Aşırı paranoyam!

gormedimduymadim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
200
289
23
Merhaba.

23 haftalık gebeyim, en başından beri biraz sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorum ilk haftalardan beri ara ara sebepsiz kanamalar yaşayıp yüreğim ağzımda acile koşuyorum.

Şu an şükür sorun yok, 5 gün önce kontrolum vardı herşey yolunda gelişimi vs aklınıza ne geliyorsa olması gerektiği gibi ilerliyor..

Fakat ben doktordan döndüğümün ertesi günü acaba birşey oldu mu kalbi durdu mu diye kendimi yiyorum resmen, doktor randevuma giderken aşırı heyecan ve çarpıntı yaşıyorum korkudan..
Doktor bana herşey yolunda diyene kadar ölüp ölüp diriliyorum..

Genel olarak sorunum, sanırım yaşadıklarımdan dolayı, sürekli ama sürekli birşey oldu mu kalbi atıyor mu gibi düşünceler..

Ağzımın tadıyla ufacık birşey bile alamıyorum,bebek kıyafetlerine bakıp bakıp duruyorum ama elim varmıyor, eşimle bahsederken bile bir tuhafım hep birşey olucak düşüncesi..

Bu acaba tüm hamilelerin yaşadığı bir sorun mu? Yoksa cidden bi problemim mi var benim?

Bu kadar sıkma kendini bebeğin seni neden terketsin ? Herşey çok güzel olacak .Tüm güzel enerjini ver bebege.minik minik almaya başla Derim sonradan zorlanirsin

Benim aksine hic aklima kotu seyler gelmiyor.Sanki sag salim dogacaginin garantisi varmiscasina rahatim. Insallah hic bir olumsuzluk olmaz .Icini ferah tut biraz. Kanamalar senin psikolojini bozmus olabilir ama ilerlemis artik gebeligin.Rahat ol ki bebegin de huzurlu olsun

Ne güzel,inşallah sorunsuz sağ salim alırız kucağımıza hepimiz :) teşekkür ederim güzel temennileriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…