Aşk acısı çekenler buraya...

Kedimi7_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
851
0
0
Diğer
Mrb kızlar 2 senelik ilişkim 3 hafta önce bitti...Bugün tekrar konuştuğumuz için duygularım depreşti..Kafam allak bullak, toparlanmak istiyorum ama onun da sevdiğini biliyorum ya bu herşeyi daha da zorlaştırıyor...Var mıdır benim gibi acı çeken diye merak ettim..Beklerim herkesi :) Allah hepimize sabır versin...

Amin inşallah...
Birbirinizi severken neden bitti?
Hiç açıklama yapmamışsın ki arkadaşım.

Amin inşallah...
Birbirinizi severken neden bitti?
Hiç açıklama yapmamışsın ki arkadaşım.

Ahh ahh konuşmaktan yoruldum..Derdimi yazsam sayfalar dolar...Konularımda var sorunlarımız...O mücadele etmedi.. Yoksa bitmezdi, herşey çok güzel olurdu..Ama olmadı işte

Hiçbir şey tek taraflı yürümüyor. Bence konuşma onunla, kendine acı çektirmekten başka ne ki ? Ne gerek var ki anladım seviyorsun da yapma bunu . Mantığını devreye sokmaya çalış duygularınla yıkılmak yerine. Her şey bitiyor çünkü aşk, acı, hayat...

Madem hala seviyorsun ve onun icin aci cekiyorsun o zaman onun niyeti seni geri kazanmak olmadigi surece konusma derim.
yoksa o konusmalar gercekten cok gereksiz..

Mantığım devredeydi zaten ama bi anlığına delirdim :) Ben aradım onu..Bi daha olmaz, olmicak(inş)

Madem hala seviyorsun ve onun icin aci cekiyorsun o zaman onun niyeti seni geri kazanmak olmadigi surece konusma derim.
yoksa o konusmalar gercekten cok gereksiz..

O aramadı zaten ben aradım, bağırdım çağırdım.... Bi daha başlamicaz, başlamam...o başlamak ister mi bilmem..Ama bitti..Çok denedik, Çok, Çok...Çok üzüldüm..Zaten son ayrılışımız bu yüzdendi... Ne zaman geçicek bendeki yeri off offf

Cok olmadi.. Bende yaptim ayni seyi. Onunla defalarca kendim iletisime gecmeye calistim. Bagirmadim da, sakin sakin konustum. Bulustum hemde 2 kere. Olmayinca olmuyor. Daha da cok uzuluyorsun. Her seferinde belki bu defa arayip, veya mesaj cektigimde o da heveslenir diyorsun ama oyle olmuyor. O yuzden arama. Isterse o seni arasin.

Kisinin acisi bende 1 ayda gecti. Ama sevgi boslugu icimde hala devam ediyor ne yazik ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…