canım boyle davranırsan senden soguyabılır canım
ne kadar tuhaf sevgilimizi kocamızı bile içimizden geldiği gibi hesapsızca sevemiyoruz..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım boyle davranırsan senden soguyabılır canım
ne kadar tuhaf sevgilimizi kocamızı bile içimizden geldiği gibi hesapsızca sevemiyoruz..![]()
ne kadar tuhaf sevgilimizi kocamızı bile içimizden geldiği gibi hesapsızca sevemiyoruz..![]()
Evet. Tuhaf olmasının yanı sıra çok da acı
tamamda neden?? bak 4 sene diyorsun az bir sürede değil.. tanımak için yeterli bir zaman ama neden değişiyor insanlar..kimi çok sevsen kaçıyor şımarıyor.. hep ölçülümü olacağız aşk bu ya.. en çoskulu yaşanacak duygumaalesef oyle ben bırıne 4 sene köpekler gıbı baglandım sevdım noldu hep ben pesınden kostum ama 1 sene ayrı kaldık aklım basına geldı sımdı cok ılgı gostermıyorum yanı olsada olur olmasada gıbı davranıyorum cok degıstı sımdı ben ustun durumdayım ama genede ask da boyle seyler olması ınsanı uzuyo o da senı senın sevdıgın gıbı sevsın ıstıyosun aam herkes oyle degıl gene de bızım gıbı sevebılen erkekelr vardır
Kendini çok da zorlama bence, çünkü bu ölçüyü hep kaçırana sebep olabilir.
Her zaman yaptığın ince davranışlardan bir kaç tane eksiltebilirsin, atarak söylüyorum günde 5 kez öpüyorsan 2 kez öpersin, telefonda konuşma süreni kısaltırsın, evin içinde onun yanında eskisi kadar çok takılmazsın vs. Ama tamamen de donuk ve uzak olayım olayı da olmasın, o zaman soğuma olur arada.
arkadasım eşini çok iyi anlıyorum benimde kocamda böyle ve öyle çok bunaltıyorki insanı nefes alamıyorum evin içinde resmen ya. benimki evde böyle sürekli mıç mıç ayrı kanepelerde uzanmaya bile tahammülü olmayan kendisi çalışma odasındaysa benimde orda oturmamı isteyen her daim sarılıp öpen mıncıklayan nerdeyse tuvalet kapısında bile bekleyecek olan bi tip. bu durumu defalarca konuştuk artık çok bunalıyorum tahammül edemiyorum kendi evimde istediğim şeyi yapamıyorum yatma saati gelince bile o yatağa illa aynı anda girilecek ya benim uykum olmayabiliyor yada erken uykum geliyor saçma sapan bi durum yani. bana bağımlısın dedim önceleri kabul etmedi yok canım çok seviyorum seni ondan dedi ama hayır bu bence bir problem. ve bendede aynı düşünce var ben ne yaparsam yapayım benden vazgeçemez bu durumda bende ona zaman zaman söylemem gereken şeyleri söyleme bencilce davranma gibi durumlara yol açıyor o yüzden bir an önce kendine mukayet ol çok ilgilenmemeye çalış o gelsin senin ilgini istesin bunun yokluğunu hissetsin. sen karısı bile olsan insanın bazen bireysel zevkleriyle yada arkadaslarıyla görüşmek isteyebilir. ayrıca demişsinki dışarıda olduğu vakit içerisinde beni hiç aramadı bu çok normal bir durum abartmışsın ne olacakki arkadaşlarıyla bi kaç saat vakit geçirmiş seni araması gerekmiyokii
okurken nişanlımı gördüm sankioda aynı çok bunalıyıyorum sürekli bi benle ilgilenmiyorsun modun da diyorum accık rahat bırak vallahi sen de ben de huzurlu olacağız. işi dolayısıyla çok yoruluyor ve erkenden uykusu geliyor ben biraz daha tv izleyeceğim tatlım sen yat diyorum, sana dokunmadan uyuyamam ki deyip dizime yatıp uyuyor dakikalarca kımıldayamıyorum uykusu dağılmasın diye
sevginin fazlasıda azıda kötü ortasını tutturmak en iyisi...
okurken nişanlımı gördüm sankioda aynı çok bunalıyıyorum sürekli bi benle ilgilenmiyorsun modun da diyorum accık rahat bırak vallahi sen de ben de huzurlu olacağız. işi dolayısıyla çok yoruluyor ve erkenden uykusu geliyor ben biraz daha tv izleyeceğim tatlım sen yat diyorum, sana dokunmadan uyuyamam ki deyip dizime yatıp uyuyor dakikalarca kımıldayamıyorum uykusu dağılmasın diye
sevginin fazlasıda azıda kötü ortasını tutturmak en iyisi...