bende senın gıbıyım :)
Ben de sizin gibiyim kızlar
Merhaba kk kadınları. Sorunum kıskançlık. Sanırım biraz fazla abartılı davraniyorum bu konuda. Eşimin yaptığı hiç bir hata yok ama ben hep yapacak diye bekliyorum. Güven sorunu Yaşıyorum ve nasıl cozecegimi bilemiyorum. Yaptigi herşey batıyor bana. İlgisiz gibi geliyor. E haliyle bende soguyorum. Gercekten kıskanç miyim yoksa ondami bişiler var anlamak istiyorum. Bu konuda da Yardim bekliyorum. ..
Neyseki yanlız degilmisim.:))
Yanlış yapıyorsunuz arkadaşım erkekler bu durumdan çabuk sıkılan yaratıklardır malesef yani aşırı kıskançlık sizden soğumasına bile sebep olabilir dikkatli davranmalısınız.Birde sürekli aklınızda bu deli sorularla mutlu olamazsınız.Erkekler çok üstüne düşülmesini istemiyor erkek milleti işte illa peşinden koşturtup naz yapılınca kendini erkek hissediyorlarrr
Yanlış yaptığımızı bilmiyormuyuz saniyorsun yani en azından ben biliyorum ama elimde degil. Adamın arabayla işe gitmesi bile bana yetiyor:/ esimi böyle yaparak incitiyorum biliyorum ama elimde değil. Valla tedavisi yada bir yol yordamı varsa denemeye olmaya hazırım cunku bu durum beni fazlasıyla zedeliyor...
Hayirrrrrr cidden yanlış anladın neden sana cikisayim seni tanimam etmem ki tanisamda ben oyle çıkışçak biri degilim. Sen cok dogru soylemissin yardim etmeye calismissin Sağol teşekkür ederim.yanlış yaptığını biliyorsun madem ve bile bile yapıyorsun o zaman sonuçlarına katlanırsın arkadaşım. Hem fikir isteyip hemde yardımcı olmaya çalışanlara çıkışıyorlarya
Hayirrrrrr cidden yanlış anladın neden sana cikisayim seni tanimam etmem ki tanisamda ben oyle çıkışçak biri degilim. Sen cok dogru soylemissin yardim etmeye calismissin Sağol teşekkür ederim.
yanlış anladım o zaman ama sonuçta konuşmada olduğu gibi mimiklerle kelimelerimizi yumuşatamadığımız için cümlelerimizi dikkatli seçmeliyiz
Arkadaşım ama o konudan kavga edilir bence. Hic kıskanç olmayan biri bile tartisabilir. Yüzük ne olursa olsun parmakta kalacak. Daha öyle bişey olmadı ama olursa kötü tartisirim heralde. Dişleri mi cikaririm:)ayy kızlar bizim doğamızda mı var kıskançlık ya ne ? ben her gün diyet yapıcam dedigim gibi her gün "bu gün kıskanmıycam" diyorum olmuyoryarın ama kıskanmıycam. kıskançlıktan çatlasam da sakin edicem kendimi. ama sakin edicek bi kelime bula bilsem sanki bi sürü şeytan o anda aklıma misafir olarak geliyor. nişan yüzüğünü takmadan neden dışarı çıkmışdın? dünki kavga konumuz oydu bu arada
Arkadaşım ama o konudan kavga edilir bence. Hic kıskanç olmayan biri bile tartisabilir. Yüzük ne olursa olsun parmakta kalacak. Daha öyle bişey olmadı ama olursa kötü tartisirim heralde. Dişleri mi cikaririm:)
ayy kızlar bizim doğamızda mı var kıskançlık ya ne ? ben her gün diyet yapıcam dedigim gibi her gün "bu gün kıskanmıycam" diyorum olmuyoryarın ama kıskanmıycam. kıskançlıktan çatlasam da sakin edicem kendimi. ama sakin edicek bi kelime bula bilsem sanki bi sürü şeytan o anda aklıma misafir olarak geliyor. nişan yüzüğünü takmadan neden dışarı çıkmışdın? dünki kavga konumuz oydu bu arada
inşaatda çalışıyor. taş toprak işi. aslında suçu yok çiziliyor. ama benim keçilerim gelince takmıyorum çizildimi çizilmedimi kavga için malzeme oluyor elimdehem de aramızda mesafe çok o yüzden en çok kavgamız çıkıyor.
Merhaba kk kadınları. Sorunum kıskançlık. Sanırım biraz fazla abartılı davraniyorum bu konuda. Eşimin yaptığı hiç bir hata yok ama ben hep yapacak diye bekliyorum. Güven sorunu Yaşıyorum ve nasıl cozecegimi bilemiyorum. Yaptigi herşey batıyor bana. İlgisiz gibi geliyor. E haliyle bende soguyorum. Gercekten kıskanç miyim yoksa ondami bişiler var anlamak istiyorum. Bu konuda da Yardim bekliyorum. ..
Neyseki yanlız degilmisim.:))
bu guvensizliğinin sebebi nedir?Merhaba kk kadınları. Sorunum kıskançlık. Sanırım biraz fazla abartılı davraniyorum bu konuda. Eşimin yaptığı hiç bir hata yok ama ben hep yapacak diye bekliyorum. Güven sorunu Yaşıyorum ve nasıl cozecegimi bilemiyorum. Yaptigi herşey batıyor bana. İlgisiz gibi geliyor. E haliyle bende soguyorum. Gercekten kıskanç miyim yoksa ondami bişiler var anlamak istiyorum. Bu konuda da Yardim bekliyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?