Aşırı keyifli haliyle yoran kardeş

Hayalhh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
58
80
3
32
Oncelikle merhaba. 13 yasindaki kardesim maşallah cok keyifli ama bu durum asiri oldugu icin gercekten beni yormaya basladi. Surekli el kol hareketleri yapiyor. Mesela eliyle yuzumu, agzimi agzimi kapatiyor. Surekli tuhaf tuhaf espriler yapiyor, uyarilmasi gerektigi durumlarda uyardigim zaman ciddi olmasi gerekirken guluyor falan.. Ben bu durumdan cok sıkıldım. Tepki gostermek istemiyorum cunku morali bozulsun istemiyorum. Bu aksam biraz ciddi ol lutfen dedim bir iki saat sonra aynen kaldigi yerden devam etti. Nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.

Tahmin ediyorum cok sinir bozucu
Ama bari sana yapmamasına rica et ama böyle yoğun bir sevgi hali icinde yap bunu uyararak degil de...

İstemsizce güldüm.. Daha küçük ya ilerde zaten büyüyüp sorumluluk artınca bu kadar neşeli olunmuyor.. Bırakın kendi haline siz de tadını çıkarın..

İstemsizce güldüm.. Daha küçük ya ilerde zaten büyüyüp sorumluluk artınca bu kadar neşeli olunmuyor.. Bırakın kendi haline siz de tadını çıkarın..
Onu dusunuyorum bende. Coskusunu yasasin sonuna kadar engel olup baskilamiyim diyorum ama ben sıkılıyorum :)))))) neyse en iyisi bekliyim kendiliginden sakinlesecegi gunu...

Kardeşim 18 yaşında.Hala çocuk gibidir.Sinir eder beni kızdırır. Hep geyik peşindedir.Hiç hoşlanmadığım el şakalarıda yapar. Yinede Allah hep güldürsün daim etsin neşesini.Sizin kardeşinizinde tabii.

:))
Bir tane de bende var. Sizinle bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyor. Onunla güzel vakit geçirir, o geçirdiği vakitte size doyarsa sizi rahat bırakır :)
Erkek çocukları biraz daha atraksiyonlu hareketli şeyler sever.
Ben bizimkiyle go karta falan gidiyordum :) biraz da ben saçlarını falan bozuyorum, fotoğraflarını sabote ediyorum, sosyal medya hesaplarını trollüyorum falan ödeşiyoruz bir şekilde :))

Cok dogru. Onlar boyle hep gulsun:))) ama keske bunu bizi sıkmadan yapsalar :))

Cevabı içinde saklı aslında; "13 yaşında". Görmezden gelin, yaş alacak ve yaşına göre davranmaya başlayacaktır. Dilerim neşesini hiç kaybetmez.

Hiç dert etmeyin, iki yıla kadar agresif ve depresif haller başlayacak.
Şu anda ön ergenlikte ve bunlar iyi günleriniz.
Kısacası tek derdiniz bu olsun, sakin kalmaya çalışın.
Not: Tabii ki her bireyin ergenlikteki tutum ve davranışları aynı değildir.
Genel durumdan bahsettim, bireysel farklılıklar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…