- 18 Aralık 2015
- 64
- 42
- 3
- Konu Sahibi cikolata_kahve
merhaba arkadaşlar. 4 yıldır biriyle ilişkim var. bu zamana kadar öyle benim güvenimi derinden sarsacak ya da ilişkiyi bitirecek türde hatalar güvensizlik oluşturacak davranışlarla karşılaşmadım ama buna rağmen aşırı derecede kıskanç ve şüpheciyim. neden kaynaklandığını bilmediğim bir aldatılma korkusu mu desem yalan söylendiği bir şey saklandığı hissi mi desem bir güvensizlik var bende. çok kontrolcüyüm ve her şeyi didik didik karıştırırım. mailler sosyal medya hesapları fotoğraflar mesajlaşmalar... sevgilimin aklınıza gelebilecek her hesabını didik didik ettim ve bundan rahatsız olmama rağmen hala elime geçse kurcalarım. kendimi engelleyemiyorum bu konuda. sanki benden sakladığı şeyler var ve ben onları araştırıp bulmaya çalışıyor gibi hissediyorum. her seferinde ya bulduğum bir şeyi yanlış anlamamdan dolayı ya da benim yaptığım bu hoş olmayan hareketlerden dolayı tartışıyoruz. ben de bu yaptığımdan, böyle hissetmekten rahatsızım ama ne yazık ki karıştırıp kurcalayıp bir şeyler bulamayıp içimi rahatlatmadıkça şüpheden kurtulamıyorum. nasıl kurtulabilirim rahat olmak istiyorum gerçekten bunaldım. her seferinde sevgilimle aynı konuşmaları yapmak da rahatsız ediyor. NE YAPABİLİRİM ÇOK BUNALDIM OFFFF