Aşırı Sevgi

ne kadar tuhaf sevgilimizi kocamızı bile içimizden geldiği gibi hesapsızca sevemiyoruz..:59:

maalesef oyle ben bırıne 4 sene köpekler gıbı baglandım sevdım noldu hep ben pesınden kostum ama 1 sene ayrı kaldık aklım basına geldı sımdı cok ılgı gostermıyorum yanı olsada olur olmasada gıbı davranıyorum cok degıstı sımdı ben ustun durumdayım ama genede ask da boyle seyler olması ınsanı uzuyo o da senı senın sevdıgın gıbı sevsın ıstıyosun aam herkes oyle degıl gene de bızım gıbı sevebılen erkekelr vardır

maalesef oyle ben bırıne 4 sene köpekler gıbı baglandım sevdım noldu hep ben pesınden kostum ama 1 sene ayrı kaldık aklım basına geldı sımdı cok ılgı gostermıyorum yanı olsada olur olmasada gıbı davranıyorum cok degıstı sımdı ben ustun durumdayım ama genede ask da boyle seyler olması ınsanı uzuyo o da senı senın sevdıgın gıbı sevsın ıstıyosun aam herkes oyle degıl gene de bızım gıbı sevebılen erkekelr vardır
tamamda neden?? bak 4 sene diyorsun az bir sürede değil.. tanımak için yeterli bir zaman ama neden değişiyor insanlar..kimi çok sevsen kaçıyor şımarıyor.. hep ölçülümü olacağız aşk bu ya.. en çoskulu yaşanacak duygu :41:

Kendini çok da zorlama bence, çünkü bu ölçüyü hep kaçırana sebep olabilir.

Her zaman yaptığın ince davranışlardan bir kaç tane eksiltebilirsin, atarak söylüyorum günde 5 kez öpüyorsan 2 kez öpersin, telefonda konuşma süreni kısaltırsın, evin içinde onun yanında eskisi kadar çok takılmazsın vs. Ama tamamen de donuk ve uzak olayım olayı da olmasın, o zaman soğuma olur arada.

Kendini çok da zorlama bence, çünkü bu ölçüyü hep kaçırana sebep olabilir.

Her zaman yaptığın ince davranışlardan bir kaç tane eksiltebilirsin, atarak söylüyorum günde 5 kez öpüyorsan 2 kez öpersin, telefonda konuşma süreni kısaltırsın, evin içinde onun yanında eskisi kadar çok takılmazsın vs. Ama tamamen de donuk ve uzak olayım olayı da olmasın, o zaman soğuma olur arada.

kesinlikle sana katılıyorum artık telefonda çok fazla aramıyorum, ve özelliklede genelde msn den konuşuruz iş zamanında. ben bi şey sorarım cevabını 10 dk sonra alırım, aslında bilgisayar başında ama geç cevap veriyo, bende o sırada deliriyorum, ama artık bi şey yazdığımda cevap vermezse hiç umursamıyorum, tabii deliriyorum ama mecburum sessiz kalıyorum....
özelliklede bu gece yatma muhabbeti, benim uykum geliyo saat 11 diyince onun uykusu geliyo ama flimi izlemeyi tercih ediyo.
ben önceleri ona yalvarırdım hadii beraber yatalım diye ama şu bi kaç günden beri, ben yatıyorum iyi geceler san diyip odama gidiyorum, ardından bi 20 dk geçmeden ona yatıyo.
Beni çantada keklik sanıyo, ama görücek değişicem !!!
bütün bunları yapmak benim zor, sürekli tetikte hissediyorum kendimi, sürekli bi çekişme halindeyim kendimle,bu yüzden de huzursuzum ama eminim zamanla bütün bunları aşıcam...

arkadasım eşini çok iyi anlıyorum benimde kocamda böyle ve öyle çok bunaltıyorki insanı nefes alamıyorum evin içinde resmen ya. benimki evde böyle sürekli mıç mıç ayrı kanepelerde uzanmaya bile tahammülü olmayan kendisi çalışma odasındaysa benimde orda oturmamı isteyen her daim sarılıp öpen mıncıklayan nerdeyse tuvalet kapısında bile bekleyecek olan bi tip. bu durumu defalarca konuştuk artık çok bunalıyorum tahammül edemiyorum kendi evimde istediğim şeyi yapamıyorum yatma saati gelince bile o yatağa illa aynı anda girilecek ya benim uykum olmayabiliyor yada erken uykum geliyor saçma sapan bi durum yani. bana bağımlısın dedim önceleri kabul etmedi yok canım çok seviyorum seni ondan dedi ama hayır bu bence bir problem. ve bendede aynı düşünce var ben ne yaparsam yapayım benden vazgeçemez bu durumda bende ona zaman zaman söylemem gereken şeyleri söyleme bencilce davranma gibi durumlara yol açıyor o yüzden bir an önce kendine mukayet ol çok ilgilenmemeye çalış o gelsin senin ilgini istesin bunun yokluğunu hissetsin. sen karısı bile olsan insanın bazen bireysel zevkleriyle yada arkadaslarıyla görüşmek isteyebilir. ayrıca demişsinki dışarıda olduğu vakit içerisinde beni hiç aramadı bu çok normal bir durum abartmışsın ne olacakki arkadaşlarıyla bi kaç saat vakit geçirmiş seni araması gerekmiyokii

okurken nişanlımı gördüm sanki:59::59: oda aynı çok bunalıyıyorum sürekli bi benle ilgilenmiyorsun modun da diyorum accık rahat bırak vallahi sen de ben de huzurlu olacağız. işi dolayısıyla çok yoruluyor ve erkenden uykusu geliyor ben biraz daha tv izleyeceğim tatlım sen yat diyorum, sana dokunmadan uyuyamam ki deyip dizime yatıp uyuyor dakikalarca kımıldayamıyorum uykusu dağılmasın diye :50::50::50: sevginin fazlasıda azıda kötü ortasını tutturmak en iyisi...

Psikolojide Bagimli Sevgi ve Bagli Sevgi olmak uzere iki sevgi turu var.Sevdiginiz olmadan yasayamayacaginizi,nefes alamayacaginizi dusunuyorsaniz bu kisilerin beyin tomografileri incelendiginde beyinlerinin bir kisminda kan akisinin hayli fazla oldugu gorulmus.Yasadigi travmatik olaylar veye kalitsal durumlar kan akisinin kimyasini bozmus.Yapilacak tek cikis yolu psikiyatriste gitmek.Neden mi?Hayat bir erkegin etrafinda herseyinizi ona adayarak gecirilemeyecek kadar KIYMETLi.Hic bir erkek Bu kadar kutsal bir bagliligi haketmez.O da beser; sasar.Hata yapar.Garanti yok.Ama kalbimizdeki SONSUZ SEVGI bir fani kisiye verilemeyecek kadar DEGERLi.Fani olan herseyi Tabiki sevecegiz ama DOZUNDA be Tatlim.

Son düzenleme:
okurken nişanlımı gördüm sanki:59::59: oda aynı çok bunalıyıyorum sürekli bi benle ilgilenmiyorsun modun da diyorum accık rahat bırak vallahi sen de ben de huzurlu olacağız. işi dolayısıyla çok yoruluyor ve erkenden uykusu geliyor ben biraz daha tv izleyeceğim tatlım sen yat diyorum, sana dokunmadan uyuyamam ki deyip dizime yatıp uyuyor dakikalarca kımıldayamıyorum uykusu dağılmasın diye :50::50::50: sevginin fazlasıda azıda kötü ortasını tutturmak en iyisi...

benimkide sürekli benle ilgilenmiyorsun der bende bana fırsat vermiyorsunki zaten sen hep dibimdesin doğal olarak bende bunalıp kaçma modundayım diyorum. bence bu bir rahatsızlık bağımlılık durumu ne yapacağımı şaşırdım çok bunaldığım gibi tek kavga sebebimizde bu. Allah başka keder vermesin tabi ama sende takdir edersinki çok zor. kendi evimde kafama göre yatıp kalkmak nerde uzanacağıma karar vermek tv izlemek kitap okumak istiyorum. dün gece yine tv seyrederken karşılıklı koltuklarda uzanmak istediğim için tartıştık :)) yanında olunca sürekli sarılıp sıkıyor öpüyor kokluyor bi film izletmiyor deli oluyorum dolayısıyla yalnız uzanmak istiyorum bu sorun oluyo. yarabbi ne kadar komik dertlerimiz var ama cidden kızlar çok bunalıyor insan

ayy nekadar tatliymis:) kizlar siz sikayetci oluyorsunuz da etrafta milyonlarca esim ilgisiz diye aglayan kizlar var sukredin bence:) benim sevgilim de boyle surekli mic mic gunde 100kere seni cok seviyorum diyor ilk zamanlar boguluyordum ama simdi biraz azalsa niyeki diye uzuluyorum icimden. insan alisinca hep istiyor:) insallah evlenince de boyle devam eder benim cok hosuma gidiyor:)

basligi acan arkadasin esini anliyorum bunalmistir ama ilgin azalirsa da busefer alistigi icin ister, o da ters tepebilir yani. arkadaslarin dedikleri gibi olculu olmaya bak. gerci kiz tarafinin biraz ilgisini azaltmasi bence de dogru olur cunku erkekler bunalmaya cok musait! :)

Back
X