- 22 Haziran 2021
- 155
- 40
- 28
- 28
- Konu Sahibi Nurgul5506
-
Bi kaç gün daha bekleyip öyle vermek istedimErken gebelik testi alıp yapar mısın? Yada kan testi ver canım
10 dk içindeydi sanırımKaç dk içinde çıktı ? Kan verirseniz kesin sonuç alırsınız bize de yazın
İnşallah vardır dediğiniz gibiVar canm hayırlı olsun, kan ver sağlık ocağına yada hastaneye kesinleştir
İnşallah vardır 10 dk içinde çıktı sanırımNe kadar sürede çıktı ? Var gibi görünüyor ama kan testi ile netleştirin bence
Yüksek ihtimal vardır benim erken gebelik testinde daha silik çıkmıştı şuan gebeyim inşallah sizinde vardırİnşallah vardır 10 dk içinde çıktı sanırım
Erken gebelikte daha mı iyi sonuç alırımErken gebelik testi alıp yapar mısın? Yada kan testi ver canım
Ya çok güzelYüksek ihtimal vardır benim erken gebelik testinde daha silik çıkmıştı şuan gebeyim inşallah sizinde vardır
Geç döllenme olabilir benim 10 gün geçmişti testi de atıcam size şimdi bir de sizin kaset test ben erken gebelik testi yaptığım halde silik çıkmıştı beta da aynı gün 73 idiYa çok güzeladeti 6 gün gecikti daha net olması gerekmez miydi o kafamı karıştırdı
Geç döllenme olabilir benim 10 gün geçmişti testi de atıcam size şimdi bir de sizin kaset test ben erken gebelik testi yaptığım halde silik çıkmıştı beta da aynı gün 73 idi
Biri ilk dakikalar diğeri de 10 dakika geçtikten sonra ki haliYa çok güzeladeti 6 gün gecikti daha net olması gerekmez miydi o kafamı karıştırdı
ÇOk duygulandım şuanBiri ilk dakikalar diğeri de 10 dakika geçtikten sonra ki hali
Amin inşallah Rabb'im size de nasip etsin inşallahÇOk duygulandım şuanrabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallahAmin inşallah Rabb'im size de nasip etsin inşallah
Gebelik olabilir10 dk içindeydi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?