• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sağlıklı, aklıllı ve mantıklı bir yola ihtiyacım var

Olsun 😊

Evet boşandım
Biraz gelecek kaygısı
Biraz huzursuzluk yaşıyorum

Nasıl geçer ne kadar zamanla geçer bekliyorum 😔
Zamanla her şey rayına oturacaktır. Yaşadığımız hiçbir sorun sonsuza kadar sürmüyor. Ben böyle bir durum yasamadım, öğüt vermek haddime degildir belki ama hepimiz dönem dönem farklı farklı durumlarla mücadele etmisizdir. İlla ki bocalama olur ama sonrasında bir bakmışız ki zaman hızla akıp geçmiş ve biz yeni düzene çoktan alışmışız.Siz şu anda bu süreçte çok yeni olduğunuz için bocalama ve alışma aşamasındasınız. Zamanla alışacaksınız ve rutinleriniz yeni hayatiniza ayak uyduracak.
Ki bence kötü bir evliliktense bu seçtiğiniz yeni hayatınızda çok daha mutlu olacaksınız, doğru bir karar vermişsiniz. Yeni hayatınız güzellikler getirsin 🌸

Zamanla her şey rayına oturacaktır. Yaşadığımız hiçbir sorun sonsuza kadar sürmüyor. Ben böyle bir durum yasamadım, öğüt vermek haddime degildir belki ama hepimiz dönem dönem farklı farklı durumlarla mücadele etmisizdir. İlla ki bocalama olur ama sonrasında bir bakmışız ki zaman hızla akıp geçmiş ve biz yeni düzene çoktan alışmışız.Siz şu anda bu süreçte çok yeni olduğunuz için bocalama ve alışma aşamasındasınız. Zamanla alışacaksınız ve rutinleriniz yeni hayatiniza ayak uyduracak.
Ki bence kötü bir evliliktense bu seçtiğiniz yeni hayatınızda çok daha mutlu olacaksınız, doğru bir karar vermişsiniz. Yeni hayatınız güzellikler getirsin 🌸
Teşekkür ederim, güzel yorumlarınız kalbime dokundu bilmenizi isterim ✨🌸

Kendi ayakları üstünde duran bir bireysinve kimseye bir minnet etme durumun yok .Lütfen şu ayrılığı kafamızda çok çok büyütmeyelim.Ben demiyorum ki çok basit bir durum.Ama kendi tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum.Ben ayrıldığımda derin bir ohhh çekmiştim.Benzer durumları yaşamıştım ve biraz daha ağırları vardı .Ama inan insan kamburundan kurtulmuş gibi oluyor :)

Eski konumu hortlattığım için üzgünüm ama güncel durumunuz nedir ? Şimdi nasılsınız

Cocuk

En iyisini yaptın çocuk da yokken. Zamanla her şey geçer takma kafana. Otursun şimdi amcalariyla amele

oldu kız 6 ay felan hala ara sıra gel git yaşasamda genel anlamda daha iyiyim

Karşıma birileride çıkmaya başladı ara sıra , ama pek güven duyamıyorum
Bakalım hayat ne getirecek bize :)

oldu kız 6 ay felan hala ara sıra gel git yaşasamda genel anlamda daha iyiyim

Karşıma birileride çıkmaya başladı ara sıra , ama pek güven duyamıyorum
Bakalım hayat ne getirecek bize :)
Çok güzel insanlarla karşılaşırsin umarım her şey daha guzel olacak 🩷

Çok güzel insanlarla karşılaşırsin umarım her şey daha guzel olacak 🩷

İnşallah teşekkür ederim .

Biraz gelecek kaygısı , anne olamayacağım hissi , bazen sevip sevilemeyeceğim hissi ile mücadele etsemde
Toplum beni dehşet derecede yorsada , güçlenerek devam ediyorum :)

Daha çoook gençsiniz. Hayatınızın en güzel yıllarını bu adama vermeyin. Artık her gece halasında tek başına otursun

Konu eskiymiş, boşanmışsınız. Hayatınızın en iyi kararı

Eski konumu hortlattığım için üzgünüm ama güncel durumunuz nedir ? Şimdi nasılsınız
Oooo tekrar evlendim 6 aylık bebişim var şuan onu uyuturken girdim siteye:) sakın umutsuzluğa düşmeyin şuan çok sevdiğim ve sevildiğim bir yuvam var.Daha güzelleri sizin olucaktır inşallah ❤️

Oooo tekrar evlendim 6 aylık bebişim var şuan onu uyuturken girdim siteye:) sakın umutsuzluğa düşmeyin şuan çok sevdiğim ve sevildiğim bir yuvam var.Daha güzelleri sizin olucaktır inşallah ❤️

Yorumuzunu okurken duygulandım :) göz yaşım pıt ..

Bizimle paylaşır mısınız ?

Kaç yaşında boşanmıştınız ?
2. evliliğinizi ne kadar süre sonra yaptınız ?

Back
X