• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Kesinlikle boyle birsey yok. Her erkek bir degil. Bak mesela erkek kardesim yeni ayrildi sevgilisinden. Birak hatirlamayi sanki hic hayatina girmemis gibi.uzun bir iliskiydi ustelik. Benimle herseyi paylasir unutamasaydi soylerdi. Hatta simdi bana kiz bul diyor o derece.
hadi ya kardeşin numunelik kalmış ozaman canım :) çünkü çevremde ne kadar erkek gördüysem hep hayatlarında unutamadıkları bi kız var :)

Insani iki sşey yavaş yavaş öldürür biri!kiskanclik digeri şüphe suan bu adam sana ikisinide yüklemiş bu saatten sonra sana bebek gibi bile davransa acaba dersin..düşün bakalim bu kemirici duygularla daha ne kadar baş edebilirsin..bence sadece bunu düşün degisirmiyi degil düzelir miyi degil cünkü duzelse bile sen bu duygulardan artik kurtulamazsin!

Insani iki sşey yavaş yavaş öldürür biri!kiskanclik digeri şüphe suan bu adam sana ikisinide yüklemiş bu saatten sonra sana bebek gibi bile davransa acaba dersin..düşün bakalim bu kemirici duygularla daha ne kadar baş edebilirsin..bence sadece bunu düşün degisirmiyi degil düzelir miyi degil cünkü duzelse bile sen bu duygulardan artik kurtulamazsin!
Artik umursamiyorum kendime onsuz bi dunya cizdim umarim basarabilirim. Gecmeyecek te duzelmeyecekte bunu hep yasadim 2 yil boyunca . artik o dusunsun beni neden sevmiyor diye. Birazda o tasalansin . basini taslara vursun. Bitti artik. Benim icin normal bir insandan farki yok. Onume bakiyorum ve kendimi gelistirmye calisiyorum. Yoksa bu dusuncelerle hastalik sahibi olacagim.

hanımefendi ilk mesajınızı okuyarak yazmıyorum bunları her yorumunuzu teker teker okudum ve inanamadım.
Öncelikle eşiniz sizi sevmiyor diyemem seviyor olabilir sevmiyor olup da siz de huzuru bulmuş, kendini güvende hissetmiş ,işte çocuğumun annesi hayatımın kadını şeklinde görüyor olabilir.
Ama kesinlikle bu kadın eşinizin hayatından çıkmamış çok belli ve ben açıkçası bunların görüştüğünden de şüphe ettim. Ben sizin yerinizde olsam eşimin telefon görüşme dökümlerini ona belli etmeden çıkarır araştırırdım.
Eşiniz sizi bir kaçış noktası olarak görüyor sanırım o kadından görmediği sevgiyi ve ilgiyi hatta huzuru sizden görmüş sizi bu yüzden bırakmak istemiyor ama aklı hala o kadında bu tartışmasız yani kime olanları anlatsanız bunu söyler.
Siz, eşiniz ne zaman sizden özür dilese gelse konuşsa yeminler etse her şey düzeldi diyip sonradan tekrar bıktım vs yazmışsınız. Ben açıkçası bunca olaya rağmen eşiniz o kadını hayatından çıkarır mı bilemem, bana çıkarmaz gibi geliyor.
Eğer siz illaki ben boşanmam evliliğime bir şans vereceğim diyorsanız adam akıllı kocanıza ''bu kadınla ilgili tek bir kelime tek bir hareket her hangi bir yerden telefon numarasıyla sosyal hesabıyla ilgili bir şey görürsem bu evlilik bitecek eğer yapmayacağım diyorsan da bana yemin et''deyin son kez daha deneyin baktınız yine karşınıza çıkıyor bitirin bu işi. Çok samimi söylüyorum şu an evladınız küçük ileri de o da etkilenecek bunlardan. Yapmayın etmeyin eşim beni seviyor mu diyip duruyorsunuz ama burada sevgiden daha önemli bir problem var eşiniz sizi yarı yarıya da olsa aldatıyor. eski sevgilisinin sosyal medya hesaplarına bakıyor onun yorumlarına karşılık şeyler yazıyor, onun gittiği mekana size bi araştır diyor ya ötesi var mı?
Ayrıca eşiniz kendisini nasıl masum göstermişse siz bütün suçu kendinize yüklemişsiniz, çok yanlış yapmışsınız. İnanın sizin burda hatanız çok küçük bir kısım. Hadi siz biraz meraklısınız eski sevgilisi kimin nesi diye sormak istediniz, eşiniz bu konuları açmak istemeyen biri olsaydı geçiştirirdi, gazetelerdeki fotoğraflara varana kadar o kadına benzetip konusunu açmazdı.

zaman her şeyi unutturur evet ama eşinizin unutmasına eski sevgilisi pek olanak sağlamamış belli ki. anlattığınıza göre sosyal medyada eşinizin dikkatini çekecek şeyler yazıyormuş paylaşıyormuş. kızın niyeti belli pisliğin teki o kız sizi ayırmaya çalışıyor. sizin eşinize bağırıp durmanızdan ziyade kız ile bizzat iletişime geçmeniz lazım. evli olduğunuzu çocuğunuzun olduğunu ve eşi hakkında yazılar yazmaması gerektiğini söylemelisiniz. daha sonra eşinize anlatın. eğer böyle devam ederse konuyu ailenize anlatacağınızdan bahsedin çünkü bu ciddi bir durum. tatlı sözler söyleye söyleye sizi kandırmış eşiniz sert olacak ve eşinize sahip çıkacaksınız

ay ben çok duygulandım eski sevgilisini unutamamış keşke tam unutmadan sizinle evlenmeseymiş size haksızlık etmiş :(
Belki bana deliler gibi aşık o eski nişanlım ayrıldıktan 5 ay sonra evlenmeye kalktı önümüzdeki ay evlenecek. Salak belki o da böyle olacak. İnşallah olmaz yazık valla o evlendikleri insanlara.

ay ben çok duygulandım eski sevgilisini unutamamış keşke tam unutmadan sizinle evlenmeseymiş size haksızlık etmiş :KK43:
Belki bana deliler gibi aşık o eski nişanlım ayrıldıktan 5 ay sonra evlenmeye kalktı önümüzdeki ay evlenecek. Salak belki o da böyle olacak. İnşallah olmaz yazık valla o evlendikleri insanlara.
Sizden neden ayrildi

zaman her şeyi unutturur evet ama eşinizin unutmasına eski sevgilisi pek olanak sağlamamış belli ki. anlattığınıza göre sosyal medyada eşinizin dikkatini çekecek şeyler yazıyormuş paylaşıyormuş. kızın niyeti belli pisliğin teki o kız sizi ayırmaya çalışıyor. sizin eşinize bağırıp durmanızdan ziyade kız ile bizzat iletişime geçmeniz lazım. evli olduğunuzu çocuğunuzun olduğunu ve eşi hakkında yazılar yazmaması gerektiğini söylemelisiniz. daha sonra eşinize anlatın. eğer böyle devam ederse konuyu ailenize anlatacağınızdan bahsedin çünkü bu ciddi bir durum. tatlı sözler söyleye söyleye sizi kandırmış eşiniz sert olacak ve eşinize sahip çıkacaksınız
Kizla iletisime gecersem sadecr kendimi kucuk dusurmus olurum

Back
X