• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acımmm :(

1 evlenınce okumak oyle her babayıgıdın harcı degıl.
2 yasın henuz erken evlılık ıcın
3 babana vermezsen kacarım mı dedın yada baban vermem mı dedı
4 gormeden tanımadan hakkında ısmınden baska bısey bılmedıgın adama kacamyı goze aldın mı
5 baban nasıl oldu da sadece kacma dıye tanımadıgı bı ınsana senı verıyo ben anlamıyorum mantıklı gelmıyo bana. baba sonucta bu kacacak bıle olsan karsındakı ne bılmıyo kı evlı de olabılır karı kız da satıyo olabılır bı baba bunu dusunmez mı sacma bana cok sacma geldı pek ınanamadım yanlıs bıseyler var ama nerde ????? baban kacma dıye sevıyosun dıye senı kuma vermeyıde kabul edıyo o zaman gozu kapalı tamam dedıgıne gore ?

olmayan sevgiliye ağır yakıyorsun :ssz: bir de '' evlenicez sanıyordum'' demıyor musun...
elını mı tuttun? her gece konustun mu telde? zor zamanında yanında mı oldu? gözlerine mi baktın?
hiç mi şüphelenmedin ? tel muhabbetınız dahi olmamış...
sen inanmayı seçmişsin
yoksa ınsanın durduk yere bıle aklına bazı sorular takılır :34:
18 yaşında olmak şüphelenmemeyi, sorgulamamyı, körü körüne inanmayı mı gerektırır?

hadi telde muhabbetınız olsaydı, en az bır kere bıle görüşmüş olsaydınız
senı anlardım.
bunlarda yeterlı değil elbet ama, en az bunlar olsaydı işte o zaman acını çok iyi anlardım.
Cok haklisin birsey diyemem ama insan kötüyu düşünmek istemiyo çünkü gercek korkutuyo canimin iste böyle yanmasindan cok korktum

ara sayfaları okumamıstım.
o zaman olay daha saçma oldu yaa:26:

aşk konusunda.

Son düzenleme:
Face de sayfam vardi paylasimlarin hepsini begendi falan tesekkur mesaji attim öyle basladik. Bundan sonra da sadece okuluma sonra da isime yogunlasirim aska ve arkadasliga da inanmam.. ama bi gecse su kalbimdeki sızı

anladim..
gecmek zorunda olmayan birinin yasini tutacak degilsin herhalde :25:
ben arkadasin konusunda ne yapacaksin demek istedim ?
zaten hayatina devam edeceksin...

Son düzenleme:
Ay hala kalbimdeki sızı diyo .canım uyan oyle bi sızı yok hepsi şaka dost kazığı bi arkadaşın deyimiyle. Onun acısıdır

1 evlenınce okumak oyle her babayıgıdın harcı degıl.
2 yasın henuz erken evlılık ıcın
3 babana vermezsen kacarım mı dedın yada baban vermem mı dedı
4 gormeden tanımadan hakkında ısmınden baska bısey bılmedıgın adama kacamyı goze aldın mı
5 baban nasıl oldu da sadece kacma dıye tanımadıgı bı ınsana senı verıyo ben anlamıyorum mantıklı gelmıyo bana. baba sonucta bu kacacak bıle olsan karsındakı ne bılmıyo kı evlı de olabılır karı kız da satıyo olabılır bı baba bunu dusunmez mı sacma bana cok sacma geldı pek ınanamadım yanlıs bıseyler var ama nerde ????? baban kacma dıye sevıyosun dıye senı kuma vermeyıde kabul edıyo o zaman gozu kapalı tamam dedıgıne gore ?
Kumalik abarti o kadarini kabul eder demedim carpitma. Ben 30 dan once evlenmem diyen insanken bu hale geldim en basta yazdığım uzere yargilayacaksan cevap bekleme yargilanmak icin burada degilim

18 yasindasin. o kadar sure konusuyosun ama bu cagda telde sesini duymayi bunca sure dusunmuyorsun. hic merak edip cam ac demiyorsun. yasin geregi arkadaslarina anlatmis olursun kimse hani cocuk demiyor ailene anlatiyorsun bu kimmis demiyor. hic gormedigin sesini duymadigin ne oldugunu bilmedigin biriyle evlencegini saniyorsun. baban nolur kacma evlen istediginle diyor ama o yastaki bir kisi kim bu adam diye hic suphelenmiyor. okuyunca evlenme fikride var tabi bu yasta bide. ben hic birsey anlamadim yaa yas 12 degil ki. arkadasinin aciklamasi ne ondan nasil suphelendin,bir ay sonra gelcekse evlilik nasil oldu.ben kimim? nerdeyim?

o arkadaşının yakalandığından haberi var mı?

sor niyetinii ...sebebini...ne bilim ..konuş ya ....hesap sor

vay be daha ne extrem şeyler okuyucaz buralarda...

18 yasindasin. o kadar sure konusuyosun ama bu cagda telde sesini duymayi bunca sure dusunmuyorsun. hic merak edip cam ac demiyorsun. yasin geregi arkadaslarina anlatmis olursun kimse hani cocuk demiyor ailene anlatiyorsun bu kimmis demiyor. hic gormedigin sesini duymadigin ne oldugunu bilmedigin biriyle evlencegini saniyorsun. baban nolur kacma evlen istediginle diyor ama o yastaki bir kisi kim bu adam diye hic suphelenmiyor. okuyunca evlenme fikride var tabi bu yasta bide. ben hic birsey anlamadim yaa yas 12 degil ki. arkadasinin aciklamasi ne ondan nasil suphelendin,bir ay sonra gelcekse evlilik nasil oldu.ben kimim? nerdeyim?

Yorumlara goz atarsan çoğunun cevabini verdim zaten. Babam arastirdi ama ben sert ciktim aramizi bozmak icin yapiyosunuz dedim

maşallah dilinde papuç kadar herkese dalgamı gecıyosunuz dıye soruyosun da asıl sen dalga gecıyosun bence ne kadar asık olursan ol bır yıl boyunca hoc mı sesını duyma ıhtıyacı hıssetmedın kımdır nedır merak etmedın cok ta derdımdın bu saatte yrgılamıyorum senı sadece merak edıyorum daha dogrusu senın bu saatte mılletı oyaladıgını dusunuyorum yanı fake bı konuda olabılır anlattıkların mantıklı gelıyomu ustelık hala sızı ask acısı vs dıyosun neyn acısını yasıyosun ortada bı adam yok ask yok aılenın tepkısızlıgı şizofren oldugunu dusunuyorum olmayan bı adamın askını yasıyosun ve b arada hıc bısey farketmıyosun kı arkadasın kardes gıbı bıldıgım dıyoun bu nasıl bı kardeslık arkadaslıktır kı hareketlerınden de mı suphelenmedın kuzum az uz bı sure degıl kı 1 yıl yanı ustelık evlenecektık flan dıyosun neye guvenerek evlılık kararı aldıgını merak edıyorum ya aklım almıyo yanı bu durumu???

maşallah dilinde papuç kadar herkese dalgamı gecıyosunuz dıye soruyosun da asıl sen dalga gecıyosun bence ne kadar asık olursan ol bır yıl boyunca hoc mı sesını duyma ıhtıyacı hıssetmedın kımdır nedır merak etmedın cok ta derdımdın bu saatte yrgılamıyorum senı sadece merak edıyorum daha dogrusu senın bu saatte mılletı oyaladıgını dusunuyorum yanı fake bı konuda olabılır anlattıkların mantıklı gelıyomu ustelık hala sızı ask acısı vs dıyosun neyn acısını yasıyosun ortada bı adam yok ask yok aılenın tepkısızlıgı şizofren oldugunu dusunuyorum olmayan bı adamın askını yasıyosun ve b arada hıc bısey farketmıyosun kı arkadasın kardes gıbı bıldıgım dıyoun bu nasıl bı kardeslık arkadaslıktır kı hareketlerınden de mı suphelenmedın kuzum az uz bı sure degıl kı 1 yıl yanı ustelık evlenecektık flan dıyosun neye guvenerek evlılık kararı aldıgını merak edıyorum ya aklım almıyo yanı bu durumu???

Ozel mesaj aticam bunun cevabini az daha ozeli anlatiyim

canım sen yaşın dolayısıyla bi boşluğa düşmüşsün ve hayatına ilk giren şeye sarılmışsın seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım bu durumu bişiler paylaşabildiğin hemen herkes o arkadaşının yerinde olabilirdi yeterki olsun seni dinleyen anlayan sırrını paylaştığın güvenebildiğin aşkım diyebildiğin sana tatlı sözler söyleyen biri olsun istersin ama ona aşık değilsin bi hayale senin için bi meşgaleye aşıksın sen.. şuan yok olması senin hayatında daha derin bi boşluk açmış olmalı eve gelir gelmez bilgisayarı açıp yazıştığın kişinin orda olmaması ne büyük kayıp değil mi.. değil.. sen daha hayatının baharındasın güzelim bi gün gelicek bi yakışıklı gönlünü alıcakki of diceksin ben önceden yaşıyormuymuşum.. kime üzülmüşüm kime ağlamışım..

hey gidi neler geçti başımdan anlatsam roman olur ama şuan dünyanın en mutlu insanıyım diyebilirim ve aynı zamanda çok büyük pişmanlıklarım var..
1. pişmanlık çok acele etmişim aşk için işte o boşlukla olur olmaz herkesi deneme tahtası olarak kullanmışım..
2. pişmanlık herkesi kendim gibi sanmışım benden beklentilerinin ne olduğunu çok geç anlamışım..
3. pişmanlık etrafımdaki sevgilileri gördükçe özenmişim benimde olsun diye hırs yapıp hem kendimi hem başkalarını kandırmışım..
4. pişmanlık ailemin itibarını yerlebir etmeyi göze almışım çok şükür böyle bişey yapmadım asla kimseyle bi yerde görünmedim şükür rabbime... ki bilirim olsa bu onları çok üzerdi..
5. pişmalık ve en büyük pişmanlık nişanlımın karşısına tertemiz bi kalple çıkmış olmayı isterdim hala temizim binlerce şükür rabbime asla pişman olcağım geri dönülmez hatalar yapmadım ama kırık dökük bi kalbim vardı artık bi güvensizlik vardı içimde kimse çıkmaz karşıma herkes bütün erkekler aynı diyordum ve önyargımla hareket ettim hep ama değilmiş meğer zamanını tutturamamışım kısmet denen şeyi bekleyememişim ondan böyle olmuş bak işte karşımda güvenebileceğim gerçek bi insan.. tamda yerinde ve zamanında.. önce okul sonra evlilik.. son sınıf biter ben yuvama gider.. budur.. :)

sana abla tavsiyesi tatlım yaşım senden çok büyük değil ama yaşanmışlığım büyük.. henüz hala çok küçüksün seninle gerçekten evlilik düşünen insan öncelikle askerliği bitirmiş eline işini almış sana daha ilk gün niyetini açıklamış biri olsun ve bunu sana yüzyüzeyken söylesin tipinden anlarsın ciddi olup olmadığını eğer yılışıyorsa güvenme kesin derdi başkadır sanal ortamlara sakın güvenme o kişiyi tanıyan en az bi tane tanıdığın olsun zaman çok kötü cidden eğer ortak bi tanıdığın olursa cesaret edemez kimse yanlış bişi yapmaya çok dikkatli ol ve bence biraz daha bekle en azından sende bi 22 23 ol kişiliğin biraz daha otursun yerine öyle karar ver evliliğe bu büyük bi sorumluluk benim bile hala şüphelerim var kaç ay kalmış olmasına rağmen..

he illa biriyle yazışcam dersen gel bana yazışak on numara yazışırım çok gırgır kızımdır hiç boşluk çekmessin.. valla bak... :D

Back
X