- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
- Konu Sahibi Sevgiliplath
Sadece çöp karıştırmakla kalsaydım keşke..Sevgili olduğumuz dönemde beraber yaşıyor gibi bir şeydik.
Kirli havlulara kadar kokluyor, her şeyi kurcalıyordum.
Onda kalmadığımda erken yatacağım diyor gece yarısı evine gidiyordum. Evdeki prezervatiflere kadar sayıyordum.. Özellikle eşyalarımı her yere yayıyordum. Her odada bir iz bırakıyordum.
Düzeldin mi dersen evliyim 2 çocuğum var hala adamın her şeyini kurcalıyorum. Hiç bir yanlış hareketi olmadı, bir şeyini yakalamadım. Hatta geçmişte konum bile var.
Huy arkadaşım ben psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum. Kendini frenlemeye ve güvende hissetmeye çalış.
Kendimi gördüm bir an. Evet eve iz bırakmayı atlamışım :) Bende kolye, küpe falan bırakıyorum birde nasıl bıraktığıma bakıyorum hani yer değiştirirse anlayayım diye :/
Bu arada bunu erkek arkadaşımla konuştuk en son barıştığımızda. Bana '' Kendimi kötü hissettiriyorsun sanki bir şey yapmışım gibi suçluyorsun bunlar beni yordu ben seni seviyorum yoksa senin yanında ne işim var '' dedi ki haklı ama yine de içimden türlü türlü şey düşünmeme engel olamadım.
Umarım bizde sıkıntılarımızı aşıp mutlu olabiliriz. Bu arada size de mutluluklar dilerim.