aşırı kıskançlık

bende öyleyim, hiç aldatılmadım da. psikoloğa da gitmedim, neden böyle diye düşündüm bir gün ve sebebini buldum, gerçekten çocukluğummuş sebep ve annemmiş. tabi bunu ben biliyorum yine :) sebebi buldum ama çözümüm yok, bazen öyle bir kıskançlık basıyor ki, ağlıyorum saatlerce. tabi sürekli değil, arada bir oluyor, her zaman düşünmemeye çalışıyorum

burcum yay. işin ilginci de şu ben burcumun özelliklerini büyük ölçüde taşırım çok rahat relax bir insanımdır basit şeyleri sorun etmem neşeli bir insanım hatta kimilerince umursamaz diye bile adlandırılabilirim belki o kadar takılmam küçük şeylere. ama gelgelelim ki böyle olmadı gönül işlerinde neyse umarım biter bu hisleri ya da ben bir şekilde son verebilirim. çok yıpranıyorum çünkü. bir şeyler kurcaladığım zaman buna harcadığım enerjiden, araştırmadığım zaman şüpheden.

Normal gelmediği için durumunuzu araştırma gereği hissettim.Görülüyor ki aldatmak sadece eşleri değil çocukların ilerideki ilişkilerini de etkiliyor.Bence bir uzmandan yardım almalısınız .

haklısınız muhtemelen bu çocuklukta yaşananları izleridir.. uzman yardımı alacağım sanırım. kendi kendime başedebileceğimi düşünmüyorum. yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ederim.

Başlayın bi yerden kendinizi frenlemeye, herşey sizin elinizde çok isterseniz yaparsınız

aslında bu çok zor. bir süre umursamamaya çalıştıkça bir yerden patlak veriyor ve başa dönüyorum. kendi başıma üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum

muhtemelen benim de sorunum ailemden kaynaklanıyor. sizin yine arada birmiş. ben sürekli takipteyim. whatsapp son görülmesinden tutun kapatılmış hesaplara kadar

biz sevgili değiliz dostuz, facesinde ben de dahil kimse ekli değil, bende eklemiyorum, ama dost dediğime bakma sevgili gibiyiz şükür :) face te hangi durumunu kim beğenmişse o kızların profiline girip tek tek durumarını fotolarını takip ediyorum bizimki beğendi mi diye. bu durum beni o kadar rahatsız ediyor ki, ben de konu açmıştım iki gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…