Aşırı kasık ağrısı 4 .ncü haftadayım

sedafatih0841

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
6
1
6
35
Adana
Merhaba arkdaşlar. 5 gün önce kan verdim bhcg değerim 904 . Doktor 4 -5 haftalık hamilesiniz dedi. Ancak şiddetli, ara ara kasık ağrım oluyor ve korkuyorum.. Bunun üzerine uzman bir doktora gittik, ultrasyonla baktık kesecik ultrasyondan belli oluyor. Doktora bu ağrıyı dile getirdik ancak doktorumuz bebek yerleşiyor diyerek bu ağrıların normal olduğunu söylüyor.. Ama ara sıra gelen bu ağrılar beni korkutuyor.. Yani gebeliğin 4-5 haftasında olan bu ağrılar normalmidir.. Normalse ne zman bu ağrılar geçecek... Yardımcı olursanız sevinirim..

ayrıca adet günümü 1 hafta geçti ancak hala karnımda şişliği var. acaba vucudum adet olmak mı istiyor... anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

ayrıca adet günümü 1 hafta geçti ancak hala karnımda şişliği var. acaba vucudum adet olmak mı istiyor... anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Canim bildigim kadariyla agrilar normal ama sen yinede tedbiri elden birakma.agrinin siddeti devamliysa normal olmayabilir ama ara ara gelen bi agriysa normaldir.cunku burda hamilelerin cogu adet sancisi gibi agri cektiklerini yaziyolar.buda oyle biseydir heralde.hayirli olsun.rabbim kucagina almayi nasip etsin.

ağrın durulmayacak gibi mi arkadaşım ve sürekli mi? ara ara geliyor demişsin sanırım. eğer öyleyse cok normal. hatta adet ağrısına benziyor olabilir,kramp seklinde de olabilir. lekelenmen yoksa endişelenme.

şişkinlik de epey sürüyor, çoğu arkadaşta-bende dahil- gaz problemi de olmuştu o yüzden şiş şiştik :) artık normale döndüm ben şükür.

bebeğin hayırlı olsun bu arada, sağlıkla gelsinn

evet ağrım ara ara oluyor sürekli değil. Bu arada beni bilgilendirdiğiniz için çok teşşekükür ediyorum. daha 3 aylık evliyiz..o yüzden biraz acemiyiz...çok teşşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…