Aşırı mesafeli baba ?

Atalay_basak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
31
4
30
Selam herkese canimi sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum sorun babam ben kendimi bildim bileli babam cok sert bi insan sanirim dediklerini yaptirabilmek sözünü dinletmek için araya aşırı mesafe konulmasi gerektiğini düşünüyor para konusunda hiç cimri değildir sürekli para verir ama bi gün gelip sarildigini oturup içten sohbet ettiğini hatirlamam hep gerektiği kadar aşırı kısıtlamalar koyar bana çok kiskanctir gereğinden fazla cevremde babasiyla arkadaş gibi olan kizlar görüyorum ve üzülüyorum haliyle sonuçta bi kizin hayatta en değerlerinden birisi babasıdir ilk askidir var mi benimle ayni durumda olan bu durumu asabilen var mi ?

Babanızın yaşı büyük mü?Yani eskiden babalarla çocuklar arasında bayağı mesafe varmış.Belki babanız biz böyle gördük böyle devam ettiririz diye düşünüyordur.Ama zor durum tabii

Eğer ters bi tepki vermesse gidin zorla sırnaşın :)

Yada bir konuda fikrini alın mesela baba böyle böyle düşündüm sence? Falan gibi. Yani o bağı kurmayı deneseniz

Sevmiyor degil yapisi o.. Bazi babalar oyledir uzulmene gerek yok. Senden esirgemiyor sevip sayiyor sadece yapisi geregi fazla samimi olamiyor.. Ne babalar okuyoruz burda sukretmen lazim

Babam eve geldiğinde kapıyı genelde ben açarım hoş geldin derim elindekileri alırım. Bazı konularda danışırım, bazen durduk yere elini öperim sarılırım filan sen de dene hemen olmaz ki zaten aramızda çok yaş farkı var ne onlar bizim gibi düşenebiliyo ne de biz onlar gibi belki size söylemediği bi sıkıntısı filan vardır bu yaşlarda ölüm korkusu işini sevmeme hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılma filan oluyodur herhalde

Babam eve geldiğinde kapıyı genelde ben açarım hoş geldin derim elindekileri alırım. Bazı konularda danışırım, bazen durduk yere elini öperim sarılırım filan sen de dene hemen olmaz ki zaten aramızda çok yaş farkı var ne onlar bizim gibi düşenebiliyo ne de biz onlar gibi belki size söylemediği bi sıkıntısı filan vardır bu yaşlarda ölüm korkusu işini sevmeme hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılma filan oluyodur herhalde
Yaşından bana söylemedigi bi sey yüzünden değil cunku kendimi bildim bileli böyle onla alakasi yok ne zaman samimi olmak istesem sanki araya bi duvar koyuyor

Benim babamda çok katı kuralları olan bir insandı ve yerine göre çok da sert olabiliyordu ama yerine göre de bizimle arkadaş gibiydi.Annemden çok babam ilğilenmiştir bizimle Ünüversitede çalışıyordu babam öyle ki ünüversitenin seramik bölümündeki ögrencilerden özel taş yaptrımıştı ve bazı akşamlar babamla 5 taş oynardık:-)Ama amcamlara bakınca onların babamdan çok farklı olduklarını görüyorum ve oysaki aynı anadan aynı babadan doğmuşlar fakat yapı olarak bambaşkalar.Kuzenlerim hep babama imrenmişlerdir amcam kadar anlayışlı bir insan görmedik diye hala söylerler ve öyleki şuan hamile olan kuzenim eğer oğlum olursa amcamın ismini koymayı çok istiyorum diyormuş. Yani anlayacagın her baba farklı olabilir babanızın sizle ilğilenmemesi sizi sevmedigini göstermez benim eşimde kızlarıyla çok ilğilenmez ama kızları için canını bile vermekten çekinmez maddi olarak hiç bir şeyin esirgemez ama çalıştıgı için akşamları yorgun oldugundan yemegini yer çayını içer yatar. ( Hafta sonları veya çok yorgun olmadıgı akşamlar istisna) Şimdi babamla eşimi kıyasladıgımda , babam çocuklarını daha çok seviyordu eşim kızlarını daha az seviyor diyebilirmiyim?! ASLA

X