Kilo vermek mi? Bence 5 kilo almayı hedefleyin hamileliğiniz boyunca niteliksiz hiçbir gıdayı yemeyin. Bunun dışında kilo vermek gibi bir hedefiniz olmamalı benceMerhaba kızlar ben yeni üye oldumyedi haftalık hamileyim ve 95 kilo ile hamile kaldım. Acaba bebeğime ve sağlığıma zarar vermeden kilo verebilir miyim bilgisi olan veya deneyimi olan varsa yardımcı olur musunuz ♥
3 5mi? Yanlışınız var. Bende kilolu hamile kaldım.6.aydayım 6 kilo aldim bileYani doktor kontrolünde verebilirsin belki ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kliolu hamile kalanlar zaten 3, 5 kilodan fazla almıyor
Tavsiye olarakda şunu diyebilirim normal ekmek yerine tambuğday ekmeği yiyebilirsin birde canın çekmedikçe tatlı yemessen rahat geçirirsin
Mutlaka doktora sormalısın bence
Mrb cnm öncelikle sağlıkla kucağına alırsın insAllah bilinenin aksine hamileyken kilo verebilirsin bebeğin gelişimi güzel ilerledikten sonra kilo verebilirsin ama diyetisyen eşliğinde ilerlersen daha iyi tabi sonuna kadar olmazsa da baslarda kilo kaybı olursa sonrasında da kontrollü almaya çalışırsn bende kilolu hamile kaldım kilo almaya müsait bı yapım var zaten dikkat etmeye çalıştım hala da çalışıyorum 5 kilo aldım şimdiye kadar insAllah 8-8.5 kiloyla tamamlayabilirimMerhaba kızlar ben yeni üye oldumyedi haftalık hamileyim ve 95 kilo ile hamile kaldım. Acaba bebeğime ve sağlığıma zarar vermeden kilo verebilir miyim bilgisi olan veya deneyimi olan varsa yardımcı olur musunuz ♥
Öncelikle hayırlı olsun. Bende en iyisi diyetisyen kontrolünde kilo vermeniz.en azından sadece bebişiniz bu süreçte kilo almış olur :)Kimse cevap vermemiş
Sizin aşırı kilonuz yok bence , ben kilolu bayanlar için söylemiştim3 5mi? Yanlışınız var. Bende kilolu hamile kaldım.6.aydayım 6 kilo aldim bilebu gidişle daha fazla olcak. 155 boy 70le kaldim
Teşekkür ederim inşallah sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun diyetisyene gitmem daha iyi olacakMrb cnm öncelikle sağlıkla kucağına alırsın insAllah bilinenin aksine hamileyken kilo verebilirsin bebeğin gelişimi güzel ilerledikten sonra kilo verebilirsin ama diyetisyen eşliğinde ilerlersen daha iyi tabi sonuna kadar olmazsa da baslarda kilo kaybı olursa sonrasında da kontrollü almaya çalışırsn bende kilolu hamile kaldım kilo almaya müsait bı yapım var zaten dikkat etmeye çalıştım hala da çalışıyorum 5 kilo aldım şimdiye kadar insAllah 8-8.5 kiloyla tamamlayabilirim
Saolasin insAllah canımTeşekkür ederim inşallah sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun diyetisyene gitmem daha iyi olacakkaç kilo ile hamile kalmistiniz
Teşekkür ederimMerhaba ben de 78 kg ile hamile kaldım.Boyum 1.63.Özellikle ilk 4 ayda sağlıklı beslenme /diyetisyen eşliğinde sağlıklı diyetler ile kilo verebilirsiniz.Sonrasinda ise toplan 5 kg almanız yeterli ve dengeli olacaktır.Ben de diyetisyenimle konuştum.Bizim programımız da bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?