- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Dinle çok fazla alakası yok , tüm kısıtlamaları kıskançlıktan geliyor. Annesi hiç evden çıkmadığı için benim isteklerim ona absürt geliyor. İleride eminim ki ailesi gibi olacak ama"Oldukça muhafazarbi ailede yetişen sevgilim hiç muhafazakar olmasa da"
Bu cümleye katılmıyorum ailede ne görürse birey odur. Sana olduğundan farklı davranıyor veya muhafazakar değilim diye farklı konuşuyordur. Zaten öyle olmasa bu kadar kısıtlamaz? Bence yasında ciddi kararlar için henüz küçük
Tekrar seçemem gibi geliyor. Aşık olamam , evlenemem gibi. Sonra da diyorum ki evlenip boşandıktan sonra ya da evlenip mutsuz olduktan sonra evlenmem daha iyiTekrar birine aşık olur, birini seversin. Kurtul bu adamdan. Evlenince seni eve tıkar, çalıştırmaz.
Dil eğitimi için gideceğim yurt dışına. Yaklaşık 20.000 e mal oluyor. Adamdan zaten vazgeçmişsiniz derken bunu nerden çıkardınızAdamda n zaten vazgeçmişsiniz.Bencede yurt dışına kredi ile gitmeyin.Cok masraf olur.Yurt disina gideni ooo hg gel isin hazir diye karsilamiyorlar bu algi yanlis.Sizi geriyorsa ayrilin
Bende bunu demek istedim hersey dini anlamda değil hayata bakış açısı, ilişkiye bakış açısı vs hersey etkilenir yetiştiği ortamdan dolayıDinle çok fazla alakası yok , tüm kısıtlamaları kıskançlıktan geliyor. Annesi hiç evden çıkmadığı için benim isteklerim ona absürt geliyor. İleride eminim ki ailesi gibi olacak ama
İnsanlar yıllarca evli kalıp boşanıp tekrar evlenebiliyorsa şimdi niye bu kadar karamsarlık tekrardan birini sevebilirsin sana daha uygun seni mutlu edecek biriniTekrar seçemem gibi geliyor. Aşık olamam , evlenemem gibi. Sonra da diyorum ki evlenip boşandıktan sonra ya da evlenip mutsuz olduktan sonra evlenmem daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?