Aşırı saç dökülmesi olanlar acilll

kızlar 4 aylık kızım var. benimde son 2 aydır saçlarım çok dökülüyor.doğumdan sonra olabileceğini düşünmemiştim.hatta kendi kendime diyorum acaba kötü bir hastalığın belirtilerimi diye.inanın şuan çok rahatladım sağolun verdiğiniz bilgilerden dolayı...

sen
arch. çok sagol cnm şampuanımızı aldık,bi hevesle kullanıyoruz:) 4 kez kullandım ben, psikolojik mi bilmiyorum ama dökülmesi azaldı baya, bi de şampuanı kullanırken ne kadar bekletiyosun sen?ben çok bekletemiyorum, sürüp liflenip sonra yıkıyorum, 2. sürüşümde de 1 dakika falan bekletiyorum o kadarı yeterli mi acaba?ne kadar bekletmek gerek etki etmesi için?zaten baya bi ferahlıyo saç diplerim 2 si arasında, bi de cnm saç kremi kullanmayı kesmeli miyiz, ben devam ediyorum çünkü.....

gelişme oldu mu? benim de ciddi saç dökülmem var senağlama ferritin düşük, TSH biraz yüksek çıktı tahlillerde. endokrinoloğa da gidicem ama bu şampuanın sonuçlarını merak ettim. Teşekkürler.

Arkadaşlar benimde aşırı saç dökülmem vardı aktara gittim banan Barcelino diye bir saç bakım yağı önerdi ilk kullanmamda bile bariz fayda etti fiyatıda uygun 15 tl herkese tavsiye ederim

merhaba ben 3 ay kadar önce bi düşük yaşadım ve saçlarım suan çok dökülüyor.düşük yapmakta buna nedenmidir acaba.doktor olabilir dedi ama yaşayan var mı böyle bi durum merak ettim?

tam 90 gün oldu oğlumu kucağıma alalı

saç dökülmem neredeyse hiç olmadı
  • her banyodan sonra saç uçlarıma 4 5 parmak ucu badem yağı sürüyorum
  • banyoda şampuanı çok bekletmiyorum şampuanlayıp tarayıp yıkıyorum
  • şampuanım komili
  • haftada bir kere arko traş köpüğü ile saçlarıma maske yapıyorum banyodayken
  • 5 dk duruyor sonra yıkıyorum
  • saçlarımı kuru iken taramıyorum
  • her akşam protein alıyorum
  • günlük 3 ltre su içiyorum
umarım sizlerin de saç dökülmesi durur:3::3:

Arkadaslar 2gun once asiri sac dokulmemden dolayi dermatolaga gittim ve bana cok guzel ilaclar ve solisyonlar verdi ben hasimato ve egzama ayni zamanda pko hastasiyim.ilaclari sizinle paylasayim;

Prozinc mor sampuan:haftada bir sacina komple surulecek 5dk beklenecek sonra normal sampuanla yikanacak.

Evelle vitaminleri(buyukce kutu icinde 136 tl fiyatli muthis bir sestekleyici sac ve kirpik icin) sabah aksam 1er tane kullanilacak

Yag karisimi: badem yagi 200cc argan yagi 30cc(hakikisi su gibi ve igrenc kokuyor) bepanten ampul 5tane evigen ampul 3tane cam terebenti 6 damla 2dis iri sarimsak 6tane karanfil 1cay kasigi turk kahvesi hepsi kavanoza koyulacak ve 1hafta karanlikta bekliycek ve bunu haftada bir saciniza surup yaticaksiniz sabah prozinc sampuani kafaniza surup 5dk bekliycez sonra normal sampuanla yikiycaz.sampuanin icine de 10damla cam terebenti ve 3er tane evigen bepanten ampul koyulacak(marka hic farketmez)
Bunlari bi deneyin derim eczaci verdigi ilaclari gorunce super bi doktora gitmissin ilaclar karisimlar muazzam dedi.

aynen benim saçlarda berbat durumda daha önce bıoblas fayda etmişti ama doğum sonrası dökülmeye faydası olmadı napmak gerek kelmi kalcam?

canim bi care bulabildinmi?benim saclarim daasri dolkuluyo biktim hergun yerlerden sac toploamaktan dogum yapali 5 ay oldu nerdeyse tamam yeni cikan saclar var ama on taraflarda ynlarda acilma goruyorum benim gibi olan var mi napicam bilmiyorum cok uzuluyor ve korkuyorum dogrusu

AŞIRI SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR ACİLLL bu konuda sıkıntı çekenler çaresini bulanlar varsa lütfen yazsınlar

Benim saçlarımda da aşırı derecede dökülme oluyordu 2 ay önce nano hair şampuan kullanmaya başladım 15 gün içerisinde fark inanılmazdı resmen tamamen kesildi. çok fazla reklamlar var şu an nano hair şampuanla ilgili ve bu yüzden sahte satışlarda fazla aldığınız yere dikkat ettiğiniz sürece üründen memnun kalmanızda sorun yaşamazsınız. Ben nanohairorjinal.com dan alıyorum sürekli bence denemenizde fayda var derim.

canım 2 ay öncesine kadar stresten havadan sudan veya herhangi bir şeyden saçlarım avuç avuç elime geliyordu...hayatımda hiç bu kadar döküldüğünü hatırlamıyorum banyoya girmekten ve saçımı taramaktan deli gibi korkuyodum bu durum 2-3 ay sürdü..saçlarım inanılmaz azaldı..
2 tane ayrı cildiyeciye gittim verdikleri herşeyi de düzenli kullandım...bi şampuan vermişti birisi hatta 30 tlydi küçücük bişeydi..aldım yinede..kullandım hiç biri azaltmadı...
sonra annem sepe naturalin sarımsak şampuanını almış bir arkadaşından satan birinden..4-5. kullanmamda yani yaklaşık 1.5-2 haftada azalttı dökülmeyi şu anda 2. kutuyu kullanıyorum saçlarım normal şekilde dökülüyo yani sabah saçımı yaparken 7-8 tel akşamlarıda toplayınca öyle..duştan sonrada çok az dökülüyo 3-5 tel bazen dökülmüyo bile..ben memnnun kaldım 3. kutuyu alıcam inşallah...kullandığım ürün de şu..kesinlikle sarımsak kokusu yok..hoş bir kokusu var..
$Sepe-Natural-Sarýmsak-Þampuaný.webp

AŞIRI SAÇ DÖKÜLMESİ OLANLAR ACİLLL bu konuda sıkıntı çekenler çaresini bulanlar varsa lütfen yazsınlar
beeeeeeeeeeeeeeeen! acayip dökülüyor hatta şimdi banyodan çıkmıştım kurumasını bekledim bir tarayayım dedim aman allahım ne göreyim en az 150 tel saç of deliricem ya.... işin garibi o kadar dökülüyor açılma falan yok saçta yerine çıkıyor ama böyle elimi her attığımda 5 tel geliyor durduk yere yanlardan dökülüyor beni çok rahatsız ediyor ya normalde aklıma gelmeyecekse bile kendini gözüme sokuyor. deliricem artık gitmediğim doktor kalmadı doktorlar senin sağlığıkta bir problem yok sadece yapısı bu dedi ama bu kadar dökülmede çok fazla :(((((((((((((((((

Back
X