Aşırı kıskanç sevgili

evet ayni durumda olan var o da benim, yani bendim. cunku ayrildik.
topuklu giyme dikkat çekersin pantolon giyme dikkat çekersin, mayo zaten YASAKti.
sen yine mayo giydigine sukret diyecemde onada sukretme bence gittikçe daha artiyor bu sorunlar. kendilerini bisey zannediyolar sonrada. daha sıkı bir aileden geliyor demissin, eminim kiz kardesi falan varsa ona bu sekilde davranmiyodur. genelde benim ailem boyle derler ama kendileri erkeklik taslamamyi bilirler anca.
Ayrılmaya nasıl karar verdin peki

Kıskançlık değiştirilebilen bir huy değil bence. Sadece şekil değiştirir. Ya da kaybetme korkusuyla biraz bastırılır ama aslaaa tamamen yok edilemez. Ayrılmaya kalkarsan muhtemelen düzelmiş karışmıyormuş gibi yapacak. Sende buna inanıp kendini avutacaksın. Hatta belki evleneceksin. Sonra o imzaya güvenen adam yine o eski hallerine dönecek. Ne diyeyim insan çekeceği çileye aşık olurmuş derler..

Çalışacaksın tabii. Yalnız onun Türkçe meali şu;
"Herhalde çalışıp para kazanacaksın cebime fazladan para girecek. Ama kıyafetinden saçına her halta karışır seni adam etmesini iyi bilirim. Bu arada anama danama da itaat edeceksin. Bu arada sen de 'çalışmama karışmıyor en azından' diye teselli bulursun"
bir de maaş kartını alıp,harçlık verme durumu var onu unutmayalım;)

Arkadaşım bu durumu bende yaşadım geçmişte hatta seninki daha hafifi diyebilirim benim eski nişanlım çok aşırı kıskançtı bir yere gidecek olsam adam gibi giyin yok ne giydin hatta telefonda yetinmez evime gelirdi yok o olmamış çıkart falan. Kişi kendinden bilir işi demişler çok doğru. Bu aşırı kıskançlık o kadar tehlikeli ki yapmadığın şeyleri olmuş gibi gösterir adamın kafasında sana söylediği laflar hiç masum değil değişir mi bilemeyiz ama böyle ömür geçmez.

Arkadaşım bu durumu bende yaşadım geçmişte hatta seninki daha hafifi diyebilirim benim eski nişanlım çok aşırı kıskançtı bir yere gidecek olsam adam gibi giyin yok ne giydin hatta telefonda yetinmez evime gelirdi yok o olmamış çıkart falan. Kişi kendinden bilir işi demişler çok doğru. Bu aşırı kıskançlık o kadar tehlikeli ki yapmadığın şeyleri olmuş gibi gösterir adamın kafasında sana söylediği laflar hiç masum değil değişir mi bilemeyiz ama böyle ömür geçmez.
Peki nasıl ayrılmaya karar verdiniz ? Kıskançlık yüzünden mi ayrıldınız

Evet kıskançlık yüzünden ayrıldım giyimimden tutun herşeyime kadar karıştı en sonunda şiddete kadar gitti ben asla değişmem derdi. Sizinkini bilemem ne kadar kıskanç ama çok zor böyle gitmesi peki 5 yıl boyunca böyle miydi nasıl katlandız

yarın o mayoyuda giyemezsin.ayrıca yarın diğer konularda iyi diyosun ya o konulardada öküz olacak emin ol.şimdi sana ayrıl diyoruzya eğer ayrılırsan ilerde teşekkür edeceksin yok ayrılmassa konu açcaksın evlendim hayatım zehir diye.bu adamdan koca olmaz.

Ay hiç çekemem.
En gıcık olduğum şey gereksiz kıskançlık, kendine güvensizlik.
Nolucakmışsın seni kendine bıraksa kötü kadın mı?? Bunu diyebiliyosa zaten senin o kafada olduğunu düşünüyo demektir.
Bi yürüsün gitsin şurdan! Luzumsuz

Ayrıl.

Aile Prenses gibi yetiştirince külkedisine yada külkedisiyken bir Prensese dönüşebilirsiniz... İşler genellikle böyle yürüyor...Rahat bir hayata alışıksanız ve sevginizin gözü kör değilse ileriyi görebilirsiniz hatta şuan görüyorsunuz :KK51:

Cokk zor..Ona asla herseyin sende bitmediğini anlatamayacaksın..bi süre sonra senin yerine düşünüp karar vermeye de başlar..yaşadım gördüm..

"Seni kendi haline bıraksam ne olacak ben biliyorum, senin içini biliyorum"
Türkçe meali: Sende kendi kararlarını verecek, en önemlisi de bana göre doğru kararları verecek kafa yok. Zaten senin dediklerin, tercihlerin değil, benimkiler önemli. Bana göre yaşamak, isteklerime uymak zorundasın. Senin içinde teşhircilik var, Allah'tan ki ben varım, sana mukayyet oluyorum, yoksa halin haraptı. Arkamı bir dönsem kim bilir neler yaparsın, sana güvenmiyorum. Şimdi sevgiliyiz, imkanlar kısıtlı, elimden bu kadarı geliyor. Bir evlensek seni yola sokmak daha kolay olacak.
Şimdi sen söyle; sence gelecek var mı bu ilişkide?

arkadaşımın böyle bir sevgilisi vardı ayyy illallah getirirdi arkadaşıma resmen şey muamelesi yapardı.. mayo gymene izin veriyor ama desene laf söylüyor ne alaka bu adam karışmak için karışıyor ve sana söz dinletme çabasında iizin vermee psikolojisi iyi deil bence iyi düşün

Back
X