• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı ilgili muavin

Dert mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Paylaşmak istedim.

Duzenli olarak seyahat ettigim bir firma var. Firmada da bir muavin. Bu yerel bir firma oldugu icin ikram hürmet üst seviyede ama artik biktiriyorlar. Uc saatlik yolculukta dort bes kere kolonya servisi iki kere yiyecek icecek servisi uc kere su servisi yapiliyor. Ve hizlarini alamayip inmeden once islak mendil de dagitmaya basladilar. Yok hayir istemiyorum demekten yoruldum artik.

Servis basladiginda gozlerimi kapatip uyuyor gibi yapiyorum. Gozlerimi actigim an muavin tepemde beliriyor. Servis yaptim uyuyordunuz. Istediginiz birsey var mi getiriyim mi diye. Yine hayir diyorum.

Gecen gece hakkaten uyumusum serviste. Kek birakmis yanima. Uyandim geldi yine. Birsey ister misiniz gerci ben kek biraktim ama dedi. Uyku sersemi yok dedim gitti. Ben mi abartiyorum yoksa gercekten durum normal degil mi. Artik sıkıldim yeminle.
Abartiyorsunuz sonuçta işini layigiyla yapmaya calisiyirdur.. hissettiğin farklı bir durum yoksa... Bu arada muavin deyince eski geldi aklıma ☺ neyse...

E Allah askina sende firmayi degistir yada adami tersle azarla bak bakalim bidaha yanina gelirmi benim yolculuk ettigim otobusteki muavinlerden ben 1 kek fazla istesem azarlayip tersliyorlar
konuyla alakası yok ama nickiniz kaç kez dikkatimi çekti ? Aleyna tilki:KK70: baya hayranısınız galiba:KK66:

İnsanlar hayvan yerine koyuldukları için ayakta seyahat ettikleri için sinirleniyorlar,siz ilgiden hoşlanmıyorsunuz. Pes yani.

Ne kadar iyi bir firmaymis,keske bizim memlekette de olsa. Otobüste atıştırmaya bayilirim:KK54:

Bundan bile dert konusu açabildiğiniz için öncelikle tebrikler. Yakında insanlar "ben bugün uyudum uyandım" demek için de buraya konu açacak, bekliyorum.

Geçen gece yaptığım 12 saatlik yolculukta en ufak bir servis olmadı. Klimayı bile kaç tane şikayetten sonra açtılar. Yani konu açsam benim açmam lazım herhalde.

Allah başka dert vermesin.

Eski otobus anilarim aklima geldi:) arkadasimla yolculuk yapiyorduk tabi yolculukta 12 saat surecek. Otobuste yan tarafimizda oturan kadin ayakkabilarini cikarmis ve uyumus. malum kokuyu tahmin edersiniz. Arkadasla burnumuza ıslak mendil tıkamistik. Muavin gulme krizine girmisti :D

Yeminle Türkiye'de hizmet sektörü inanılmaz zor ya... bunu bu gelişimde daha iyi anladım. Herkes hizmet edeni azarlama, beğenmeme derdinde. Burada bile "azarla, tersle, terslemeyince böyle" vs denmiş. Arkadaşım siz insan gibi konuşamıyor musunuz? Niye terslensin bir muavin işini yaptığı için yahu, doğru düzgün söylemek çok mu zor? Tevekkeli değil, 2 haftadır Türkiye'deyim, ve bu memlekette hergün millet birbirini azarlıyor, kaç tane carlamaya şahit oldum. Ben herkese nazik ve saygılı davranıyorum, mesleği, konumu farketmez. Beni herhangi bir sebepten azarlamaya kalkan olursa o kişiyi oraya gömerim. Hoşgörüm, sabrım da bir yere kadar. İnsan olmak lazım insan. Bir kişiyle derdin varsa insan gibi söylersin. Azarlaya tersleye değil.

:işsiz:

Duzenli olarak seyahat ettigim bir firma var. Firmada da bir muavin. Bu yerel bir firma oldugu icin ikram hürmet üst seviyede ama artik biktiriyorlar. Uc saatlik yolculukta dort bes kere kolonya servisi iki kere yiyecek icecek servisi uc kere su servisi yapiliyor. Ve hizlarini alamayip inmeden once islak mendil de dagitmaya basladilar. Yok hayir istemiyorum demekten yoruldum artik.

Servis basladiginda gozlerimi kapatip uyuyor gibi yapiyorum. Gozlerimi actigim an muavin tepemde beliriyor. Servis yaptim uyuyordunuz. Istediginiz birsey var mi getiriyim mi diye. Yine hayir diyorum.

Gecen gece hakkaten uyumusum serviste. Kek birakmis yanima. Uyandim geldi yine. Birsey ister misiniz gerci ben kek biraktim ama dedi. Uyku sersemi yok dedim gitti. Ben mi abartiyorum yoksa gercekten durum normal degil mi. Artik sıkıldim yeminle.
Yok abartmiyorsun muavin senden hoşlanıyor ..:kusmuk::işsiz::işsiz:

Son düzenleme:

tek size karşı yapılıyorsa bu muamele alın karşınıza konuşun şikayet edeceğim falan diyin eğer gerçekten rahatsız oluyorsanız. ama herkese karşı tüm yolculara karşı aynı muamele yapılıyorsa, demekki çalışma prensipleri bu şekilde, iyi hizmet diyebiliriz.

Kibarca binerken soyle ben birsey istemem lutfen sormayin diye.. Bu ulkenin sorunu bu iste iletisimsizlik. Halbuki konussaniz hic boyle derdiniz olmaz.

En ufak şikayette işten atıldıkları için dikkatli ve özverili olabilir mi. Herkes iyi niyetli demiyorum ama uyumuşum uyandırıp su vermedi diyerek işten atılan eleman biliyorum. Babam geçmişte otobüs sahibiydi. Kıldan tüyden şikayetlerle işten çıkarılmak ta var..sizde en başta hiç bişey istemiyorum niyetliyim diyin bitsin eziyet

bir program da soruyorlar ya kadınlar en çok neden mutlu olur . cevap şu ; kadınların önüne dünya yı sersen neden bu tarafa sermedin der .. haklı değiller mi :KK71::KK28:

Back
X