Aşırı şüphecilik durumu!

Sadece çöp karıştırmakla kalsaydım keşke..Sevgili olduğumuz dönemde beraber yaşıyor gibi bir şeydik.
Kirli havlulara kadar kokluyor, her şeyi kurcalıyordum.

Onda kalmadığımda erken yatacağım diyor gece yarısı evine gidiyordum. Evdeki prezervatiflere kadar sayıyordum.. Özellikle eşyalarımı her yere yayıyordum. Her odada bir iz bırakıyordum.

Düzeldin mi dersen evliyim 2 çocuğum var hala adamın her şeyini kurcalıyorum. Hiç bir yanlış hareketi olmadı, bir şeyini yakalamadım. Hatta geçmişte konum bile var.
Huy arkadaşım ben psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum. Kendini frenlemeye ve güvende hissetmeye çalış.

Kendimi gördüm bir an. Evet eve iz bırakmayı atlamışım :) Bende kolye, küpe falan bırakıyorum birde nasıl bıraktığıma bakıyorum hani yer değiştirirse anlayayım diye :/
Bu arada bunu erkek arkadaşımla konuştuk en son barıştığımızda. Bana '' Kendimi kötü hissettiriyorsun sanki bir şey yapmışım gibi suçluyorsun bunlar beni yordu ben seni seviyorum yoksa senin yanında ne işim var '' dedi ki haklı ama yine de içimden türlü türlü şey düşünmeme engel olamadım.
Umarım bizde sıkıntılarımızı aşıp mutlu olabiliriz. Bu arada size de mutluluklar dilerim.

Aynen eski ilişkimden o yüzden bahsetmiştim biraz. Çünkü bana yapılanı ben yapmaya başladım şimdi. Azılı bir stalker oldum durduramıyoruz efendim :/
travma yaratmış bence sende şimdi onun etkileri:)
tabi psikolog psikiyatrist daha kesin şeyler söyler bakalm ne diyecek:)

Karşınızdakine güvenmeniz lazım, kendinizi yorarsınız böyle. Ne olacak ki yapsa bi şekilde önünüze çıkar zaten. O zamanda yapılacak şey belli, yapacak olana engel olamayacağımıza göre. Kendinizi yormayın boşuna .
Ben eşime güvenirim , bi ara paranoya yaptım böyle mesajlarını telf nunu takip ettim, whatsup Web yükledim filan . Sonra hop dedim ne oluyorsun bu sen değilsin, hep bu kk da anlatılan adamlar yüzünden böyle olduk :) sonra düşündüm ki bunları o bana yapsa ne hissederdim , bana güvenmese zoruma giderdi, ozaman bıraktım bunları. Yapacağını sanmıyorum işinde gücünde , Allah'tan korkan bir adam, yaparsa da yolumuz belli ne diyelim . Ama koca adamın bekçiliğini yapamam , yanımda durmak istiyorsa yapmaz, istemiyorsa da zorla tutamam, böyle düşünüyorum artık

Çamaşır sepetini söylemeyi unutmuşum :/ Çöpe mesela ıslak mendil falan var mı diye bakıyorum makyaj kalıntısı olabilir diye. Ya yazarken bile delirdiğimi düşünüyorum :) Bir de beni bunları uygularken düşünün işte.
Daha önce de pek çok şeyin üstesinden geldim ama hani yaşarken üstesinden gelemeyeceğim korkusu var. Seneye ölmez sağ kalırsam konumu açıp okur gülerim inşallah :) Teşekkür ediyorum bu arada desteğiniz için.
yaa senin için kötü durum elinde olmadan yapıyorsun sonuçta. ama seni o halde hayal ettim suan valahi gülüyorum :rolleyes:

doktora git. çöp karıştırmak ne demek yahu. güvenmiyosan ayrılırsın küçük düşmeye gerek yok.

Aklıma hep şu gelir
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma lafı.
Biz kadınlar o kişinin aklında yoksa bile bu şekilde enerji gönderip bir şey yapacakları yoksa da yapmalarına sebep oluyoruz biraz. Bana kızan olabilir bunu dedim diye enerjimiz çok önemli. Güvenli bir enerji verirsek yapacağı varsa da bana güveniyor bu kadın yapmam asla der ama güvensiz bir enerji verirsek sonucu hazin oluyor. Bence size bir şans vermiş bunu heba etmeyin derim.

Inanın bir kusur arayan buluyor. Ararsanız karşınıza çıkar bir şeyler. O zaman daha vahim olur durum. Bazen böyle bir durum varsa da kendimiz araştırıp öğrenmek yerine zamana bırakıp Allahın bize göstermesini beklemek lazım.
Böyle bir şey varsa sizin öğrenmenizi Allah buyurduysa görürsünüz elbet bir yerden. Ama karıştırırsanız yoksa da karşınıza çıkar.

Doğru söylüyorsunuz enerji çok önemli. Bende düşündüklerimizi yaşantımıza çektiğimizi düşünüyorum. Umarım Psikiyatrist bu konuda bana yardımcı olabilir. Benim ilk olarak olumlu düşünmeyi öğrenmem lazım sanırım.
Kusur arayan buluyor elbette bu söylediğinize de katılıyorum ama aramadan bulamazsam ve kandırılmaya devam edersem diye saçma sapan hareketler yapıyorum işte..

Karşınızdakine güvenmeniz lazım, kendinizi yorarsınız böyle. Ne olacak ki yapsa bi şekilde önünüze çıkar zaten. O zamanda yapılacak şey belli, yapacak olana engel olamayacağımıza göre. Kendinizi yormayın boşuna .
Ben eşime güvenirim , bi ara paranoya yaptım böyle mesajlarını telf nunu takip ettim, whatsup Web yükledim filan . Sonra hop dedim ne oluyorsun bu sen değilsin, hep bu kk da anlatılan adamlar yüzünden böyle olduk :) sonra düşündüm ki bunları o bana yapsa ne hissederdim , bana güvenmese zoruma giderdi, ozaman bıraktım bunları. Yapacağını sanmıyorum işinde gücünde , Allah'tan korkan bir adam, yaparsa da yolumuz belli ne diyelim . Ama koca adamın bekçiliğini yapamam , yanımda durmak istiyorsa yapmaz, istemiyorsa da zorla tutamam, böyle düşünüyorum artık

Keşke 1'den fazla beğeni yapabilsem yazdığınıza. Çıktı alıp aklıma geldikçe okumayı düşünüyorum :) O kadar güzel söylemişsiniz ki içimi rahatlattınız. Yazdıklarınız benim de ''mantıklı düşünebildiğim'' zamanlarda aklıma gelen şeyler ama paranoyaya başladığım zamanlarda bu düşünceler uçup gidiyor.
Ama çok çok haklısınız. Çok teşekkür ederim.

travma yaratmış bence sende şimdi onun etkileri:)
tabi psikolog psikiyatrist daha kesin şeyler söyler bakalm ne diyecek:)

Daha önceden gittiğim doktordan aldım randevuyu. Bana o zaman sende her şeyden az az var demişti bende içimden o ne ya karışık dondurma gibi demiştim :) Ama adam meğerse bu durumu kast ediyormuş. Az az olan şey hayat şartlarımla birlikte değişip coşabiliyormuş demek ki. O zaman anlayamamışım :/

Doğru söylüyorsunuz enerji çok önemli. Bende düşündüklerimizi yaşantımıza çektiğimizi düşünüyorum. Umarım Psikiyatrist bu konuda bana yardımcı olabilir. Benim ilk olarak olumlu düşünmeyi öğrenmem lazım sanırım.
Kusur arayan buluyor elbette bu söylediğinize de katılıyorum ama aramadan bulamazsam ve kandırılmaya devam edersem diye saçma sapan hareketler yapıyorum işte..
Ben internet üzerinden bir ilişki koçu na danışıyorım böyle şeyleri ve gerçekten kadın nokta atışı yapıyor her konuda eğer maddi imkanınız varsa çok pahalı değil zaten bir seans alıp ona sorabilirsiniz istanbulda ofisi de var. Özelden isterseniz bilgilendirebilirim. Her konuya bir çözümü var benim hayatıma o kadın girdiğinde beri inanılmaz değiştim

ben de sen gibiydim sonra haklı çıktım.

bence kadın hissediyor.

eğer güvenemiyorsan mutlaka kafanda oturmayan şeyler vardır ayrılmanı tavsiye ederim.

ben de sen gibiydim sonra haklı çıktım.

bence kadın hissediyor.

eğer güvenemiyorsan mutlaka kafanda oturmayan şeyler vardır ayrılmanı tavsiye ederim.

Aslında güveniyorum fakat bazen sevdiğini hisediyorum bazende hissedemiyorum. Bu paranoya dururum bununla da alakalı olabilir. Peki siz daha önce bir şeylerini yakalamış mıydınız?

Kalbimizi bozuyorlar ..sonra neden böyleyim diye uğraş dur...

Paronayak sevgilinin seni uğrattığı hasar umarım çabuk geçer..

Back
X