- 23 Haziran 2018
- 116
- 89
- 13
- 45
- Konu Sahibi sonkafautucu
Yaklaşık 1 sene önce kan pıhtılaşması sebebiyle 4 aylık bebeğim karnım da öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Kürtajı yapan kadın doktor çok tuhaf birisiydi asık suratli sorduğum soruya bile cevap vermekten aciz ben sessizce aglarken nerdeyse beni dövecek ite kalka hirpaliyarak bacağımı ayıran garip bi insandi. Ama o an tek düşündüğüm bebeğim olduğu için pek üzerinde duramadim.
Beni asıl sinirlendiren olay abartmiyorum katır gibi upuzun ve sivri tırnakları vardı. O şekilde kürtaja aldı olabilir ne var bunda diyceksiniz ki belki bende ama eldivenin yırtılma ihtimali o uzun ve sivri tirnaklarin benim içime girmiş olması şimdi şuan beni korkutuyor.
Çünkü kurtajdan sonra hala hamile kalamadim adet düzenim bozuldu. Bugün gittiğim doktor polikistik over tanısı koydu. Benim adetim 1 gün gecikmez hatta saati bile şaşmazdı. Kurtajdan sonra böyle oldum ilk aylar üzerin de pek durmadım duzelir diye ama düzelmedi ve kürtaja bağlı hatalardan kaynaklı olabilir dedi şuan ki doktor..
Şimdi bu konudan anlayan arkadaslara danışmak istiyorum ben bu doktora dava açabilir miyim? Canım çok yaniyo ve kesinlikle sorumlusunun o doktor bozuntusu olduğunu düşünüyorum.. Açarsam nasıl ispatliyabilirim bunu ayrica kurtajdan önce sorumluluğu kabul ediyorum diye imza atiliyo biliyosunuz bu durumda ne yapmam gerekir.. Lütfen yardımcı olun bana..[/QUOTE
Bir yıl geçmiş,Dr un ti
Sadece dava açmış olursunuz. Kürtajın hatalı olduğunu raporlamaniz gerekir,size kürtajı sebep gösteren Dr rapor vermeyecektir emin olun. Tırnak konusunda haklısınız hastanelerde yasak olması gerekir uzun tirnagin. Davaniza etkisi olmazYaklaşık 1 sene önce kan pıhtılaşması sebebiyle 4 aylık bebeğim karnım da öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Kürtajı yapan kadın doktor çok tuhaf birisiydi asık suratli sorduğum soruya bile cevap vermekten aciz ben sessizce aglarken nerdeyse beni dövecek ite kalka hirpaliyarak bacağımı ayıran garip bi insandi. Ama o an tek düşündüğüm bebeğim olduğu için pek üzerinde duramadim.
Beni asıl sinirlendiren olay abartmiyorum katır gibi upuzun ve sivri tırnakları vardı. O şekilde kürtaja aldı olabilir ne var bunda diyceksiniz ki belki bende ama eldivenin yırtılma ihtimali o uzun ve sivri tirnaklarin benim içime girmiş olması şimdi şuan beni korkutuyor.
Çünkü kurtajdan sonra hala hamile kalamadim adet düzenim bozuldu. Bugün gittiğim doktor polikistik over tanısı koydu. Benim adetim 1 gün gecikmez hatta saati bile şaşmazdı. Kurtajdan sonra böyle oldum ilk aylar üzerin de pek durmadım duzelir diye ama düzelmedi ve kürtaja bağlı hatalardan kaynaklı olabilir dedi şuan ki doktor..
Şimdi bu konudan anlayan arkadaslara danışmak istiyorum ben bu doktora dava açabilir miyim? Canım çok yaniyo ve kesinlikle sorumlusunun o doktor bozuntusu olduğunu düşünüyorum.. Açarsam nasıl ispatliyabilirim bunu ayrica kurtajdan önce sorumluluğu kabul ediyorum diye imza atiliyo biliyosunuz bu durumda ne yapmam gerekir.. Lütfen yardımcı olun bana..