Aşırı küçük burun

serapalinbeliray

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
34
2
6
22
Burnum kalkık ve kemeri fazla alınmış aynı durumu yaşayıp düzelebilen var mı kendimi kötü hissediyorum bir ay oldu ve bildiğiniz 1cm burnum kalmiş

Doktorunuzla konuştunuz mu? Burun Dolgusu yaptırabilirsiniz ilerde. Aklıma tek bu çözüm geldi. Revizyonla büyümez sanırım.

ameliyat olalalı tam 3 ay oldu ameliyat olmamın sebebi hafif kemer ve burun ucu düşüklüğü vardı güldüğümde daha çok sarkma oluyordu önden sorun değildi ama yandan hiç sevmiyordum , ameliyat öncesi doktora çok değişiklik istemedim bu sorunlar düzelsin istedim.kalkık istemiyorum dememe rağmen ilk bant çıktığında şok yaşadım aşırı kalkık burun deliklerim görünüyordu ama zamanla o yapay görüntü baya indi şuanda burun sırtı yukarda kısa bi burun gibi geliyor burun ucum eskisine oranla baya şiş geniş eskisi gibi görüntü olur mu ne kadar zarifleşir tecrübesi olanlar yazabilir mi resimleri ekliyorum sizce nasıl

Eklentiler

• a9891ed3-ddda-4474-903d-399b9bb22b33.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 767
Burnum kalkık ve kemeri fazla alınmış aynı durumu yaşayıp düzelebilen var mı kendimi kötü hissediyorum bir ay oldu ve bildiğiniz 1cm burnum kalmiş
Benimde çok kötü en iyisi diye gittiğim doktor mahvetti burnumu kenarları aşağıda burun ucum kenarlarından 5 cm yukarıda mersinde olan varsa Mustafa Kemal Aksoyu asla tercih etmeyin

Bence çok güzel duruyor neden sevmediniz ki?

Ameliyat masasında değil de şuan ki halini paylaşsanız daha iyi yorum yapabiliriz. 3 ay olmuş masada ki gibi kalmamıştır diye dusunuyorum

şöyle ekliyeyim önce sonra bakın isterseniz
Bence estetik operasyonlarda (o zahmete katlanmayı bir kez göze aldıysanız tabi) yapılmısken tam yapılmasını istemek gerekli. Yüzünüz çok güzel yani burun deliklerini küçültüp, kemeri daha çok alıp, burun kanatlarını alsaydı sonuca değerdi. Ama şimdi çok çok bir değişiklik yok gibi gözüküyor. Biraz kemerden alınmış çok hafif kaldırılmış o kadar. Bundan sonra bir tık daha ödemleri iner o kadar.

çok fazla riske girmek istemedim sanırım birazda ben,m hatam çok oyulup çok oynanır diye sadece kemer alınsın düzeltilsin uzu hafif kaldırılsın istedim sonucun böyle olacağını tahmin etmedim doktor belirtebilirdi yada ne bileyim

KBB oldum doktor Erkan UYgur du şuan sonuçtan bende memnun sayılmam ama zamanla görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…