Aşırı kıskançlık...

cashmereblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
39
0
86
Merhabalar,
Uzun zamandır süren, ciddi bir ilişkim var. Eskiden çok farklı olarak aşırı bi kıskançlığım var şu aralar. Erkek arkadaşımın her şeyini kontrol ediyorum. Bir şeyini yakalamadım ama (çok klişe olacak biliyorum) bir şey olucakmış gibi geliyor her an. Henüz genciz, hep güzel olduğumu söylerler fakat kendime güvenim eksildi. Bu güvensizliğimi tetikleyen son 1 yıldır derslerimdeki başarısızlık, fiziksel olarak bakımsızlığım (makyaj falan yapmam ya da öyle fazla özenli giyinmem çok önemli zamanlar dışında) oldu. Erkek arkadaşım da beğeniyor beni biliyorum fakat başka birine bakma düşüncesi bile beni çıldırtmaya yetiyor. Bunu aşmam gerek, yardım edin lütfen..

Eferin devam et ,bişe olmayan adamda sayende

kendini bir şey sanacak ve bakmayacağı varsada

senin verdiğin gazla ona buna bakacaktır :1:

Sorma, sırf bu yüzden kıskançlığımı çaktırmamayı denedim fakat bu kez de içimde birikince daha kötü oluyor salak salak ağlıyorum.. :50:

ozaman canmcım sende kendine bak..bakımlı ol güzelmişsinde..bide aşırı kıskançlık insanı boğar..elinle dışarı atarsın ..aklına fikrine sokarsın..
benim arkdaşım vardı (ERKEK).. çıktığı kız aşırı kıskançtı..baya bunaltmıştı çocuğu hakkaten çok sadıktı ilk başlarda....sonrada ''nasıl olsa yapmasamda yaptı die başımın etini yiyo'' dedii bende şuanda yapıyroum demişti...:82:

evet yaa canım adamları fazla şımartmamak lazım. sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlıyolar. derslerindeki başarısızlık için bişey diyemem ama bakımlı olmak senin elinde olan bişey sonuçta. biraz saçına başına özen gösterebilirsin. ama her zaman derim sen kendini nasıl görürsen başkaları da öyle görür..

Vala erkek arkadsının yapacagı ,bakacagı varsa istersen dünya

güzeli ol bu görüntüyle ılılı bir şey değil erkeğin

karekterıyle ılgılı bir şey ,O zaman kendine bakacaksın zaman ayırcaksın

illa bir şey yapayım diyorsan ,ama asla bunu erkeğe hissettırmeyeceksın

kendi başına ne yaparsan yap ağla felan fişman

ama bunu bir anlarsa ... kullanır emın ol

ozaman sende kendine bak giyimine falan makyajina eger bununla guvenin yerine gelicekse tabi birde fazla sik bogaz etme aklina sokma yapmiyorsada yapar nasil olsa bana inanmiyor diye:68:

Bi durum daha var ki ilişkimiz henüz ciddiyetini kazanmamışken uzak ilişkide dolayı bir kızla mesajlaşmış. Affettim, ne özürler diledi. Önümde çöktü ağladı.. affettim. Ondan sonra oluştu bu iğrenç şey bende. Yaklaşık 1 yıldır var üzerimde son zamanlarda çok yoğun olmakla birklikte.
Hatta dün özür diledim bunaltıyorum seni diye. Lütfen dedim sana güveniyorum, arada kafamda dolaşıyor abuk subuk düşünceler anlıyor musun beni. Evet, anlıyorum sonsuza kadar seni sevicem içini rahat tut sen, ben sana bi söz verdim ve de tutucam dedi. İçim rahatladı, sakinleştim. Bi de arkadaşlarıyla tatilde şimdi. Şeytan boş durmuyor şu anda o yüzden yazmak istedim..

kıskançlık yaparsan o senin efendın olur ,ilişkıye o yön verır, kaprıs yapar

bırak o kıskansın düşünsün

Bi durum daha var ki ilişkimiz henüz ciddiyetini kazanmamışken uzak ilişkide dolayı bir kızla mesajlaşmış. Affettim, ne özürler diledi. Önümde çöktü ağladı.. affettim. Ondan sonra oluştu bu iğrenç şey bende. Yaklaşık 1 yıldır var üzerimde son zamanlarda çok yoğun olmakla birklikte.
Hatta dün özür diledim bunaltıyorum seni diye. Lütfen dedim sana güveniyorum, arada kafamda dolaşıyor abuk subuk düşünceler anlıyor musun beni. Evet, anlıyorum sonsuza kadar seni sevicem içini rahat tut sen, ben sana bi söz verdim ve de tutucam dedi. İçim rahatladı, sakinleştim. Bi de arkadaşlarıyla tatilde şimdi. Şeytan boş durmuyor şu anda o yüzden yazmak istedim..

hımmm:68: bi güvensizlik oluşturmuş sende ozaman iş başkaa:53:
benim için güven çok önemli eğer güvenimi kaybedersem ona ve kendime hayatı zindan ederim..
yada terkederimmm.. zor bi durum şimdi..
şimdi erkek arkadaşını seviyosan kıskançlığını çaktırmıycan bide hiçbizaman vazgeçilmez olduğunu hissettirme derimmmm:68:

Haklısın, son bir haftadır başının etini yiyorum. Alabildiği kadar alttan alıyor ama sinirli de zaten valla iki gün sonra resti çeker yeter be diycek tanıyorum da. En azından çaktırmamak lazım. Onu aramamak için boş zamanlarda bi meşgale önericek olan?

Bir de Belinay83 acaba nasıl evrim geçirdin bana da öğretebilir misin :61:

Bi de arkadaşlarıyla tatilde şimdi.

Aldatmayan erkek yok gıbıdır , aldatma şekıllıklerı farklıdır

O rda boş durmayacagı kesın ama sürdürmemesi gerek yanında, ya da çaktırmaması

Kimse nöbetcı dikemez sevgılısnın kocasının yanına , yanı bunu onaylamıyorum ama adamlar böyle ya

rahat olmalısın biraz bırak o düşünsün ben tatıldeyım

o ne yapıyor orda dıye , o düşünsün kaybetme korkusunu ona yaşat sen yaşama

:86:
Haklısın, son bir haftadır başının etini yiyorum. Alabildiği kadar alttan alıyor ama sinirli de zaten valla iki gün sonra resti çeker yeter be diycek tanıyorum da. En azından çaktırmamak lazım. Onu aramamak için boş zamanlarda bi meşgale önericek olan?

Bir de Belinay83 acaba nasıl evrim geçirdin bana da öğretebilir misin :61:

ay şekerim bilmiommm ki birden oluverdii..daha önce acı denyimlerim oldu sonra insanlara haddinden fazla değer vermemeyi öğrendim..şuanda benim için kimse vazgeçilmez değil daha bi kendime güveniyorum sanırım :21::21::21::21:

Aldatmayan erkek yok gıbıdır , aldatma şekıllıklerı farklıdır

O rda boş durmayacagı kesın ama sürdürmemesi gerek yanında, ya da çaktırmaması

Kimse nöbetcı dikemez sevgılısnın kocasının yanına , yanı bunu onaylamıyorum ama adamlar böyle ya

rahat olmalısın biraz bırak o düşünsün ben tatıldeyım

o ne yapıyor orda dıye , o düşünsün kaybetme korkusunu ona yaşat sen yaşama

Ya ne yeminler etti her saniye arıyorum, o da arıyor arkadaşlarına da söyledim baştan çıkarmayın diye umarım yapmaz bir şey.. ben nasıl yaşatiyim kaybetme korkusu ben de istiyorum yaşatmak o zaman :27:

herşeyin azı karar çoğu zarar olduğu için kıskançlıktada aynı fazlası boğar insanı:97:
bari kıskanıyosun bunu çaktırmamaya çalış ...
kendine güvenmen lazım asıl sorun burda..
makyajsa makyaj dersse ders ne gerekiyosa yap bu senin elinde ama ne yap ne et kendine güven yoksa aşamazsın bu durumu:68:

Son düzenleme:
:86:

ay şekerim bilmiommm ki birden oluverdii..daha önce acı denyimlerim oldu sonra insanlara haddinden fazla değer vermemeyi öğrendim..şuanda benim için kimse vazgeçilmez değil daha bi kendime güveniyorum sanırım :21::21::21::21:

Ya ben de eskiden o kadar rahattım ki zaten asla bunaltmazdım, kıskançlığım yoktu ben de o yaşadığım kötü şeyden sonra evrim geçirdim cadaloz gibi davranıyorum. :41:

Ya ne yeminler etti her saniye arıyorum, o da arıyor arkadaşlarına da söyledim baştan çıkarmayın diye umarım yapmaz bir şey.. ben nasıl yaşatiyim kaybetme korkusu ben de istiyorum yaşatmak o zaman :27:

erkekler tuhaf varlıklar..seversin eğer verirsin kıymet bilmezler..süründürürsün iplemezsin aldatırsın kaçarsınnn kovalarlar :60:
fazla ciddiye alma mesela..
her telefonunu sırt diye açma..(aramasını bekliyomuş gibi)
herşeyini bilmesin..
fazla sevdiğini belli etme...:66:

ona neden güvenmiyorsun? bunu bul öncelikle. seni bu duruma düşüren eğer kendi bakımsızlığınsa bunu yaparsın ne var ki? onuda kendini de üzme bu vesveselerle. :54::54:

herşeyin azı karar çoğu zarar olduğu için kıskançlıktada aynı fazlası boğar insanı:97:
bari kıskanıyosun bunu çaktırmamaya çalış ...
kendine güvenmen lazım asıl sorun burda..
makyajsa makyaj dersse ders ne gerekiyosa yap bu senin elinde ama ne yap ne et kendine güven yoksa aşamazsın bu durumu:68:

Evet haklısın.. Bi çok şeyin farkındayım ama uygulamak zor geliyor. Genelde çoğu kişi diyor biraz makyaj yap ne biliyim saçına fön çektir diye. Beni çok beğenenler var arkadaşlarımdan fakat bi tane arkadaşım var beni sürekli eleştiriyor psikolojim bozuldu yanında belki de özgüvenim onun yüzünden eksildi.. onu biraz yanımdan uzaklaştırdım sıra kendimle ilgilenmekte bir de şu kıskançlığı yenmekte..

Back
X