• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acımmm :(

Bu devirde bu saflik ... Hic inandirici gelmedi vallah...Kibliycektim ama zaten ban yemis... Bana sanki Orjinaladam1,orjinaladam2,vs. Devami gibi geldi bu acemikadin... :27:

Size resmini yolladığı kişi kimmiş, onu öğrenin durumu o kişiye söyleyin. Nasip belli olmaz. Tanışır anlaşırsınız belki. Yeni bir Aşk.Resimlerde Beğenmiş olduğunuz kişiyle..

ciddi dusunmuyormusunuz ki ?
ev halinide gorsun sesinide duysun ne olacak ki seven her turlu sever sevmeli..

daha yeni 3 hafta oldu.:27: geçenlerde evlilik sorunlarını konuşmaya başladık nerden çıktıysa:1: dediki, sorunlardan biri sevgiiliyken buluşma zamanlarında giyimlerine felan çok özenip evlenince eşortmanla karşılarsa tabi ki sorun olur dedi. bu cümlenin üstüne görmesin yahuu erken daha :27:

daha yeni 3 hafta oldu.:27: geçenlerde evlilik sorunlarını konuşmaya başladık nerden çıktıysa:1: dediki, sorunlardan biri sevgiiliyken buluşma zamanlarında giyimlerine felan çok özenip evlenince eşortmanla karşılarsa tabi ki sorun olur dedi. bu cümlenin üstüne görmesin yahuu erken daha :27:

hii yeniyse bisey diyemicem ben soyle 3 senelik filan diye dusundum :27:

1 sene hic yuzyuze gorusmedigin biriyle 1 ay sonra evlilik planlari yapiyosun

Hadi senin yasin kucuk mantik olgun zayif diyelim, anan babanin da haberi varmis hic mi aymadilar seni

Ask acisi diye baslik acman da ilginc, kandirildim de gec

Back
X