Aşırı kıskançlık! !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhaba kk kadınları. Sorunum kıskançlık. Sanırım biraz fazla abartılı davraniyorum bu konuda. Eşimin yaptığı hiç bir hata yok ama ben hep yapacak diye bekliyorum. Güven sorunu Yaşıyorum ve nasıl cozecegimi bilemiyorum. Yaptigi herşey batıyor bana. İlgisiz gibi geliyor. E haliyle bende soguyorum. Gercekten kıskanç miyim yoksa ondami bişiler var anlamak istiyorum. Bu konuda da Yardim bekliyorum. ..

Merhaba kk kadınları. Sorunum kıskançlık. Sanırım biraz fazla abartılı davraniyorum bu konuda. Eşimin yaptığı hiç bir hata yok ama ben hep yapacak diye bekliyorum. Güven sorunu Yaşıyorum ve nasıl cozecegimi bilemiyorum. Yaptigi herşey batıyor bana. İlgisiz gibi geliyor. E haliyle bende soguyorum. Gercekten kıskanç miyim yoksa ondami bişiler var anlamak istiyorum. Bu konuda da Yardim bekliyorum. ..

bende senın gıbıyım :)

Ben de sizin gibiyim kızlar:5:

Neyseki yanlız degilmisim.:))

Yanlış yapıyorsunuz arkadaşım erkekler bu durumdan çabuk sıkılan yaratıklardır malesef yani aşırı kıskançlık sizden soğumasına bile sebep olabilir dikkatli davranmalısınız.Birde sürekli aklınızda bu deli sorularla mutlu olamazsınız.Erkekler çok üstüne düşülmesini istemiyor erkek milleti işte illa peşinden koşturtup naz yapılınca kendini erkek hissediyorlarrr

Son düzenleme:
Yanlış yapıyorsunuz arkadaşım erkekler bu durumdan çabuk sıkılan yaratıklardır malesef yani aşırı kıskançlık sizden soğumasına bile sebep olabilir dikkatli davranmalısınız.Birde sürekli aklınızda bu deli sorularla mutlu olamazsınız.Erkekler çok üstüne düşülmesini istemiyor erkek milleti işte illa peşinden koşturtup naz yapılınca kendini erkek hissediyorlarrr :51:

Yanlış yaptığımızı bilmiyormuyuz saniyorsun yani en azından ben biliyorum ama elimde degil. Adamın arabayla işe gitmesi bile bana yetiyor:/ esimi böyle yaparak incitiyorum biliyorum ama elimde değil. Valla tedavisi yada bir yol yordamı varsa denemeye olmaya hazırım cunku bu durum beni fazlasıyla zedeliyor...

Yanlış yaptığımızı bilmiyormuyuz saniyorsun yani en azından ben biliyorum ama elimde degil. Adamın arabayla işe gitmesi bile bana yetiyor:/ esimi böyle yaparak incitiyorum biliyorum ama elimde değil. Valla tedavisi yada bir yol yordamı varsa denemeye olmaya hazırım cunku bu durum beni fazlasıyla zedeliyor...

yanlış yaptığını biliyorsun madem ve bile bile yapıyorsun o zaman sonuçlarına katlanırsın arkadaşım. Hem fikir isteyip hemde yardımcı olmaya çalışanlara çıkışıyorlarya :47:

yanlış yaptığını biliyorsun madem ve bile bile yapıyorsun o zaman sonuçlarına katlanırsın arkadaşım. Hem fikir isteyip hemde yardımcı olmaya çalışanlara çıkışıyorlarya :47:
Hayirrrrrr cidden yanlış anladın neden sana cikisayim seni tanimam etmem ki tanisamda ben oyle çıkışçak biri degilim. Sen cok dogru soylemissin yardim etmeye calismissin Sağol teşekkür ederim.

Hayirrrrrr cidden yanlış anladın neden sana cikisayim seni tanimam etmem ki tanisamda ben oyle çıkışçak biri degilim. Sen cok dogru soylemissin yardim etmeye calismissin Sağol teşekkür ederim.

yanlış anladım o zaman ama sonuçta konuşmada olduğu gibi mimiklerle kelimelerimizi yumuşatamadığımız için cümlelerimizi dikkatli seçmeliyiz :10:

ayy kızlar bizim doğamızda mı var kıskançlık ya ne ? ben her gün diyet yapıcam dedigim gibi her gün "bu gün kıskanmıycam" diyorum olmuyor :( yarın ama kıskanmıycam. kıskançlıktan çatlasam da sakin edicem kendimi. ama sakin edicek bi kelime bula bilsem:9: sanki bi sürü şeytan o anda aklıma misafir olarak geliyor. nişan yüzüğünü takmadan neden dışarı çıkmışdın? dünki kavga konumuz oydu bu arada:9:

ayy kızlar bizim doğamızda mı var kıskançlık ya ne ? ben her gün diyet yapıcam dedigim gibi her gün "bu gün kıskanmıycam" diyorum olmuyor :( yarın ama kıskanmıycam. kıskançlıktan çatlasam da sakin edicem kendimi. ama sakin edicek bi kelime bula bilsem:9: sanki bi sürü şeytan o anda aklıma misafir olarak geliyor. nişan yüzüğünü takmadan neden dışarı çıkmışdın? dünki kavga konumuz oydu bu arada:9:
Arkadaşım ama o konudan kavga edilir bence. Hic kıskanç olmayan biri bile tartisabilir. Yüzük ne olursa olsun parmakta kalacak. Daha öyle bişey olmadı ama olursa kötü tartisirim heralde. Dişleri mi cikaririm:)

Arkadaşım ama o konudan kavga edilir bence. Hic kıskanç olmayan biri bile tartisabilir. Yüzük ne olursa olsun parmakta kalacak. Daha öyle bişey olmadı ama olursa kötü tartisirim heralde. Dişleri mi cikaririm:)

inşaatda çalışıyor. taş toprak işi. aslında suçu yok çiziliyor. ama benim keçilerim gelince takmıyorum çizildimi çizilmedimi kavga için malzeme oluyor elimde:9: hem de aramızda mesafe çok o yüzden en çok kavgamız çıkıyor. :(

inşaatda çalışıyor. taş toprak işi. aslında suçu yok çiziliyor. ama benim keçilerim gelince takmıyorum çizildimi çizilmedimi kavga için malzeme oluyor elimde:9: hem de aramızda mesafe çok o yüzden en çok kavgamız çıkıyor. :(

Immmm o da haklı aslinda. Sizde dandik bir yüzük alın onu tAksin cizilsede bişi olmaz hemde kavga etmemiş olursunuz.

Psikolojik yardım almanı öneririm.
Kıskanmak kıskanılmak dozunda olduğu sürece keyiflidir.
Daha fazlası kemire kemire bitirir evliliği.

bende senın gıbıyım :)

Ben de sizin gibiyim kızlar:5:

Neyseki yanlız degilmisim.:))

bende maalesef sizler gibiyim. özellikle son günlerde bunu aşmak için uğraşıyorum. ama o an yokmu ilk bizi kıskançlık krizine sokan an. o an insanın gözü bir şey görmüyor. durdurmak istiyorsun yapamıyorsun. susmak istiyorsun olmuyor. kanın kaynıyor resmen ateş basıyor. kalp atışlarım hızlanıyor. durduramıyorsun. ama o anı bir kere alt etmeyi başardım ve sonrası o adar kolaydıki.. kızlar güvenmeyle bir alakası yok kıskançlığın. çünkü ben, benden başkasına bakmayacağını biliyorum. artık ne derseniz adına. keşke bu duyguyu kontrol edebilsek ama çok uğraşmama rağmen henüz bir yolunu bulamadım ve yok gibi. benim o .. :8:

bu guvensizliğinin sebebi nedir?
bence fazla düşünüp paranoya yapma kendi huzurunu da boş yere kaçırma
rahat ol eşinin ilgisiz oldugunu düşünüyorsun. sen ona ilgi gösteriyor musun peki?
sogudugunu soyluyorsun eşin de boyle yaptıgın için senden soguyordur belki

Back
X