- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi Yesimkhrnn
Bence onu sizden başkası çekemez. Arkadaşlığı kesmek daha sağlıklı olur. Ne kadar arkadaşta olsa yıpratıcı bir hal almış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerjinizi sömüren insandan neden uzaklasmıyosunuz görüşmeyi kesinMerhaba, herkes eş, sevgili gibi konularda yazmış ama benim derdim 20 yıllık en yakın dostum. 27 yasındayız. Ağır bir şekilde kıskançlık krizlerine giriyor. Sadece ben değil, etrafa da salça oluyor. Artık 'fatmanın kıyafeti,aysenin yeni iPhone xmaxi, tuğçenin cildinin güzelliği' gibi konular harici hiçbir şey konuşmuyor. Dışarı çıkıyoruz 'şu kızın bacakları ne güzel şu kızın ayakkabısı şunun çantası' başka konu yok. Herhangi bir işte çalışmıyor, babadan zengin olan kızlara sayıp sövüyor. Çok mutsuz görünüyor. 8 yıllık sevgilisinim ailesi tarafından işsiz ve gösteriş meraklısı oldugu için küçümseniyor, ama ayrılmıyor da. Kendi ailesi emekli, onlara krediyle son model iphone aldırdı. Marka takıntısı var. Örneğin dümdüz beyaz tshirt arıyordu, internette dolaşırken gösterdim bir tane. Begenmedi 3 katı fiyatına marka bulup aldı. Alıp hiç giymeden bir kenara attıgı cok kıyafeti var.
Bana gelince, geçen yıl ailemle mütevazı bir tatil yaptım, fotoğrafları gösterirken amaaan seninki de tatil mi, ecenin tatilini görmedin mi dedi bana. Güzel bir yerde staj yapıyorum, iş görüşmesine gidiyorum çıldırıyor. Anında orayı kötülemeye başlıyor. Kpss ye girdim, hakimlik sınavına girdim sonucumu sormadı bile. Benim her şeyimi anlatabildiğim arkadaşımdı ve artık delirme noktasına geldim. Eskiden ne güzel konusurduk. Şimdi doğaya çıkalım, göl kenarında çay içelim diyorum ama avmler den çıkamıyoruz. Rahat da bırakmıyor sürekli bizim evde. kafamı dinleyeyim, düşüneyim olmuyor. Dayanamıyorum. Bunu nasıl kırmadan ifade edebileceğimi bilmiyorum.
Ailem ve ben yardımcı olup yol göstermeye calıstık, devam da ediyoruz. ben ortaokulda bile iyi bir lise kazanalım, hatta aynı okula gidelim diye motive etmeye çalıştım onu. Şu an iş bulabilsin diye dua ediyorum, ilan buldugumda gönderiyorumArkadaşınızla konuşun ama ona da yardımcı olacak şekilde.Siz iyi bir yerde staj yapıyor olabilirsiniz ya da bazı konularda daha şanslı ve de bazı durumları idare etmede.Herkes aynı şartlarda olmuyor.Size haksızsınız demiyorum sürekli negatiflik veren biriyle görüşmek zordur tabi ki.Ama siz zaten iyiymişsiniz ya staj sınav vs. Ona da açıkça söyleyin yapamıyorsanız görüşmeyin ama ben çare bulmak istiyorum diyorsanız da arkadaşınızla onunla ilgili konuşun.Mutsuzluktan yapıyordur o.Ama tabi kimse kimseye tahammül etmek,sabır göstermek zorunda değil.
Ne güzel, iyi bir arkadaşsınız demek ki.Ya açık açık konuşun bunda kötü bir şey yok hem onun hem de arkadaşlığınızın iyiliği için.Ona net olduktan sonra yine aynıysa iletişiminizi kesersiniz.Bazen insanlar sadece anlaşılmak ister.Ailem ve ben yardımcı olup yol göstermeye calıstık, devam da ediyoruz. ben ortaokulda bile iyi bir lise kazanalım, hatta aynı okula gidelim diye motive etmeye çalıştım onu. Şu an iş bulabilsin diye dua ediyorum, ilan buldugumda gönderiyorum
20 yıllık dostum dediğiniz bir insanın bu kadar olumsuz özelliğini sayıyorsanız, bence hem o dostluğu bir gözden geçirin hem de kendi karşılıklı karakterlerinizi, çünkü insan dostum dediği birine kırıldığı, alındığı noktaları rahatlıkla söyleyebilmeli ya da sizin suratınızdan ortada bir tatsızlık olduğunu karşı taraf anlamalı, sizin ki kusura bakmayın arkadaşlık bile değil, ben çevremde dostum dediğim böyle biri mi var çat çat rahatsız olduğum noktaları söylerim, arkasından asla böyle konuşmam, he konuşuyorsam da arkadaşlığımı devam ettirmem, sizin aranızda hiç bir paylaşım göremedim ben sadece var olduğunu zannediyorsunuz...Merhaba, herkes eş, sevgili gibi konularda yazmış ama benim derdim 20 yıllık en yakın dostum. 27 yasındayız. Ağır bir şekilde kıskançlık krizlerine giriyor. Sadece ben değil, etrafa da salça oluyor. Artık 'fatmanın kıyafeti,aysenin yeni iPhone xmaxi, tuğçenin cildinin güzelliği' gibi konular harici hiçbir şey konuşmuyor. Dışarı çıkıyoruz 'şu kızın bacakları ne güzel şu kızın ayakkabısı şunun çantası' başka konu yok. Herhangi bir işte çalışmıyor, babadan zengin olan kızlara sayıp sövüyor. Çok mutsuz görünüyor. 8 yıllık sevgilisinim ailesi tarafından işsiz ve gösteriş meraklısı oldugu için küçümseniyor, ama ayrılmıyor da. Kendi ailesi emekli, onlara krediyle son model iphone aldırdı. Marka takıntısı var. Örneğin dümdüz beyaz tshirt arıyordu, internette dolaşırken gösterdim bir tane. Begenmedi 3 katı fiyatına marka bulup aldı. Alıp hiç giymeden bir kenara attıgı cok kıyafeti var.
Bana gelince, geçen yıl ailemle mütevazı bir tatil yaptım, fotoğrafları gösterirken amaaan seninki de tatil mi, ecenin tatilini görmedin mi dedi bana. Güzel bir yerde staj yapıyorum, iş görüşmesine gidiyorum çıldırıyor. Anında orayı kötülemeye başlıyor. Kpss ye girdim, hakimlik sınavına girdim sonucumu sormadı bile. Benim her şeyimi anlatabildiğim arkadaşımdı ve artık delirme noktasına geldim. Eskiden ne güzel konusurduk. Şimdi doğaya çıkalım, göl kenarında çay içelim diyorum ama avmler den çıkamıyoruz. Rahat da bırakmıyor sürekli bizim evde. kafamı dinleyeyim, düşüneyim olmuyor. Dayanamıyorum. Bunu nasıl kırmadan ifade edebileceğimi bilmiyorum.
Yok vallahi hiç hoşuma gitmiyor. Üzülüyorum ve arkadaşlıgımız bitsin istemiyorumBoyle konularda suc iki tarafinda.anlamiyorum madem sizi kiskaniyor bunun farkindasiniz neden hayatinizdan cikarmiyorsunuz ben soyliyim mi nedenini.cunku hosunuza gidiyor sizin kiskandigi icin mutlu oluyorsunuz.hic yok rahatsiz oluyorum demeyin tam tersine boyle seyler yapinca mutlu oluyorsunuz.ben olsam beni kiskansa biri ya bu durumdan sikayet etmem ediyorsamda hayatimdan cikaririm.
Koşarak uzaklaş. Açma konuşma onunla. Uzaklaş vallahi ömrünü yerMerhaba, herkes eş, sevgili gibi konularda yazmış ama benim derdim 20 yıllık en yakın dostum. 27 yasındayız. Ağır bir şekilde kıskançlık krizlerine giriyor. Sadece ben değil, etrafa da salça oluyor. Artık 'fatmanın kıyafeti,aysenin yeni iPhone xmaxi, tuğçenin cildinin güzelliği' gibi konular harici hiçbir şey konuşmuyor. Dışarı çıkıyoruz 'şu kızın bacakları ne güzel şu kızın ayakkabısı şunun çantası' başka konu yok. Herhangi bir işte çalışmıyor, babadan zengin olan kızlara sayıp sövüyor. Çok mutsuz görünüyor. 8 yıllık sevgilisinim ailesi tarafından işsiz ve gösteriş meraklısı oldugu için küçümseniyor, ama ayrılmıyor da. Kendi ailesi emekli, onlara krediyle son model iphone aldırdı. Marka takıntısı var. Örneğin dümdüz beyaz tshirt arıyordu, internette dolaşırken gösterdim bir tane. Begenmedi 3 katı fiyatına marka bulup aldı. Alıp hiç giymeden bir kenara attıgı cok kıyafeti var.
Sal gitsin ipiniMerhaba, herkes eş, sevgili gibi konularda yazmış ama benim derdim 20 yıllık en yakın dostum. 27 yasındayız. Ağır bir şekilde kıskançlık krizlerine giriyor. Sadece ben değil, etrafa da salça oluyor. Artık 'fatmanın kıyafeti,aysenin yeni iPhone xmaxi, tuğçenin cildinin güzelliği' gibi konular harici hiçbir şey konuşmuyor. Dışarı çıkıyoruz 'şu kızın bacakları ne güzel şu kızın ayakkabısı şunun çantası' başka konu yok. Herhangi bir işte çalışmıyor, babadan zengin olan kızlara sayıp sövüyor. Çok mutsuz görünüyor. 8 yıllık sevgilisinim ailesi tarafından işsiz ve gösteriş meraklısı oldugu için küçümseniyor, ama ayrılmıyor da. Kendi ailesi emekli, onlara krediyle son model iphone aldırdı. Marka takıntısı var. Örneğin dümdüz beyaz tshirt arıyordu, internette dolaşırken gösterdim bir tane. Begenmedi 3 katı fiyatına marka bulup aldı. Alıp hiç giymeden bir kenara attıgı cok kıyafeti var.