Aşırı mide bulantısı ve halsizlik

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
İyi günler kızlar
5+6 hamileyim
Aşırı halsizim
İki gündür birşey yiyemiyorum
Midem bomboş , öğürüp ıkınmaktan mideme kıramplar girdi artık
Kraker vs. de fayda etmiyor
Bişeyler yemem lazım ama bu bulantı bitmiyor
Önerileriniz varsa kendinizde işe yarayan fikir bekliyorum

Canım maalesef hiç bir yolu yok . Benimde başladı bulantılarım 6+5 ikinci gebelik benimde ilkinde 20 gün uyudum resmen . Sonra azaldı yavaş yavaş . Benim yiyebildiğim seyler haşlanmış yağsız makarna üzerine nane ve yoğurt , köy yufkasını tavada kurutup onu yiyordum birde vişne kompostosu az şekerli soğuk . Allah kolaylık versin umarım kısa sürer .

Nane zararlı değil mi ama canım

Nane cayi
Zencefil cayi
Veya sicak sute toz zencefil dokup iciyordum biraz iyi geliyordu
Sabah erken kalkip bulanti ilacimi icip geri yatiyordum kalktigimda biraz daha iyi oluyordum
Acik havada cok iyi geliyor

Benim 2.hamileliğim 1.sinde hic hamile değilmişim herhalde çok sorunsuz geçmişti şimdi çok depresifim midem azıcık ac kalinca hemen bulanıyor ve yemek yemek çok yorucu geliyor bayılıp kalcakmisim gibi hissediyorum bi değişik zorla yemek yiyorum ayakta kalmak icin o da kalkip bi is yapamıyorum kizlar bi caresi yok bu kotu isteeee

Pek bi çaresi yok gibi

Ilk 3 ay bunu cektim çok siddetli bi şekilde.sonrasinda da 9.aya kadar hiçbir yedigimin tadini alamadim.cok kötü bi duyguydu

Hemencecik atlatirsin umarim

3 4 gun oncesine kadar ben de oyleydim bir lokma yiyemiyordum sabahtan yatana kadar araliksiz bulantim vardi. Allahima cok şükür birkac gundur biraz hafifledi. Hala var ama oncekine kiyasla daha iyiyim. Allah yardimciniz olsun cok zor gercekten

Bende aynı 6. Haftanın içindeyim kusma yok çok şükür ama sanki günlerdiir hiçbirşey yememiş gibi açlıktan midem bulanıyor gibi hem de boğazıma kadar yemişim dopdoluyum gibi saçmasapan hissediyorum benimde 2.gebeliğim ilkinde ilk 3 ay rahattım ama bu kez çok farklı aşırı derecede kasık ağrım var iki büklüm ediyor Allah yardımcımız olsun cennet boşuna ayağımızın altına serilmedi canlar annelik zor

Aynı durumdayız
Bende hep ac gıbıyım ama tek lokma yıyemıyorum ve kasık agrıları sankı yenı dogum yapmısım gıbı

Benimki 9 haftalık, 5. Haftadan beri çekiyorum bulantıları. Sürekli açmışım gibi ve açlıktan bulanıyormuş gibi bir his. Sürekli atıştırıyorum. Ya tuzlu yada ekşi yiyorum. Kraker, leblebi gibi klasiklerin yanında limonlu tuzlu ayva ve yeşil elma yiyorum. Yemeğe vakit var ama midem bulanmaya başlamışsa peynir ekmek atıyorum ağzıma. Su neredeyse hiç içmiyorum, içtiğim de soğuk olacak. İlkinde ilaç kullanmadan bu haldeydim şimdi ilaçla. Gün geliyor 5 kere kusuyorum gün geliyor sadece bulantı. Çabuk geçmesini umuyorum.

Benim de her gün her dakika midem bulanıyor kızlar. Ama kusmuyorum neyse ki. Beni asıl mahveden halsizlik, koku hassasiyeti. Halsizlik öyle ki akşama kadar yatıyorum elim kolum kalkmıyor. Yerimden kalkınca da başım dönüyor. Başımı hiç tutamıyorum ensem zayıflamış gibi sanki. Böyle olunca da insanın morali bozuluyor. Ağır yemekler hiç yiyemiyorum canım istemiyor zaten. Hep sebze, tuzlu yoğurt, tuzlu ayran, nar, tuzlu ayva gibi ekşi meyveler yiyesin var. Ve sigarayı bıraktığım için sindirimim çok yavaşladı. Yediğim midemde öylece kalıyor. Tadı da hep boğazımda tıkıyor gibi bir his, o yüzden günde en az 2 lt. su içiyorum. Suyu çok içince de tuvaletten çıkamıyorum. İşte böyle.. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.

Malesef 3,5 aya kadar ben de böyleydim. Hiç Beslenemiyorsan serum taktırabilirsin bebek için :) folik asiti şakın ihmal etme.

Benimde 5-7 Haftalarda çok olmuştu mide bulantım halsizlik istifra etmek filan. Ama şimdi geçti gibi çok nadir oluyor benim midem bulanınca direk istifra ediyorum bide ama yemek yemeyi seviyorum yiyorum duramıyorum ben :) yedikçe geçiyor gibi. Aç kalmamak gerekiyormuş gece de mesela kalkıyorsan sık sık her kalktığında ağzına çubuk kraker leblebi filan at sabahları yataktan hemen kalkma biraz dinlen öyle kalk. Yemek yapma eğer öyle bir şansın varsa yardım edebilecek birisi varsa sen direk hazır yemeğe otur benim böyle böyle yavaşladı. Bide süt içebiliyorsan süt iç canım süt mideye çok iyi geliyor.

Kizlar istifrar ederken kan goren oldu mu? Cok rahatlamistim ama iki gundur tekrar başladı. Acaba bogazim tahris falan mi oldu? Bu sekilde olan var mı?

Merhaba sanırım 14. Haftadasınız bulantılarınız nasıl geçtimi acaba bende 8+4 üm aynı durumdayım sabahtan akşam yatana kadar bulantı hep dua ediyorum geçsin diye

Merhaba sanırım 14. Haftadasınız bulantılarınız nasıl geçtimi acaba bende 8+4 üm aynı durumdayım sabahtan akşam yatana kadar bulantı hep dua ediyorum geçsin diye
Merhaba. 13 bitti 14 içindeyim. Daha iyiyim, hatta ilacı bıraktım. Kusmalarım epey azaldı, hergün kusmuyorum. Bulantı da azaldı ama bitmedi. 2 haftaya kadar geçeceğini umuyorum. Sabretmekten başka seçeneğimiz yok maalesef

Hamilelik kısmına yoruö yapamıycam. Aşırı mide bulantısı tansiyonuda düşürür sürekli halsizlik sebebinden bi tanesi budur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…