• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kabus görüyorum. Nasıl kurtulabilirim ?

Ben de evlendiğim ilk zamanlar sürekli sürekli kabuslar görüyordum. Birden kesildi. Annem sordu geçti mi diye. Evet dedim uc- dört gündür yok. Annem de senin adına sadaka verdim dedi. Ay cidden sadakayla geçti benim kabuslarim. Sonrasında ara ara yine gördüğüm oldu. Sadaka verir vermez geçti :) öneririm.
Yaaaa. Onuda yaparım tabikii. Tamam çok sağolun 😳☺️😊

Merhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzum 😔 yaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ... 😔
Baş ucuna ametis taşı koy hata ilk zamanlar elinde uyuya bilirsin sonra baş ucuna koy birde temizlik sonrası oda da ada çayı tütsü yak yatmadan odanı havalndir muhtemelen yorgunsundur odan küçük ve havasizdir uyku kaliten düştüğü içindir..ve bugünde kabus göreceğim diye yatma taktikca döngüye düşersiniz

Daha fenasını söyleyeyim... ben mütemadiyen eşimi aldattığımı görüyorum çok kötü bir his inşallah geçer
O çok kötü. Yani yaşayanları duymuştum . Sizde çok dua okuyup uyuyun. Dün gece 7 ayetel kürsü nas , Felak okudum.Sadece arabayla kaza yaptığmı gördm .yani bu benm için çok sıradan artık.kötü şeyler görmedim çok şükür 🤭

Baş ucuna ametis taşı köy hata ilk zamanlar elinde uyuya bilirsin sonra baş ucuna köy birde temizlik sonrası oda da ada çayı tütsü yak yatmadan odanı havalndir muhtemelen yorgunsundur odan küçük ve havasizdir uyku kaliten düştüğü içindir..ve bugünde kabus göreceğim diye yatma taktikca döngüye düşersiniz
🙏🏻👍 Tamam ..yapıcam.çok teşekkürler

Maalesef ben liseden beri aynı durumdayım. umarım ban yemem ama, ilk önce ben uyurken üstüme karanlık bişey çöker gibi olur kımıldayamazdım, bişeyler görürdüm garip şeyler. Babam bana hocadan bir muska yazdırmıştı. Yastığıma takmıştık. Sonra ki gece ben rahat yattım ama bu kez aynı odada kaldığım iki kız kardeşime gelmişler. Sabah ikiside aynı şeyleri yaşamıştı. Babam da gitti onlarada muska yaptırdı yastıklarında durur hala, ben evlendiğimde benimki o arada kayboldu o hocada öldü başka hocalarda yazamam dedi falan.
Evlendim 6 yılı geçti hala görürüm. Evde gezinirler, bazen ağlarım hatta rüyamda beni artık rahat bırakın diye ama yok en kötü haftada bi görürüm..

O çok kötü. Yani yaşayanları duymuştum . Sizde çok dua okuyup uyuyun. Dün gece 7 ayetel kürsü nas , Felak okudum.Sadece arabayla kaza yaptığmı gördm .yani bu benm için çok sıradan artık.kötü şeyler görmedim çok şükür 🤭
Çok sevindim sizin için...

Sizin yazdıklarınızı okuyunca eşim geldi aklıma.Evlendiğimiz günden beri kötü kötü kabuslar görür hatta öncesinde de varmış çocukluğundan beri.sizin gibi köşeye sıkıştırıldığından bahseder kovalandığını anlatır.Rüyasında bağırır ben zorla uyandırırım.İlk zamanlar daha çoktu.Neredeyse her gün görürdü.6 yıllık evliyim yeni yeni haftada bir falan görüyor.Psikolog önerenler olmuş biz gittik ilaç da kullandı eşim ama yok tam anlamıyla geçmiyor.Abisi de görürmüş devamlı.Garip hep benzer şeyler yaşamaları.

Evde kuran açıp dinleyebilirsiniz.
Her surenin 7 kere okunduğu videolar var.
Faydası olabilir

dönem dönem bende bu dediğinizi yaşıyorum o kadar çabalıyorum kurtulamıyorum karabasan gibi bir şey sanırım. Benimkinin sebebi sırt üstü yattığımda oluyor uyurken uyku pozisyonu etkiliyor beni , birde yatmadan önce hamur işi şekerli falan ağır şeyler yediysem onlarda yapıyor.Birde bilinç altım çok doluysa böyle değişik rüyalar görüyorum.Bazen oğlum uyandırır anne neden korkunç sesler çıkarıyorsun diye :) uyanınca bitiyor zaten birisi tek kelime söylese diye yalvarırım biliyorum birisi beni uyandırsa kurtulacağım. Ev aşırı sıcak olupta yorganı kafama kadar çekmiş olursamda görüyorum ateşim çıkıyor heralde :)
Ben çok rüya gören bir insanım hatta bazen uyanırım wc ye giderim geri yatağa dönünce rüya devam eder film gibi hahaha :) Bazende rüyayı öyle yaşarım ki gerçek zannederim. Tamamen çok düşünen biriyim kafamla çok konuşuyorum uykuya zor geçerim yatarken de düşünürsem uyuyunca baya yoğun bir aleme geçiyorum:)

Sizin yazdıklarınızı okuyunca eşim geldi aklıma.Evlendiğimiz günden beri kötü kötü kabuslar görür hatta öncesinde de varmış çocukluğundan beri.sizin gibi köşeye sıkıştırıldığından bahseder kovalandığını anlatır.Rüyasında bağırır ben zorla uyandırırım.İlk zamanlar daha çoktu.Neredeyse her gün görürdü.6 yıllık evliyim yeni yeni haftada bir falan görüyor.Psikolog önerenler olmuş biz gittik ilaç da kullandı eşim ama yok tam anlamıyla geçmiyor.Abisi de görürmüş devamlı.Garip hep benzer şeyler yaşamaları.
Benmde önceden tek tük olurdu. Ama evlendkten sonra aşırı olmaya başladı. Biraz genetik olduğunu duydum böyle şeylerin. Kan değerleri düşük olduğundada oluyomuş falan. Ben sadece nasıl kurtulabilirim onu bilemiyorum. Dün gece bi çok dua okuyup yattım hafif atlattın. ☺️ Çok dua okuyun sizde .sürekli uykusuzlk kötü bişey.. umarım bidaha yaşamazsnz

dönem dönem bende bu dediğinizi yaşıyorum o kadar çabalıyorum kurtulamıyorum karabasan gibi bir şey sanırım. Benimkinin sebebi sırt üstü yattığımda oluyor uyurken uyku pozisyonu etkiliyor beni , birde yatmadan önce hamur işi şekerli falan ağır şeyler yediysem onlarda yapıyor.Birde bilinç altım çok doluysa böyle değişik rüyalar görüyorum.Bazen oğlum uyandırır anne neden korkunç sesler çıkarıyorsun diye :) uyanınca bitiyor zaten birisi tek kelime söylese diye yalvarırım biliyorum birisi beni uyandırsa kurtulacağım. Ev aşırı sıcak olupta yorganı kafama kadar çekmiş olursamda görüyorum ateşim çıkıyor heralde :)
Ben çok rüya gören bir insanım hatta bazen uyanırım wc ye giderim geri yatağa dönünce rüya devam eder film gibi hahaha :) Bazende rüyayı öyle yaşarım ki gerçek zannederim. Tamamen çok düşünen biriyim kafamla çok konuşuyorum uykuya zor geçerim yatarken de düşünürsem uyuyunca baya yoğun bir aleme geçiyorum:)
Tüm düşüncelerimi yazmışsınz kendimi okudum şuan resmen 😊 çok düşünyoruz .bu vesveseyide doğuruyor. bilinç altımızda dolu. Ben çocukluğmdan bu yana yurtlarda yaşadım. Korku sevgisizlk kaygı ,hepsi yıprattı aslında. Bu yüzden birazcıkta olsa hassaslaştığmzda böyle dışa vuruyor sanırım. Dediğiniz gibi uyanıp uyandığmdada devam ediyor 🤭 geçer inşallah

Arkadaşlar bunun tavsiyesi veriyorum Allah dostu kalp gözü açık bir hocam söylemişti
1 bardak suya 3 kez La Havle Vela Kuvvete İlla Billahi (Bu kadar okunacak)
7 ayetel kürsi
7 fatiha
3 felak
5 nas okuyup suya üfleyin bunu her sabah ve akşam olacak şekilde 21 gün yapın bir daha yaşamazsınız.

ben de geçmişte bu tarz durumlar yaşamış ve psikolog yardımı ile durumu aşmış olanlardan biriyim. yaptıklarımı hemen bir yazayım size, bilimsel olarak beynimiz uyku düzenine geçince vücudumuz da uyku sırasında hareketlenmesin diye bir nevi felç durumuna geçiyormuş. böylelikle mesela biz rüyada koşsak bile normalde yatakta koşmuyoruz yada rüyada yaptığımız herhangi bir hareketi normalde yatakta yapmıyoruz. uyandığımız anda da vücudumuz tekrar eski bilinçli hareket anına dönüyor. ancak bu mükemmel mekanizma zaman zaman psikolojik zaman zaman genetik nedenlerle bozuluyor. karabasan dediğimiz şeyse zaman zaman bilincin yarı açılıp vücudun felç halinden çıkamaması olarak tanımlanıyor.

-o yüzden öncelikle vücudunuzu kesinlikle fiziksel olarak yorun. (en önemli kısmı bu) ne olursa olsun yatağa girmeden önce yorgun ve aç olun.

-direkt ışıktan uzak hafif loş bir ortamda uyuyun

-sırt üstü yatmaktan kaçının. yapabiliyorsanız yan yatın.

-çok sıcak olmasın yatak odanız.

-uyandığınızda sizi telaşa düşürecek her şeyden uzaklaşın( mesela sabah işe yetişme uyanamama korkusuyla yatmak yerine iki tane saat kurun. mutlaka tuvalete gidip yatın.)

-kötü düşüncelerden uzaklaşıp açıklık yeşil bir alanda en sevdiklerinizle geçirdiğiniz bir günü hayal ederek uyuyun.

-inançlı biriyseniz dua edin ama korkarak değil ferahlıkla

-sakinleştirici rezene papatya gibi bitkilerden de yararlanabilirsiniz.

-rüyalar zannedilenin aksine kontrol edilebilirmiş. bu bir rüya ve ben uyanınca normal hayatıma döneceğim. şu anda yaşadıklarım sadece benim beynimin bir kurgusu ve ben istersem değişir şeklinde kendinizi telkinle bunları kontrol altına alabiliyorsunuz. mesela bir gün tam kaçarken aniden durun.

-mesela ben bilimsel olarak nedenini öğrenince çok kolay aştım bu konuyu. spritüel anlamlar yüklemek yerine çalışma mekanizmasını anlayınca aşmak bana daha kolay gelmişti. size de bilimsel kaynaklardan yararlanmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar. Bişey sormam lazım .10 aylık evliyim evlendiğimden beri geceleri sabaha kadar kabus görüyorum. Uyanıyorm uyuynca kaldığı yerden devam ediyo. Genel olarak evimde üç harfiler ve kötü varlıklar geziniyo olmuş oluyo ve ben kaçamıyorm can çekişiyorum resmen. gün ışığı hiç yok her yer karanlık ve ben kaçmaya çalışıyorm sürekli.Bazen yüzümden gözümden kanlar fışkırıyo. Rüyamda beynim patlayacak gibi hissediyorum. Ve bu her gece sabaha kadar böyle. Artık psikolojm gerçekten bozuldu. Evin bi köşesnde oturup kalıyorum bütün gün. Yalnız uyuyamıyorm banyoya giremiyorm. Kendi kendimi toparlayamıyorm çok uykusuzum 😔 yaşayan varmı napmam lazm benim. Namazlarm dualarım her şeyimi tam yapıyorum.evi sirkeli suyla sil üzernde şunu bunu taşı dediler hepsni yaptm. Bi yardım eden olsa ... 😔
evinde kuran okut bunları yasamıs biri olarak kesinlikle kuran okut 41 yasın falan bide evde gunduz tekken bile youtube tan ayetel kürsü falan ac sesli tv ye bagla evde dinlensin

Birşeyleri kafaya çok takmaktan düşünmekten oluyor eskiden bende de çok olurdu. Oğlum doğduktan sonra düşünmeye pek fırsatım olmadığı için yorgunluktan nasıl uyuduğumu bile anlamıyorum. Biraz zihninizi boşaltın spor yapın kitap okuyun müzik dinleyin yorun kendinizi. Akşam yemeğinden sonra birşey yemeyin temiz su için geçer inşallah şuan yeni evli sayılırsınız alışmak zaman alıyor.

Arkadaşlar bunun tavsiyesi veriyorum Allah dostu kalp gözü açık bir hocam söylemişti
1 bardak suya 3 kez La Havle Vela Kuvvete İlla Billahi (Bu kadar okunacak)
7 ayetel kürsi
7 fatiha
3 felak
5 nas okuyup suya üfleyin bunu her sabah ve akşam olacak şekilde 21 gün yapın bir daha yaşamazsınız.
Bunuda yapıcam . çok sağolun 🙏🏻

evinde kuran okut bunları yasamıs biri olarak kesinlikle kuran okut 41 yasın falan bide evde gunduz tekken bile youtube tan ayetel kürsü falan ac sesli tv ye bagla evde dinlensin
Kuran okuttum açıyorm sürekli evdede . geçmedi ama dediklernizi sürekli tekrarlamaya devam edicem sağolun

Birşeyleri kafaya çok takmaktan düşünmekten oluyor eskiden bende de çok olurdu. Oğlum doğduktan sonra düşünmeye pek fırsatım olmadığı için yorgunluktan nasıl uyuduğumu bile anlamıyorum. Biraz zihninizi boşaltın spor yapın kitap okuyun müzik dinleyin yorun kendinizi. Akşam yemeğinden sonra birşey yemeyin temiz su için geçer inşallah şuan yeni evli sayılırsınız alışmak zaman alıyor.
Haklısınz.. zihnim çok yoruluyo hala alışamadm bişeylere.Teşekkür ederim bu arada sağolun

Back
X