Aşırı sosyal Eş

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar benim eşimde aşırı sosyal ama aşırı yani 1 gün evde duramaz beni de mecbur bırakır gitmeye artık sinir oluyorum yok çıkmam desem sürat asar bıktım her aksam her akşam dışarı çıkmaktan var mı aranızda böyle eşi olanlar düzelir mi acaba

Benim babamda öyle ya her akşam misafirliğe gidicek ya da bize çağırıcak , annem bu akşam keyfim yok falan dese de aynı şekilde surat yapıyo, annem alıştı artık umarım sizde alışırsınız .

Benim eşimde misafiri sevmez
gezmeyide sevmez bıkmış zaten dışarıda olmaktan , aslında gezmek güzel yahu yaşınızda genç
yaşlanınca gezemezsin ki hastalık ,ağrı iyi yönlerinide görün bence
çok gezen çok şey bilir , birde çocuğunuzda mı yok çocuk olsa zaten eve haps olursun oda kötü bence fazla şikayet etme , çoğu kişi gezmek isterdi

Ben bu sorunu yaşadım. İşten gelmişim yorgun argın. Çok iyi Anlıyorum sizi. Adama ev batıyordu resmen. Reddedince adım asosyal oluyordu kavga çıkıyordu . Ben çözemiştim . Inşallah siz çözersiniz.

Eşinizin babası onunla hiç ilgilenmediyse ondandır sosyal oluşu ,gözlemlediğim insanlarda bu ilgisizlik ta çocukluğa dayanıyor , pek ev erkeği çıkmıyor
genelde gezmeyi seven erkek oluyor

Evde eşinizin vakit geçirebileceği çözümler bulun ...

Mesela Puzzle, playstation , zeka oyunları borsa gibi falan , yada müzik aletleri ne merak salmasını sağlayabilirsiniz , saz ud gibi ,

Aklıma bunlar geldi belki fikir oluşturur sizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…