aşk acısı çekenler buraya :(((

hadi ilk cevaplayan ben olayım.aşk acısı çekiyorum ben şu anda.ilk defa çekmiyorum.ama yine de çok zor.unutmak yola devam etmek...

Bir şarkı sözü aklıma geldi:
"Yaşanılan günler unutulmaz ama unutulur herkes, bu da kaçınılmaz"

Anılar unutulmaz , sadece kişiler unutulur.
Unutmak demeyelim de alışmak diyelim.
Zaten kişinin yokluğuna alışınca anılara da alışıyorsun yavaş yavaş.
Yalnız bu süreçte bol bol dua etmen, Allah'a yönelmen çok huzur verir sana.
Tabi sadece bu dönemde değil, her dönemde öyle. :34:

unutulmaya unutuluyor da yaşadığınız acıların ruhunuzdaki izleri siliniyor mu?o yara izleri geçiyor mu?:50:ömrünüzden giden gözü yaşlı,yürek sızılı günleriniz geri geliyor mu?:50:

Keşke demeyi sevmiyorum ama öyle bi imkanımız olsa keşke geri getirebilsek :14: Ama bunları düşünerek kendımızi üzmek yerine Bu hayırlı değilmişki olmamış demeliyiz Belkide Çok mutlu olmamız için bu acıları çekmemiz gerekiyodu :14:

Keşke demeyi sevmiyorum ama öyle bi imkanımız olsa keşke geri getirebilsek :14: Ama bunları düşünerek kendımızi üzmek yerine Bu hayırlı değilmişki olmamış demeliyiz Belkide Çok mutlu olmamız için bu acıları çekmemiz gerekiyodu :14:

bilmiyorum ama on yılı geçkin süredir aşkta o bahsettiğin çok büyük mutluluğu bulamadım.hatta gelen gideni arattı.ALLAH hayırlısını bilir.

güzel arkadaşım aşk acısı çekenler bölümüne açsaydınız ya konuyu
forumu çöplük haline çevirmeyelim.

Çivi çiviyi gerçekten söker.
Ben de aynı durumdayım üzülüyorum bazen ama şu an için neye ihtiyacım olduğunu çok iyi biliyorum.
Önce biraz zaman.. Pat diye bir ilişkiye başlamak olmaz. Aklınızda cidden hoşlandığınız biri varsa ki olacaktır illa ki, biraz bekledikten sonra o kişiyle iletişime geçebilirsiniz.
İnsanlar insanlara aşık olurlar, ancak insanlara alışmazlar. Yaşadığı ilişkiye, mesajlaşmalara, o yanındayken olan hayat tarzına alışırlar, bir ilişkinin getirdiği rutinlere alışırlar.
Dolayısıyla aşkınız soğudu zaman, (ki maximum kızlar için 1 ay alır bu süre) sadece alışkanlıklardan dolayı aşk acısı çektiğinizi zannedeceksiniz. Önce cidden hoşlandığınız birini bulun ve yeni bir ilişkiye başlayın. İlişkinizde 1 2ay geçirdikten sonra aşk acısının kalacağını zannetmiyorum.

Back
X