- Konu Sahibi acemikadin
bence sıkma canını bu kadar sonuçta aşık olduun biri yok ortada aşk acısıda sayılır mı bilemedim ama en azından o sağlıksız düşünceleri olan arkadaşından kurtulduuna sevinmelisin ve bu olayı bi tecrübe olarak görmelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh yavrumm ..yaşın da kucuk olunca tabı..
1 yıl bounca kamera daa cmamıstır tabı tel de de konusmadınız.sadece yazıstınız mı?.bır de sevdın evlenecegını sandın.sana resım olarak baskasının resmını yolladı herhalde..yoksa onu da mı yapmadı. kusura bakma ama kafasında sorun olduunu dusunuyorum arkadasının....bu durumda sevınmen gereken tek sey bu aşk acısı degıll:)
ve sorunlu bır arkadastan kurtuldun ve bır daha gormedıgın kımseyle konusma o kadar uzunn..bu olayı da talıhsız bır saka olarak dusun...
Görmedigin biriyle 1 ay sonra nasil evlenecektin :26:
Sanirim bosluguna denk gelmis yoksa bu kadar saflik olmaz..
Bir hafta icinde gelecekti guya yanima
Ilk iliskim degildi ama gözüm kör olmus gercekten asik oldugumu düşünüyodumyok artık 1 yıl boyunca yazısacaksın ne yuzunu goreceksın ne numarasını vercek kardesım bu adam ın mı cın mı ne evlımı dul mu colugu cocugu mu var bana hıc normal gelmedı 1 hafta dese neyse de 1 yıl kısa bı sure mı ya mumkun mu gercekten sadece bana mı garıp gelıyo yanı? ve bu adam gercekten var olsa sen bu adamla 1 aya kadar evlenecektın oylemı?![]()
valla eger gercekten arkadasin ise ALLAHA havale et duygularinla oynayip hakkina girmis,
bir dahada gorusme..
Beni bu kadar düşürdü ya, sadece duygularimladeğil hayatımla da oynadi da hakkım asla helal değil
Simdi esas kötü olan olmayan birine asiksin ve onu unutman gerekecek vay canina daha neler okuyacagiz bu forumda.. :44:
Kötüsü bu ya. Gercekte var olan biri olsa umutla olene dek beklerdim ama yokki öylebiri(
hadı senı anladım kor oldun goremedın de annen baban damı sormadı kımdır nedır vs dıye ? tamam hadı ya sormasınlar onu da daha yasın 18 unv. oku vs dıyen yok mu baban bu yasta senın elenmene razı mı yanı ?![]()
kusura bakma ama cok safmissin sende.. ne bir telefon gorusmesi var ne bi goruntulu konusma var
sadece yazmayla evlilik hayali kurulurmu nasil guvendin ? 24 yasimdayim demis,
karsindaki 50 60 yasinda bi sapikta olabilirdi fake resim kullanmaktan kolay ne var ?
annen baban nasil izin verdiler gercekten gormedikleri tanimadiklari hic konusmadiklari birine kizlarini vermeyi ?
[SUB][/SUB]
kör olmusum istebabam annem yeter ki evden kacma, istediginle evlendiririz diyolar
Ya ilk okudum bu kız bizimle kafa yapıyo dedim. Sonra yılar evvel yaşadığım bi olay aklıma geldi.nakış kursuna gittiğim bi sene bu yaşlarda bi kımız vardı elinde telefon düşmezdi .sordum kimle konuşuyon .tesadüfen birini aramış sonra sesleri birbirinin hoşuna gitmiş 2 senedir konuşuyorlarmış .dedim hiç gördünmü yok sadece resmini mektupla yollamış.kız nasıl seviyom ölüyom .kavga ederler gülerce ağlardı hiç görmrdiği biri için.dedim neden biliyon neyın nesi .evlimi yaşlımı güzelmi beki muhabbet tellalı.yok seviyom anlatırdı bende gülerdim ilginç gelirdi çünkü.sora buluştular kız oğlanı beğenmedi oğan kızı beğendi .bu seferde kaçıyodu .bundan nasıl kurtulurum diye.sanırım bi boşluktaydı ona bağlıyorum.
evden kacmaklami tehdit ediyordun ki boyle diyorlar ?
valla zor bir durum..
Tehdit yok tabi. Biraz inatciyim o yüzden böyle diyolar