- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Yaklaşım derken hanımefendi? Neyi nasıl anladınız bilemiyorum fakat benim kendisinden çok memnun olduğum birisi hemşire. Fakat memnunum diye bu durumu görmezden mi gelmeliyim? Bilerek bir uygulama yapmayacağını düşünebilecek bir muhakeme gücüm var şükür fakat ya bir bebeğe de hatalı uygulaması olursa?korkmayın arkadaşınızın eşine hiiiçbir şey olmaz. süründürün hemşireyi kesin bilerek yapmıştır hatta çocuğunuz ve sizinle güleryüzle ilgilenirken de bunu planlamıştır günü gelince size yanlış iğne yapmak için.
geçmiş olsun ama yaklaşımınız ne garip.
Bugün kaşıntım ve hassasiyetim çok fazla. Büyük ihtimalle yarın gidicem tekrar ilk gittiğim cerraha. Sonrasında başka bir genel cerraha daha gitmeyi planlıyorum.tetanoz intramasküler bir aşıdır, koldan kas içine yapılır.sizde gösterdiği reaksiyon daha hafif şekliyle aşıyı yaptıran herkeste görülür.aşıyı yaptıktan sonra tam dağılamadığı durumda şekilde şişlik görülebilir (alkolle ovalayınca zamanla iner).uzun süre kalırsa içerde ek sorunlara yol açabilir.yani aşı yapıldıktan sonra iyice alkolle ovalayıp dağıtılmadığı için bütün bu süreç başlamış gibi duruyor.siz önce bir araştırma hastanesinde doktora görünün , hemşirenin yanlış uygulaması değil de aşının dağılmaması kaynaklı duruyor.
Yani öyledir elbette bellidir vurulacağı yer ama bilemedim ben deGeçmiş olsun.
Çok iyi anlayamadım, ebe iğneyi yanlış yere vurmuş öyle mi? Nereye vurulacağı belli değil mi zaten nasıl böyle bir hata olur? Sizin durumunuz da çok kötü ama ya bir bebeğe yapsaydı aynı şeyi?
Bence davacı olun, herkes işini düzgün yapsın bu nedir böyle?
Evet gideceğim ilk cerrahtan tam sonuç alayım da.Geçmiş olsun.
Cuma günü ben de vuruldum ilk dozunu.
Hemşire "ağrı olacak, kullanmadığınız kolunuza yapayım" dedi hatta.
Sol koluma yaptırdım, cidden ağrı çekiyorum ama belirgin birşey yok.
Bilerek yapılmış birşey değil elbette, şikayetçi olmak gerekir mi bilemedim. Hani bunca zamandır memnunmuşsunuz.
Tabii siz de haklısınız da, bir doktora daha mı görünseniz
Kötü bir şey demek istemem lakin, şu tavrınız mide bulandırıcı.korkmayın arkadaşınızın eşine hiiiçbir şey olmaz. süründürün hemşireyi kesin bilerek yapmıştır hatta çocuğunuz ve sizinle güleryüzle ilgilenirken de bunu planlamıştır günü gelince size yanlış iğne yapmak için.
geçmiş olsun ama yaklaşımınız ne garip.
Yaklaşım derken hanımefendi? Neyi nasıl anladınız bilemiyorum fakat benim kendisinden çok memnun olduğum birisi hemşire. Fakat memnunum diye bu durumu görmezden mi gelmeliyim? Bilerek bir uygulama yapmayacağını düşünebilecek bir muhakeme gücüm var şükür fakat ya bir bebeğe de hatalı uygulaması olursa?
Kas içine yapılan iğneler uzuvda veya tabiri caizse kaba ette kas yoğunluğunun fazla olduğu yerlere yapılıyor yani stabil değişmeyen kuralları var sadece kişiden kişiye yapısına göre minimal oynamalar oluyor. Seri olarak yapılan aşılarda ilk ay sağ kola, ikinci ay sol kola gibi yer değiştirmeleri yapılabiliyor çok ağrı iş yapmaya engel falan oluyorsa. Morluğun şişliğin büyüklüğü ve iğnenin giriş noktası görülemediğimdem doktor yanlış yere yapılmış demiş olabilir. İncelenmesi yapılmalı.yanlış yer derken?
diğer ikisi de aynı yerden yapılmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?