Merhabalar. Hemen konuya giriyim. 3hafta once biriyle tanistim. Cok zor asik olan biriyim ve ilkgoruste asik oldum desem yeridir. Ahmet cok ilgiliydi oda ilk goruste asik olduguni ifade etti.gozlerinde aski goruyordum. Cok ilgiliydi hergun gorusmek istiyordu. Asiri ilgiliydi abartmiyorum gunaydinla baslayip iyigecelere kdr araliksiz yazisma ve saatlerce konusuyorduk tel surekli ariyordu. Neyse gecen hafta is icin rusyaya gitti ama kankasinin sevgilisi var rusyada bunu biliyordum ama gorusuceklerini demediler. Rusyadayken ilgiyi brz azaltti ama wifi olmadigindan dedi. Sonra nette etiketli fotografta kankasi onun kizarkadasi ve benimkini gordum bi clubteler. Bana bunlardan hic bahsetmiyor. Nys gelince gorustuk ve ben demekten vazgecmistimki kendisi telefonundan ikimizin resmini cekecekti. Bir gördümki rus bi kizi yanaktan opuyor bardalar sarilmis resimler. Tabi inkar etti arkads fln diye masayi terkettim. Onuda heryerden sildim bitirdim. Bayramin ilk gunu memleketine gitti.ordaki kankasi aradi gece beni. Ahmet cok uzgun kacsaatdir seni anlatio seni cok sevio yanlis anlasilmis. Barisin fln dedi. Snr ahmet teli aldi oda aynılarini dedi. Snr bnd donunce gorusurz dedim ama tabi yumusamis oldum oda bunu anladi vee snr kendisi deisti! Sbh gunaydin msji atti snr sesi cikmadi. Bnd aksam aradim dedim hani affetirmek icin herseyi yapicaktin boylemi snr mesguldm bayramlik fln dedi nys. Gece oldu telefonda biara yine rus konusunu actim ve off sıkıldım hep bukonuyumu konusucaz.hep ayni seyi diyicem bnd inanmiyorsun dedi. Snr ben misafirin cocuguyla ps oynicam dedim. Kendisi sozde cok kiskancti dediki resim cek yolla cocukla kimmis o. Bnd sacmalama ztn bndn bikacyas kucuk dedim. Snr teli kapadikdan snr sadece ekrani çektim yolladim. Senin oyunun beni ilgilendirmior dedi. Snr ne iyi geceler dedi ne gunaydin tum gun yazmadi. Ve ben aksam slm yazdim okudu yazmadi. Ve dayanmadim gece ayrilma msji attim. Ahmet aramiz bozuldu koptuk duzelemioruz. Ben o konuyu kapasamda duzelemioruz nys kendineiyibak iyigeceler dedim. Ve cvbi ,ok bye , oldu. Ve cok mutsuzum. Cocukca bi cvb. Dun aramis arkadasinada yalvaran seni seviorum herseyi duzelticem guvenmen icin herseyi yapicam diyen o deilmiydi. Bunasil dengesizlik .lutfen yorumlarinizi bekliorum