• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask acisi cekiyorum yorum lutfen

Hayvanoğlu hayvan...

Rusya' da barlarda eğlen, coş... Rus kızlarına bak, öp, kokla, seviş, et... Sonra da 3 haftalık sevgiliyi tabii sallamaz. Hiç birşey yapmayacaksın böylesine, dengesizmiş.

Evet haklisiniz ( iste oncesinde oyle iyiydiki .tabi kizlar rusyada oldugu icin. Hergun burda.gorusmek istiordu. Ben hatta kiz arkmla gorusucem yrn dedigimde bozuluordu. Oyle hergun gormek isteyen insan bu hale gelsin. Ama bncde onun o kizlarda devam ediordur. Sanirim tum dengesizligi rus sevgiliside vardir blk ondn

Bu adam sizi gene arayacak yüksek ihtimalle bence görüşmeyin

Gecen sefer ariyacak die dusunuyordum ben ama busefer sanmıyorum. Cnk oda simardi by yapti ve biraz civki cikti. Ben engelledimde whatsptan. He keske arasa cunku telini acmam bile bu kez. Ona bunu yasatmak cok isterim. Gecen kolay affetmis oldum oyle sanior beni. Tersleme yapmsk isterim

ayy cnm bu salak için aşk acısı mı çekiyorsun... o seni hiç sevmemiş ki.. sevse bunları sana yapar mıydı sence? en azından şanslıymışsın ki daha başında göstermiş gerçek yüzünü, 3 haftalık bişi için üzülmeye değmez, hele böyle biri hiiiiççç değmez.

Tskler ama iste yasarken oyle hissetmior. Cok kisa sure ama gerçekten yasarken bana sevdigini cok hissettirdi, hergun gorusmek istiordu gorusuyorduk surekli arama ilgi kiskanmak. Inanmisdim sevgisine. Ama tabi cok buyuk yalanci cikti. Seven gercekten boyle davranmaz. Bigun once yalvardi snr nasil boyle döner

Gecen sefer ariyacak die dusunuyordum ben ama busefer sanmıyorum. Cnk oda simardi by yapti ve biraz civki cikti. Ben engelledimde whatsptan. He keske arasa cunku telini acmam bile bu kez. Ona bunu yasatmak cok isterim. Gecen kolay affetmis oldum oyle sanior beni. Tersleme yapmsk isterim
Arar aynısını çok gördüm size sallamaz bir imaj vermek istedi sadece.Çok uzun da sürmez arayacak

Cok haklisiniz. Tesekkurler yorum icin. Aynen oyle .zaten o son yaptigi ok bye lafi ne kdr umursamaz ve cocukca oldugunu gordum. Cok buyuk hayallere girmisdim bile cnk cok umit vaad etti . Ama gozum acildi artik. Ama inanmisdim basta nasil bu kdr yalanciymis buna inanamiorum simdi

Hepimiz inandik. Bende. 2 senelik iliskimin ardindan resmen 1 bcuk sene ask acisi cektim. Ama kazik yiye yiye aciliyor gozumuz. Tecrube denir buna.

Daha 3 hafta olmuş. 3 hafta ne ki? Adamı doğru dürüst tanıyamamışsınızdır bile. Canınızı sıkmayın. Birkaç gün üzülürsünüz sonra çok kolaylıkla geçer

Ya evet haklisiniz cok kisa sureli oldu. Ama gercekten kisa surede olsa etkili oldu. Hergun gorustuk cok ilgiliydi. Smd cok buyuk bi bosluk. Ama bigun once yalvarip sonrada ok bye demesi saka gibi

Iliskiniz uc haftada lackalasmis araya rus girmis kolay bisey degil ..kac kurtul adam belkide seni aldatmis sence icini yiyen suphe neolacak?... bitir ...ondan baska adammi yok... Bu erkekle yola cikilmaz

Haklisiniz. Zaten guvenimi kirdi. Ama sevgisine inanmisdim. Bidr arayip yalvarinca bi sans dsha vermek istedim. Guvenini geri kazanmak icin herseyi yapicam dedi ama tam tersi daha ertesi gun pek ilgilenmedi ve sonunda ok by iste aklim almio

Sizinkisi uzun sureymis tabi eminim zordur atlatmasi. Smd nasiksnz

Smdi neye agladigma bile unuttum. Ne kdr aptalmisim diyorum. Dugunu olsa gider gobek atarim. Evlendiginde tek uzlucem nokta evlendigi kiza acimak olur. Yazik kizin ne hayalleri var, ama kocasi yalancinin sadakatsizin teki olucak.

Haklisiniz. Zaten guvenimi kirdi. Ama sevgisine inanmisdim. Bidr arayip yalvarinca bi sans dsha vermek istedim. Guvenini geri kazanmak icin herseyi yapicam dedi ama tam tersi daha ertesi gun pek ilgilenmedi ve sonunda ok by iste aklim almio
Duygularınla oynamis resmen bi adamla ileriye donuk bi iliski olmaz

Merhabalar. Hemen konuya giriyim. 3hafta once biriyle tanistim. Cok zor asik olan biriyim ve ilkgoruste asik oldum desem yeridir. Ahmet cok ilgiliydi oda ilk goruste asik olduguni ifade etti.gozlerinde aski goruyordum. Cok ilgiliydi hergun gorusmek istiyordu. Asiri ilgiliydi abartmiyorum gunaydinla baslayip iyigecelere kdr araliksiz yazisma ve saatlerce konusuyorduk tel surekli ariyordu. Neyse gecen hafta is icin rusyaya gitti ama kankasinin sevgilisi var rusyada bunu biliyordum ama gorusuceklerini demediler. Rusyadayken ilgiyi brz azaltti ama wifi olmadigindan dedi. Sonra nette etiketli fotografta kankasi onun kizarkadasi ve benimkini gordum bi clubteler. Bana bunlardan hic bahsetmiyor. Nys gelince gorustuk ve ben demekten vazgecmistimki kendisi telefonundan ikimizin resmini cekecekti. Bir gördümki rus bi kizi yanaktan opuyor bardalar sarilmis resimler. Tabi inkar etti arkads fln diye masayi terkettim. Onuda heryerden sildim bitirdim. Bayramin ilk gunu memleketine gitti.ordaki kankasi aradi gece beni. Ahmet cok uzgun kacsaatdir seni anlatio seni cok sevio yanlis anlasilmis. Barisin fln dedi. Snr ahmet teli aldi oda aynılarini dedi. Snr bnd donunce gorusurz dedim ama tabi yumusamis oldum oda bunu anladi vee snr kendisi deisti! Sbh gunaydin msji atti snr sesi cikmadi. Bnd aksam aradim dedim hani affetirmek icin herseyi yapicaktin boylemi snr mesguldm bayramlik fln dedi nys. Gece oldu telefonda biara yine rus konusunu actim ve off sıkıldım hep bukonuyumu konusucaz.hep ayni seyi diyicem bnd inanmiyorsun dedi. Snr ben misafirin cocuguyla ps oynicam dedim. Kendisi sozde cok kiskancti dediki resim cek yolla cocukla kimmis o. Bnd sacmalama ztn bndn bikacyas kucuk dedim. Snr teli kapadikdan snr sadece ekrani çektim yolladim. Senin oyunun beni ilgilendirmior dedi. Snr ne iyi geceler dedi ne gunaydin tum gun yazmadi. Ve ben aksam slm yazdim okudu yazmadi. Ve dayanmadim gece ayrilma msji attim. Ahmet aramiz bozuldu koptuk duzelemioruz. Ben o konuyu kapasamda duzelemioruz nys kendineiyibak iyigeceler dedim. Ve cvbi ,ok bye , oldu. Ve cok mutsuzum. Cocukca bi cvb. Dun aramis arkadasinada yalvaran seni seviorum herseyi duzelticem guvenmen icin herseyi yapicam diyen o deilmiydi. Bunasil dengesizlik .lutfen yorumlarinizi bekliorum
Sizinki ask degil basitbi hoslanti

Back
X