Aşırı Yakışıklı Olduğu İçin Sınır Dışı Edilen Omar Borkan Al Gala!

Bazı fotoğraflarda çok sıradan görünüyor.
Biraz fazla kıllı ayrıca. :S:S

woow...harikaa..Tam benim tipim..Gerçeği söylemek gerekirse bukadar yakışıklı birini nadir görüyoruz.Gözümüz şenlendi:).Evet bazı fotolarda sıradan gibi görünüyor ama yakından belli düzgün hatları..
Gelsin ben ona vatan olurum,garip kalmasın yavrucak:)

Arap erkekleri türk erkeklerinden yakışıklı gibi genelde..Türk erkekleri ecüş bücüş..Oyüzden olsa gerek çevremdeki kimseden elektrik alamıyorum..Hoş alsam da bana bakmaz ya.Aksilik bu ya.

Son düzenleme:
sınır dışı mı edilmiş bu zavallıcık,e bize gelse ya yazık :ssz:

tamamen duygusal üzüldüm çünkü :27:

Gözlerini çoğunluk gibi ben de çok beğendim.

12972_558940994116265_1460909076_n-copy.jpg

ben kendim de hormonluyum zaten,sıkıntı yok:9:

Ooo Asli askin gozun kordur. Simdi o killari gormuyorsun ama ileride sorun olacak :1:

:9:

okuturuz merak etme sen..
yeterki gönüller bir olsun:37:

Acaba haberi var mi. KK 'de konusuldugundan . Ne kulaklari cinliyordur simdi. Birimiz alip gidebiliriz :)

bu takkeyi de kadiş örmüş:27:

Kadis'in kesin bir baglantisi var . Biliyordum, Basimiza corap oruyor o:) Bakma oyle saf iyi niyetli olduguna :1:

o gelsin ben ona börekler bile açarım ama dediğim gibi benimkisi tamamen yardımsal bişey :46:

datlu çocuk Allah sahibisine bağışlasın :51:

Acaba haberi var mi. KK 'de konusuldugundan . Ne kulaklari cinliyordur simdi. Birimiz alip gidebiliriz :)

Kadis'in kesin bir baglantisi var . Biliyordum, Basimiza corap oruyor o:) Bakma oyle saf iyi niyetli olduguna :1:

kadesa anlatılmaz yaşanır zaten
şimdi çocuğa kolilerle seccade tespih yollamıştır
teşvik primi niyetine:)
bekar olan sensin al hayrını gör :)

Ooo Asli askin gozun kordur. Simdi o killari gormuyorsun ama ileride sorun olacak :1:

benim internetten görüştüğüm çocuk sütbeyaz ingiliz zaten, ama bende gerçekten hormonal sağlık problemi var tüy bakımından:ssz:

Back
X