Aşırı kilo ile hamile kalmak

Mernikim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
22
9
1
33
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum yedi haftalık hamileyim ve 95 kilo ile hamile kaldım. Acaba bebeğime ve sağlığıma zarar vermeden kilo verebilir miyim bilgisi olan veya deneyimi olan varsa yardımcı olur musunuz

Kilo vermek mi? Bence 5 kilo almayı hedefleyin hamileliğiniz boyunca niteliksiz hiçbir gıdayı yemeyin. Bunun dışında kilo vermek gibi bir hedefiniz olmamalı bence

Yani doktor kontrolünde verebilirsin belki ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kliolu hamile kalanlar zaten 3, 5 kilodan fazla almıyor
Tavsiye olarakda şunu diyebilirim normal ekmek yerine tambuğday ekmeği yiyebilirsin birde canın çekmedikçe tatlı yemessen rahat geçirirsin
Mutlaka doktora sormalısın bence

Merhaba kızlar.
Hamilelik döneminde sağlıklı beslenme ile ilgili yazıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. İçerisinde bebeğin ve annenin ihtiyacı olan vitaminlerden oluşan düşük kalorili yemek tarifleri de mevcut. İnşallah işinize yarar.

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende 90 la hamile kaldım şu ana kadar sadece 3-4 kilo aldm bı diyet yapmadm ki çok çikolata da yerim

3 5mi? Yanlışınız var. Bende kilolu hamile kaldım.6.aydayım 6 kilo aldim bile bu gidişle daha fazla olcak. 155 boy 70le kaldim

Mrb cnm öncelikle sağlıkla kucağına alırsın insAllah bilinenin aksine hamileyken kilo verebilirsin bebeğin gelişimi güzel ilerledikten sonra kilo verebilirsin ama diyetisyen eşliğinde ilerlersen daha iyi tabi sonuna kadar olmazsa da baslarda kilo kaybı olursa sonrasında da kontrollü almaya çalışırsn bende kilolu hamile kaldım kilo almaya müsait bı yapım var zaten dikkat etmeye çalıştım hala da çalışıyorum 5 kilo aldım şimdiye kadar insAllah 8-8.5 kiloyla tamamlayabilirim

Bı de doktorum zaten kilo almamaya bak elinden geldikçe demişti

Benimde sana yakın kilom. 900 gr aldım 19.haftadayım. Doktorum kilo alma demişti ama o demesede ben zaten almak istemiyorum. Bebek gelişimi iyi, 1 hafta önden gidiyo. Dikkat edersen sıkıntı olmaz.

Bende çok kilo almak istemeyenlerdenim ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum tabi bende 76 ile hamile kaldım mide bulantılarım yüzünden 73 e düştüm hatta bi ara 72 yi de gördüm şu sıralar yine 75 76 civarlarında dolaşıyorum iştahımda açıldı 23. Haftama giricem doğuma kadar nasıl olucak hiç bilmiyorum

Teşekkür ederim inşallah sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun diyetisyene gitmem daha iyi olacak kaç kilo ile hamile kalmistiniz

Merhaba ben de 78 kg ile hamile kaldım.Boyum 1.63.Özellikle ilk 4 ayda sağlıklı beslenme /diyetisyen eşliğinde sağlıklı diyetler ile kilo verebilirsiniz.Sonrasinda ise toplan 5 kg almanız yeterli ve dengeli olacaktır.Ben de diyetisyenimle konuştum.Bizim programımız da bu olacak

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…