Aşk acısı çekiyorum. Sizce bunu Nasıl çözmeliyim?

elifkubra546

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
35
1
86
31
benim hoşlandığım kişi bana hep ışık saçıyordu. Yazışmalarımızda nazlanır gibi havası vardı. Hep dışarda buluşup duygularımı açmak istedim. Olur görüşürüz deyip sürekli geçiştirdi. Bence anladı ama anlamaz ayağına yattığını düşünüyorum. En son açılınca arkadaşız ve öylede kalacağız demişti. Sonra duygusala bağlayıp o anki hissiyatımla tmm sen üzülme eğer öyle istiyorsan öyle kalacağız demiştim. Sonra hiç yüzyüzede görüşmedik. Facemde hep ekli kaldı. Bana seni iyiki tanımışım dedi. Umutlandım. Resimlerimi beğendi. Ben yazmadıkça oda yazmadı. Ama ilerde illaki sevgilisi olacak, evlenecek, bu bana çok ciddi zararlar verecek. Bu yüzden arkadaş kalmamalımıydım? Hatamı yaptım? Duygularımdan ve hala acı çektiğimden haberi yok. Sizce ona son kez duygularımı dile getirmelimiyim? Bu işi arkadaşlığı bitirip sonlandırmalımıyım? Yoksa böyle birşey yazmadan devammı? Onu kaybetmekte istemiyorum ama dediğim gibi bu şekilde kendime işkence ediyorum yardım edebilirmisiniz?

Bence ne arkadasligini sonlandir ne de son kez duygularini soyle.sana hayir demis her iki durumda da kendisini cok onemsedigini dusunecek.ayni sekilde yazmamaya devam et.artik umursama onune bak.zamanla zaten unutursun.

Duygular gelip geçer
Bu çocuk ego tatmini yapıyormuş gibi geldi bana açıkçası
O evlenene kadar belki sen zaten başkasını bulup evleneceksin niye öyle hüzünlü bakış açın var iyi düşün iyi olsun

Şuan arkadaş olduğumuzu düşünüyor tekrarmı yazmalıyım biz arkadaş olamayız diye buseferde onu hepten kaybedicem neyapacağımı bilemiyorum
Of su erkekleri su kadr sımartmayın ya degmıyo yani..o sana karsı bıse hıssetse emın ol arkadasız demezdı belkıde senın duygularını hısssettı ve ümitlenme diye arkadasız dedı

Of su erkekleri su kadr sımartmayın ya degmıyo yani..o sana karsı bıse hıssetse emın ol arkadasız demezdı belkıde senın duygularını hısssettı ve ümitlenme diye arkadasız dedı
Peki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum?

Bence ne arkadasligini sonlandir ne de son kez duygularini soyle.sana hayir demis her iki durumda da kendisini cok onemsedigini dusunecek.ayni sekilde yazmamaya devam et.artik umursama onune bak.zamanla zaten unutursun.
Peki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum? Beni terslermi?

Sana hayir diyen bir insana ne duygusu acmak?
Acmissin zaten ve cevabini almissin daha fazla zorlama kendini.
Arkadasligini sonlandir o oldugu surece baskasini sevemeyeceksin cunku.

tekrar sevdigini soylemene gerek yok, acik acik seviyorum demeni duymasin. arkadasligini bitirmek istedigini bilsin ama. zaten otomatik olarak biseyler besledigini anlayacak. hala takmiyorsa bitir arkadasligini bitsin.

burada kilit nokta iyi veya kotu mutlaka BITMESI.
o yuzden arkadas kalamayacagini soyle.

yani şu durumda kaybedecek bişey yok gibi ama tekrar reddedilme ihtimalin çok yüksek. hani rest çekiyor gibi olur bi de, komik olur. gereksiz bence.

Sana hayir diyen bir insana ne duygusu acmak?
Acmissin zaten ve cevabini almissin daha fazla zorlama kendini.
Arkadasligini sonlandir o oldugu surece baskasini sevemeyeceksin cunku.
Peki biz arkadaş kalamayız bu beni üzüyor böyle olacağını düşünmemiştim iyiliğimiz için arkadaş kalmayalım desem olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…