- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Tarcin tatli krizinde cok ise yariyor tatli krizi gelince tarcinli sut veya tarcinli turrk kahvesi ic cok iyi geliyor. Eger motive olmak istersen 6.takima gelebilirsin. 25 kg verdim hic kimse zayiflicagima inanmiodu. Benimde boyum 174 . Istersen gel
Bende yemiyorum ama sonucu biliyorsun, hep aynıBende tam bir çikolata delisiyim ama yaklaşık 3 haftadır hiç yemedim.
İrade irade irade.
Bende yemiyorum ama sonucu biliyorsun, hep aynı
Daha çok var amaSende verdin küçümseme
Bende hic sevmiodum ama alistim hele meyvelerin uzerine dokunce inanilmaz bisi oluo tatli yeme luksumuz yok ne yazikkisüpermiş cidden . tarçını hiç sevmiyorum ama mecbur deniycez işe yarıyor diyorsan . süper kilo vermişsin cnm . takımada gelemeyeblrm hergün mesaj yazma kuralları oluyo hergün yazamayablrm çünkü :)
Ben temmuza kadar 50 kg ya düşmeliyimYılbaşına da çok var, gidecek bu kilolar
Ya tatlıyı bılmem konu sahibi sende benm gıbı ekmek çokmu yıyorsun ya aslında olay cok basıt Bnce sabah hafıf bi kahvaltı en azından mesela nesfit li sut oglen de bı kase çorba veya yoğurt ara öğün de meyve aksamda bı tabak yemek ama ekmeksız nası sizce menüm her gün böyle yapsam kac günde kılo verırım Sız ce
bence yanlş diyet uygulaması . öğlen protein yemelisin :) et tavuk vs . öğlende 2 dilim ekmek 1 tane haşlanmş yumurta domates peynir zeytin yemelisin akşamda salata 4 yemek kaşığı sebze yemeği yemelisin . bu şekilde yaparsan süper oluyo helede yürüyüş eklersen daha da etkili zayıflarsn
ben çok ekmek yemiyorum işte tek sorunum çikolata .
Arkadaşımla iddialaştıktemmuz mu? niye 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?