- 22 Ekim 2016
- 35
- 1
- 86
- 31
- Konu Sahibi elifkubra546
-
Şuan arkadaş olduğumuzu düşünüyor tekrarmı yazmalıyım biz arkadaş olamayız diye buseferde onu hepten kaybedicem neyapacağımı bilemiyorumOnu unutmalısın ve kesınlıkle senı sevmeyenı sevme kendıne zarar verırsın hep dusunerek..
Of su erkekleri su kadr sımartmayın ya degmıyo yani..o sana karsı bıse hıssetse emın ol arkadasız demezdı belkıde senın duygularını hısssettı ve ümitlenme diye arkadasız dedıŞuan arkadaş olduğumuzu düşünüyor tekrarmı yazmalıyım biz arkadaş olamayız diye buseferde onu hepten kaybedicem neyapacağımı bilemiyorum
hayırSizce ona son kez duygularımı dile getirmelimiyim?
evetBu işi arkadaşlığı bitirip sonlandırmalımıyım?
Peki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum?Of su erkekleri su kadr sımartmayın ya degmıyo yani..o sana karsı bıse hıssetse emın ol arkadasız demezdı belkıde senın duygularını hısssettı ve ümitlenme diye arkadasız dedı
Peki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum? Beni terslermi?Bence ne arkadasligini sonlandir ne de son kez duygularini soyle.sana hayir demis her iki durumda da kendisini cok onemsedigini dusunecek.ayni sekilde yazmamaya devam et.artik umursama onune bak.zamanla zaten unutursun.
Peki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum?Beni terslermi? Kaybedecek birşeyim varmı?hayır
evet
Peki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum?Beni terslermi? Kaybedecek birşeyim varmı?
Peki biz arkadaş kalamayız bu beni üzüyor böyle olacağını düşünmemiştim iyiliğimiz için arkadaş kalmayalım desem olurmu?Sana hayir diyen bir insana ne duygusu acmak?
Acmissin zaten ve cevabini almissin daha fazla zorlama kendini.
Arkadasligini sonlandir o oldugu surece baskasini sevemeyeceksin cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?