- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
Merhaba, bir süredir sanıyorum ekim kasımdan bu yana aşırı uyku ve halsizlik var. Kan tahlilleri yapıldı, arada d vitamini ampulü de alıyorum, folik asitte kullanıyorum değişen bişey yok. Doktor bişeyin yok diyor. Psikolojik desem yıllardır aynı ortamda çalışıyorum, yaşıyorum. Evim berbat, banyo yapasım yok, kıyafet alasım yok, zaten evimde varken ihtiyacım olmayan bişeyi niye alayım değil mi, kredi kartlarım patladı zaten, bir sürü hobim var, hiç birini yapasım yok. Aöf okuyorum haftaya sınavlar var ders çalışmıyorum. Yani taş çatlasın 10 dk odaklanabiliyorum bir konuya.
Sanıyorum yaşadığım hayat artık bunaltıyor beni ama değiştirebileceğim imkan yok. İşten ayrılamam, yaşım ilerledi yeni iş bulamam, çok aranan bir yerden de mezun değilim. Bilgisayar bilgim iyi, yazılıma yönelmek istiyorum ama ona da kafamı veremiyorum. Koltuktan kalkasım yok, günlerdir bedenen çalışmış gibi her yerim ağrıyor.
Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Yardımcı olur musunuz ?
Sanıyorum yaşadığım hayat artık bunaltıyor beni ama değiştirebileceğim imkan yok. İşten ayrılamam, yaşım ilerledi yeni iş bulamam, çok aranan bir yerden de mezun değilim. Bilgisayar bilgim iyi, yazılıma yönelmek istiyorum ama ona da kafamı veremiyorum. Koltuktan kalkasım yok, günlerdir bedenen çalışmış gibi her yerim ağrıyor.
Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Yardımcı olur musunuz ?