- 22 Ekim 2016
- 35
- 1
- 86
- 31
- Konu Sahibi elifkubra546
-
Ona uygun bir dille biz arkadaş kalamayız beni anla bu beni üzüyor ama iyiliğimiz için yapmak zorundayım desem?yani şu durumda kaybedecek bişey yok gibi ama tekrar reddedilme ihtimalin çok yüksek. hani rest çekiyor gibi olur bi de, komik olur. gereksiz bence.
Ona tekrar uygun bir dille biz seninle arkadaş kalamayız beni anla bu beni üzüyor desem saçmamı olur?Seni zerre sevmeyen biri hemde kötü niyetli. Hem arkadaşız deyip hemde seni iyi ki tanımışım deyip rölantiye alıyo. Ego tatmini yapıyor. Bu kadar saf olma, aç gözlerini
Evet saçma olur, egosunu da tatmin edersin.Ona tekrar uygun bir dille biz seninle arkadaş kalamayız beni anla bu beni üzüyor desem saçmamı olur?
Ona uygun bir dille biz arkadaş kalamayız beni anla bu beni üzüyor ama iyiliğimiz için yapmak zorundayım desem?
Hic bir sey deme.direk uzaklas arama o ararsa isim var de.Peki biz arkadaş kalamayız bu beni üzüyor böyle olacağını düşünmemiştim iyiliğimiz için arkadaş kalmayalım desem olurmu?
Niye mazoşist misin ?Onu kaybetmekte istemiyorum
Ozaman hiçbirşey demeden silip engellesem unutmaya çalışsam dahamı mantıklı olur? Onu sevdiğim için uzak durmak zorunda olduğumu asla bilemiycek galiba...ya size iki defa yapmayın dedim hala yapayım diyorsunuz. yani madem bu kadar bişeyler söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz yazın bari.
O ilerde hiçbirzaman pişman olmayacak galiba sence? Keşke onu nekadar çok sevdiğimi ve bu yüzden uzaklaştığımı anlayabilseydi. Arkadaşız sanıyorHic bir sey deme.direk uzaklas arama o ararsa isim var de.
Mesajlarina donme zor biliyorum ama uzak dur eminim seni hak edecek sevecegin birileri cikacak karsina
Kız çok safsın.Bal gibi biliyo o hala senin onu sevdiğini.Adam çakal boşversene.O ilerde hiçbirzaman pişman olmayacak galiba sence? Keşke onu nekadar çok sevdiğimi ve bu yüzden uzaklaştığımı anlayabilseydi. Arkadaşız sanıyor
Sunu unutma birine vazgecilmez oldugunu hissettirdigin de ilk vazgececegi sen olursun.O ilerde hiçbirzaman pişman olmayacak galiba sence? Keşke onu nekadar çok sevdiğimi ve bu yüzden uzaklaştığımı anlayabilseydi. Arkadaşız sanıyor
Bence bulaşma hiç benimde konuma bakabilirsin aynısı oldu. adam bana hep seviyormuş gibi gelip durdu dediğin gibi ışık saçtı yani. benim hafiften kıpırtı olunca buna dedim arkadaş olamam artık senle diye. adam kıvırmaya başladı yok senle olur neden olmasında nereye kadar götürürüz onu bilmiyorumda naza çekti. senle mi uğraşacam dedim ya. erkeklerin hepsi mal. kendini üzmene değmezPeki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum?Beni terslermi? Kaybedecek birşeyim varmı?
Arkadaşa katılıyorum seven adam ne yapıp edip fizanda da olsa geliyor o kadar belli ediyorki sana birşey yapmak bile kalmıyor. seviyorum diye düşündükçe vazgeçemezsin. adam sana en büyük kötülüğü yapıyor. duyguların üzerinden kendini tatmin ediyor buna izin verme.valla cnm sana tavsiyem; hiçbir erkeğin peşinden koşma ve duygularını söyleyen ilk sen olma sakın. isteyen erkek öyle bi gelir ki senin birşey yapmana gerek bile kalmaz.
arkadas faln da kalma ..benim hoşlandığım kişi bana hep ışık saçıyordu. Yazışmalarımızda nazlanır gibi havası vardı. Hep dışarda buluşup duygularımı açmak istedim. Olur görüşürüz deyip sürekli geçiştirdi. Bence anladı ama anlamaz ayağına yattığını düşünüyorum. En son açılınca arkadaşız ve öylede kalacağız demişti. Sonra duygusala bağlayıp o anki hissiyatımla tmm sen üzülme eğer öyle istiyorsan öyle kalacağız demiştim. Sonra hiç yüzyüzede görüşmedik. Facemde hep ekli kaldı. Bana seni iyiki tanımışım dedi. Umutlandım. Resimlerimi beğendi. Ben yazmadıkça oda yazmadı. Ama ilerde illaki sevgilisi olacak, evlenecek, bu bana çok ciddi zararlar verecek. Bu yüzden arkadaş kalmamalımıydım? Hatamı yaptım? Duygularımdan ve hala acı çektiğimden haberi yok. Sizce ona son kez duygularımı dile getirmelimiyim? Bu işi arkadaşlığı bitirip sonlandırmalımıyım? Yoksa böyle birşey yazmadan devammı? Onu kaybetmekte istemiyorum ama dediğim gibi bu şekilde kendime işkence ediyorum yardım edebilirmisiniz?
direk engelle gitsin illa aciklama yapmk zorunda misin??Peki ona tekrar yazıp benim sana karşı duygularım hala aynı ve ben arkadaş kaldıkça üzülüyorum bana bir şans ver desem olmayacaksada arkadaş kalmayalım deyip engellesem yanlışmı yapmış olurum?Beni terslermi? Kaybedecek birşeyim varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?