Aşk acısı çekiyorum. Sizce bunu Nasıl çözmeliyim?

Seni zerre sevmeyen biri hemde kötü niyetli. Hem arkadaşız deyip hemde seni iyi ki tanımışım deyip rölantiye alıyo. Ego tatmini yapıyor. Bu kadar saf olma, aç gözlerini
Ona tekrar uygun bir dille biz seninle arkadaş kalamayız beni anla bu beni üzüyor desem saçmamı olur?

Ona uygun bir dille biz arkadaş kalamayız beni anla bu beni üzüyor ama iyiliğimiz için yapmak zorundayım desem?

ya size iki defa yapmayın dedim hala yapayım diyorsunuz. yani madem bu kadar bişeyler söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz yazın bari.

ya size iki defa yapmayın dedim hala yapayım diyorsunuz. yani madem bu kadar bişeyler söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz yazın bari.
Ozaman hiçbirşey demeden silip engellesem unutmaya çalışsam dahamı mantıklı olur? Onu sevdiğim için uzak durmak zorunda olduğumu asla bilemiycek galiba...

Hic bir sey deme.direk uzaklas arama o ararsa isim var de.
Mesajlarina donme zor biliyorum ama uzak dur eminim seni hak edecek sevecegin birileri cikacak karsina
O ilerde hiçbirzaman pişman olmayacak galiba sence? Keşke onu nekadar çok sevdiğimi ve bu yüzden uzaklaştığımı anlayabilseydi. Arkadaşız sanıyor

sevdıgın kısıyle arkadas kalmak senı uzer cnm . onune bak asla konusma. gururunu dusun senı reddetmıs bıkere. sunu tekrarla '' ben onun yerınde olsam benı asla kaybetmem'' de cunku sen degerlısın unutma bunu.

O ilerde hiçbirzaman pişman olmayacak galiba sence? Keşke onu nekadar çok sevdiğimi ve bu yüzden uzaklaştığımı anlayabilseydi. Arkadaşız sanıyor
Kız çok safsın.Bal gibi biliyo o hala senin onu sevdiğini.Adam çakal boşversene.
Pişman oladabilir onu bilemeyiz ama sen onu her yerden sil engellemene gerek yok bence.O bile bi tavır ona bile gerek yok.Mesaj yazma yazarsa kısa cevap ver geçiştir.Unut gitsin kısacası.

Sunu unutma birine vazgecilmez oldugunu hissettirdigin de ilk vazgececegi sen olursun.
Sen duygularini acmakla hata etmissin.
Egosunu oksamissin.
Sal ipini gitsin bi gun baskasini seversin su hissetiklerine gulersin

Canım o sana önce ümit vermiş anlaşılan ama vazgeçmiş gibi. Boşver yol ver . Yani sil gitsin . Hiçbişey deme söyleme facenden falan sil. Sorarsan dersin bi bahane. Seni sevecek biri çıkar karşına inş

büyüyünce hepsi geçiyo aşk meşk kalmıyo :)) keyfine bak bence.... üzdü mü gazla gitsin... ama kasvetli geçirme zamanını gez toz ye iç...

Bence bulaşma hiç benimde konuma bakabilirsin aynısı oldu. adam bana hep seviyormuş gibi gelip durdu dediğin gibi ışık saçtı yani. benim hafiften kıpırtı olunca buna dedim arkadaş olamam artık senle diye. adam kıvırmaya başladı yok senle olur neden olmasında nereye kadar götürürüz onu bilmiyorumda naza çekti. senle mi uğraşacam dedim ya. erkeklerin hepsi mal. kendini üzmene değmez

Reactions: KV_
valla cnm sana tavsiyem; hiçbir erkeğin peşinden koşma ve duygularını söyleyen ilk sen olma sakın. isteyen erkek öyle bi gelir ki senin birşey yapmana gerek bile kalmaz.
Arkadaşa katılıyorum seven adam ne yapıp edip fizanda da olsa geliyor o kadar belli ediyorki sana birşey yapmak bile kalmıyor. seviyorum diye düşündükçe vazgeçemezsin. adam sana en büyük kötülüğü yapıyor. duyguların üzerinden kendini tatmin ediyor buna izin verme.

Reactions: KV_
bi arkadaşım bana demişti ki; hoşlanıyosan söyle çünkü zaten kaybedecek bişeyin yok. o senin arkadaşın değil.

bende kendi duygularımdan emin olmadığım için bişey söylemedim hoşlandığım kişiye. iyi ki de yapmadım çünkü boşluktanmış öyle düşünmem.
şu an sadece arkadaşız ve böyle gayet iyiyim.

ama eğer senin durumunda olsaydım onu silerdim. sen açılmışsın ama o bişey hissetmiyormuş. e siz arkadaş falnda değilsiniz. bence sil ve görüşme.

arkadas faln da kalma ..
arkdas kalirsan ona daha da cok baglanorsin her yerden engelle unut gitsin yoksa senin canin cok yanar..
sen duygularini az da olsa belli etmissin karsindaki akilsiz degil ya illa ki anlamistir erkekler anlar..
ama anlamamazliktan gelir..
sakin acilip macilma ..
kendini kucuk duruma dusurme bence..
ne hali varsa gorsun....
yani seninnicin en iyi secimmbence onu hwr yerden silmek..

direk engelle gitsin illa aciklama yapmk zorunda misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…