Zaten sessiz insanın başına ekşir böyle tipler. İyi, sakin, alçak gönüllü bir insan olmak dezavantaj çoğu zaman. Etrafına tehlike sinyalleri yaymalısın ki, üstlerine vazife olmayan işlerine karışmaya cesaret edemesinler.Manyakça ama öyle. İşten ayrılmana bir şey diyemem. İnsan huzursuz hissettiği ortamda beş dakika durmak istemiyor gerçekten. Bir önceki işimden ben de bu yüzden ayrılmıştım. Benimle ilgili olmasa da etrafımda dedikodu yapan, boş muhabbetlerle kafa ütüleyen insanlar görmeye tahammül edemiyorum. İnsanları değiştirme yöntemi bulamadım, o yüzden ben de mekan değiştiriyorum. Umarım sen de daha iyi hissedeceğin bir yerde iş bulursun.
haklısın. takmıyorum fazla. bende ağır karşılıklar veriyorum.. bi de şu pis yalaka tipler var ki onları öldüresim geliyo.. yaaa bi insan bu kadar aşağılık olur. evli barklı adam yüz vermediğin sinirlendiğin halde yalakalık yapmaya çalışıyo.. bi kişi değil buradakilerin çoğu.. bilmiyorum ama ben bu işi kaldıramıyorum. çıkmakta zoruma gidiyo. 5,5 yıldır çalışıyorum. 4 sene sağlık ocağında çalıştım 1.5 senedir de hastanede. tıbbi sekreterim. sağlık ocağı rahat bir ortamdı oradan hastane ortamına girince bocaladım resmen. ve psikolojim alt üst oldu. işten çıkayım diyorum artık kaldıramıyorum . ama çıkarsam bi daha çalışmayı düşünme diyo annem. bu işe zor girdim ve ailem heryerde çalıştırmazlar beni. 5,5 yıldır iyisiyle kötüsüyle bi iş hayatı geçti. çıkmak konusunda kafam karışık. çok bunalıdım.. yani kaldıramıyorum.. doktorun kaprisini hastanın kaprisini yöneticilerin kaprisini çek. bilmiyorum inan ne yapacağımı... kafanızı şişirdim ama çok dolmuşum.. çok attım içime.Birkaç sene öncesine kadar ben de senin gibi alıngan, hassas, herkesi fazla kafaya takan biriydim emin ol. Zamanla insanları tanıdıkça, ne boş işlerle uğraştıklarını, kafa yorduklarını gördükçe diyorsun ki; bunların kendilerine yetecek akılları yok, bana verdikleri akıldan ne olur? O yüzden herkesi ciddiye almamaya başlıyorsun. Dünyada düşünmeleri gereken hiç bir konuları kalmadı da , iş senin kıyafetlerine kadar geldi yani... Aman ya... İçini sıkmaya değmez. Ciddiye alınacak insanlar olsalardı, böyle küçük mevzularla kimsenin kalbini kıran tipler olmazlardı zaten.
Seni çok iyi anlıyorum
Benimde böyle bir takıntım var yeni ve çok beğendiğim bir giysi aldığımda ki tüm giysilerimi öyle alırım
Hemen diğerleri gözüme kötü gözükür soğurum hatta bazen ihanet ediyomuşum gibi gelir
Ayrıca senin gibi kg aldığım zaman hangisinde rahatsam ve zayıf gözüküyorsam hep ona takılırım.
Ama benim dönem dönem böyle olur kg aldığım zaman kendime olan güvenim azaldığı zaman,depresyondayken v.s
Sana tavsiyem kg vermeye çalış inan hergün farklı birşey giymek isteyeceksindir
teşk. ederim.. aynı beni anlattınız :) bende böyleyim.. düşünceler aynı tamamen .teşekkürler
rica ederim canım napalım biz kadınlarda biraz tuhafız erkekler gibi tek düze olamıyoruz:)
Kızlar benim şöyle bi takıntım var ; içinde rahat hissettiğim sevdiğim kıyafeti üzerimden çıkartmak istemiyorum ve devamlı onu giyiyorum. Ama dikkatini çekiyo bazı insanların.. Senin başka kıyafetin yok mu gibisinden laf dokunduruyorlar. Dolap kıyafet dolu ama ben illa ki sevdiğimi giyiyorum.yoksa gün boyunca gergin ve huzursuz oluyorum. Dün iş yerindeki bir arkadaş geldi dedi ki , hiç para harcamıyorsun sanırım üzerinde devamlı aynı şeyler.. Ya ne yapim bi sevdiğim kıyafeti devamlı giyesim geliyo.. Son zamanlarda epeyde kilo aldım ondan dolayı kıyafet konusunda takıntılıyım her kıyafette rahat edemiyorum. Tamam hergün de aynı kıyafeti giymiyorum ama devamlı siyah giydiğim için dikkat çekiyo mesela siyah ceket giyiyorum bi sonraki gün siyah tunik ama aynı şeyi giymiş gibi görünüyorum. Ve sık sık giyiyorum bir giydiğim kıyafeti.. Evde dolap dolusu kıyafet var bunu bilen yok.Ha isterki hiç kıyafetim olmasın hiç umrumda değil ama kırılıyorum yinede.
gereksiz eleştirileri kaale almayın bence,çevrenizdekilerde umursamadığınızı görünce vazgeçeler davranışlarından.çok mu mühim sanki kim ne dülünürse düşünsün.
renkler ve zevkler tartışılmaz değilmi.siz onlara ''defileye gider gibi değişik değişk giyiniyorsunuzi,ne iş bi durum mu var diyormusunuz''
ahahahaa belki de demeniz gerekir ,bişey derseler size söylenenleri hatırlatırsınız,hoş olmuyomuş değilmi dersiniz...
öyle tabiki canım.. insanlık halidir paran olmaz alamayabilirsin ama bendeki takıntı :)) ya takılıp kalıyorum resmen sevdiğim kıyafete.. o kıyafetten başka şey giyemiyorum.. giyiyorum da yaa illaki sevdiğim kıyafet olacak :))arkadaşım takma bu lafları.
bende aynı sorulara maruz kalıyorum.
bir arkadaşım (kendimce yakın hissettiğim) özellikle yanımda aldığım parayı harcamayacaksam çalışmam hiç anlamıyorum sürekli aynı kıyafetleri giyenleri" dedi. baya duyurdu bana yani.
ama takmıyorum.
başkaları gibi ayağımı ağrıtsada topuklu ayakkabı giyeceğime babet giyiyorum, hele şu yaz aylarında terlik.
orasını burasını çekiştirip baston yutmuş gibi duracağım daracık kıyafetler yerine bol kıyafetleri seviyorum
bir şey diyene de sizin giydiğiniz hergün ayrı kıyafette savurganlık diyorum. ben böyleyim beğenmeyen kendi bilir diyorum. öyle işte.
ki bence sağlam ayakkabım varsa ( 1 bot, 1 ayakkabı, 1 babet, 1 terlik, 1 spor ayakkabı) ikncisine ne gerek var.
böyle insanlara sinir oluyorum size ne kim ne giyerse giysin herkesin zevki giyim anlayışı aynı olacak diye bir kural yok kicanım kimseyi umursama duyma ben böyle mutluyum halimden memnunum de insanları sustur arkadaşta yazmış zaten iyi sakin insanları daha çok eleştirirler buna izin verme kimse için de işini bırakma değmez inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?