Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arch. çok sagol cnm şampuanımızı aldık,bi hevesle kullanıyoruz:) 4 kez kullandım ben, psikolojik mi bilmiyorum ama dökülmesi azaldı baya, bi de şampuanı kullanırken ne kadar bekletiyosun sen?ben çok bekletemiyorum, sürüp liflenip sonra yıkıyorum, 2. sürüşümde de 1 dakika falan bekletiyorum o kadarı yeterli mi acaba?ne kadar bekletmek gerek etki etmesi için?zaten baya bi ferahlıyo saç diplerim 2 si arasında, bi de cnm saç kremi kullanmayı kesmeli miyiz, ben devam ediyorum çünkü.....
aynen benim saçlarda berbat durumda daha önce bıoblas fayda etmişti ama doğum sonrası dökülmeye faydası olmadı napmak gerek kelmi kalcam?
AŞIRI SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR ACİLLL bu konuda sıkıntı çekenler çaresini bulanlar varsa lütfen yazsınlar
beeeeeeeeeeeeeeeen! acayip dökülüyor hatta şimdi banyodan çıkmıştım kurumasını bekledim bir tarayayım dedim aman allahım ne göreyim en az 150 tel saç of deliricem ya.... işin garibi o kadar dökülüyor açılma falan yok saçta yerine çıkıyor ama böyle elimi her attığımda 5 tel geliyor durduk yere yanlardan dökülüyor beni çok rahatsız ediyor ya normalde aklıma gelmeyecekse bile kendini gözüme sokuyor. deliricem artık gitmediğim doktor kalmadı doktorlar senin sağlığıkta bir problem yok sadece yapısı bu dedi ama bu kadar dökülmede çok fazlaAŞIRI SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR ACİLLL bu konuda sıkıntı çekenler çaresini bulanlar varsa lütfen yazsınlar