aşk acısı için

heycir

adige
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
167
2
96
42
İstanbul
Hiç oldu mu sana da böyle?
Eğer yaşadıysan, bana yardım et ne olursun...
İçimde koskoca bir çark var sanki..
Tam göğsümde durduramadığım...
Bazen hızlanan, bazen yavaşlayan, hiç ama hiç durmayan...

Canım yanıyor o döndükçe sanki çevresindeki her bir şeyi koparıp götürüyor beni, içimi parçalıyor...
Nedenini bilemediğim bir şekilde parça parça içime yayılıyorum...

Üşüyorum, İçimde bir uçurum var sanki onunu göremediğim..
Sanki her şeyin saçmalığını almışım da içime,
Sanki dünyadaki her şeyin en uç noktası gelip sığmış da içime,
Bana yer kalmamış çıkmak istiyorum...
Herşey bitsin istiyorum, Ne varsa olan...

En çok da neyi düşünüyorum biliyormusun?
Öyle bir şey yazmalıyım ki, öyle bir şekilde anlatmalıyım ki Yasadıklarımı, kağıda döküldüğünde teker teker bitsinler..
Teker teker yok olup huzurumu geri getirsinler...

Ama olmuyor işte yazamıyorum..
Her yazının sonunda koskoca bir boşluk görüyorum kağıtta..
Bütün yazılarım siliniyor, içindeki hersey gelip yine içime yerleşiyor..
Çarkım dönmeye başlıyor...
Uçurumum derinleşiyor... senağlama

bir yerden alıntıdır :)

Mükemmel. ne olacak bizim bu halimiz?? bende aynı acıyı çekenlerdenim senağlama

şekerim bu bulaşıcı galiba benim çevremdede çok var umarım acı sona erer ve size çok değer veren birisi çıkar karşınıza ben arkadaşlarıma hep bunu söylerim allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın en kısa zamanda

malesef ilacı yok
bir zaman sonra alışıyorsun hissizleşiyorsun ozaman hissetmezsin

bendee aşk acısı çekiyorum...
yazık bize yaa
tek ilacı zaman zamanla unutuyor insan bu zamana kadar aşık oldugum insanlara aradan zaman geçtikten sonra bakıyorum da hiç bişe ifade etmiyolar artık...
galiba buda böyle geçecek

doğru sölüosun herşeyin ilacı zamandır.bende platoniğime bakıorumda ben nasıl sevmişim bana az gelir iyikide aramızda bişiler olmamış yoksa harcanırdım zaten yapamazdım onunla diorum.aklıma bile gelmio uzun yıllardır çünkü deli gibi sevdiğim sağ kolum herşeyim nişanlım var :))):asigim:

bncede bi çare gönül bi çareee....senağlama olmuo zmnla hissizleşmedide hala unutamadım .ondan bşka kimseye öle bakamıorumm..ayrılalı nerdeyse 1 yıl olduu:çok üzgünüm: hyrlısı tabiii yinedee:a015::1no2:

ben uzaktan tam 4 sene sevdim fazlası vardır azı yoktur ama unutuyosun be gülüm.yer değişikliği ne bilim girdiğin ortamlar yani farklı uğraşlar insana unutturuyo bi bakmışsın hiç aklına gelmioo.sonra karşına biri çıkıo ve sanki o insanı hiç sevmemişsin gibi oluo bilmem anlatabildimmi:asigim:

süper Bi Tpic Acmissin Gülüm...
Bende Sizdenim((
Artik Uyuştu Kalbim...

Ama Yinede Unutamiyorum...

saol cnm valla aşk acısı çekmeyen yoktur sanırım çekmediysede doğuştan şanslıdır.allahtan ben bi kere çektim allah bi dahada çektirmez umarım.:asigim:

Aşk acısı çekiyorsanız yada karşılıksız bir sevdaya düşmüş iseniz kurtulmanız imkansız değildir. Sadece biraz çaba sarfetmeniz gerekir. Yapmanız gerekenlerden bazılarını aşağıda maddeler halinde bulabilirsiniz.

Kesinlikle içinizde geri dönermi dönmezmi şeklinde bir umut bırakmamanız, kararlarınızı ona bırakmamanız ve onun düşüncesi ne olursa olsun kendi kararınızı uygulamanız gerekir.
Artık ondan vazgeçtikten sonra ona karşı hayranlık yada nefret duyguları beslememeniz gerekir. Özellikle de bir sebepten ayrıldığınız yada sizi reddeden birine karşı nefret besleyebilirsiniz; fakat nefretiniz onu unutmanızı zorlaştıracaktır.
Size onu hatırlatacak duygu yüklü şarkılardan kaçınmalısınız. Bu çok önemlidir. Bu şarkıları dinlemeye devam ederseniz bu yazıyı hiç okumayın daha iyi.
“Çoktan unuturdum seni çoktan
Ah bu şarkıların gözü kör olsun”

Eğer mümkünse ondan ve çevresinden uzaklaşmanız yararınıza olacaktır.
Eğer uzaklaşmak mümkün değilse, onunla konuşmayacağım veya görmemezlikten geleceğim diye kendinizi kasmanız bir işe yaramayacağı gibi, tam ters sonuçlar da alabilirsiniz. Onu görmekten ve onunla konuşmaktan kaçınmak yerine ona herhangi biriymiş gibi davranmak en mantıklı davranış olacaktır.
Mümkünse ona olan sevginizi hiç dile getirmemeniz, özellikle üçüncü şahıslardan ve hatta kendinizden bile saklamanız yararınıza olur.
Kendinizi yeniden aşık olmak için zorlamayın. Bana göre en çok yapılan hata budur. Birini unutmak adına kendinize yapay bir aşk elde edebilirsiniz ve durumunuzun daha da karmaşıklaşmasına neden olabilir.
Son olarak “ben hiç bir zaman onu unutamayacağım” şeklinde sıradan insan düşüncesine kendinizi kaptırmayın. Mutlaka unutacaksınızdır. Bir çok kişi unutamam sanmış ama unutmuştur.
“bir rüyadır gelir geçer
her aşk bir gün hayal olur
unutulmaz denen günler
unutulur unutulur..”
:asigim:
alıntıdır.........

artı olarak bide şöle bir bilgi var

Aşk, insanoğlunun hissettiği en güzel duygu... Onunla beraberken çok mutlu ve huzurlusunuz... Ama ne yazık ki, aşkınız sonsuza kadar devam edemiyor...
FIRTINALI başlayan aşklar kasırgayla sona erebilir. Ama işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Onunla yaşadığınız unutulmaz anlar sizin için bir kabusa dönüşebilir. Bu durumda yaşanan güzelliklerin ardından her şeyin bittiğine inanmak elbette ki çok zor.
Fakat bu zor dönemi aşmanın da yolları var. Yeter ki kendinizi iyi hissetmekten alıkoymayın. Unutmayın kendinizi harap ederek hiçbir yere varamazsınız. Uzmanlar, bu zor dönemi en iyi şekilde atlatmanız için şunları öneriyor:
® Sosyal yaşamdan kopmayın. Bu dönemde yalnız kalmak isteyebilirsiniz, ancak yalnızlık, kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacak, sizi daha çok yıpratacaktır.
Aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin, belki de onları uzun zamandır ihmal ediyordunuz.
Onunla beraberken yapmak isteyip de yapamadığınız şeyleri yapın. Size, onu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırın.
® İmkanınız varsa kendinize yakın hissettiğiniz biriyle küçük bir tatil yapın. Kafanızı toplamanız için faydalı olur.
® Küçük şeylerden zevk almaya çalışın, mutlu olmak sizin elinizde. Güçlü olun ve onun sizi hak etmediğini düşünün.
® Tüm bunların ardından, kendinizi asla yeniden aşık olmaya zorlamayın.
® Sizi en mutlu eden şeyleri yeniden düşünün, o olmadan önce neler yapardınız şöyle bir sayın.
® Tüm bunlara rağmen içinde bulunduğunuz zor durumdan kendinizi bir türlü kurtaramıyorsanız, mutlaka bir psikoloğa başvurmalısınız.

Canlarım hepinizi çok iyi anlıyorum,bu acıyla çok önceleri tanıştım...

Ama inanın, zaman en iyi ilaç diye..
Gerçekten doğruymuş, belki tamamen unutamasanızda..Şu bi gerçek hayat devam ediyor ve bir süre sonra sadece hayal olarak kalıyor ama ilk günkü acı gibi olmuyor...

ben 1.5 yıl resmen yerlerde süründüm.geçenlerde nerden estiyse soyadını hatırlamaya çalıştım.3.5 yıl deli gibi sevdiğim ardından 1.5 yıl süründüğüm adamın soyadını hatırlayamadım.galiba birkaç yıl sonra adını da hatırlamıycağım:))

aşk acısı :)ayrılığımın 18, günü artık ağlamıyorum sadece arada canım acıyor o kadar üzülüyorum ama geçti gitti geriye değil ileriye bakmak lazım beni de arkadaşlarım dostlarım uyandırdı hepsine tşk ediyorum onlar olmasa zor unutrdum Şeniz

yaa kızlar destek olalım bırbırımıze maalesf zamandan ve dertleşmekten başka çaresi yookk

bende çok acı çekiyorum 3 gün oldu sevgilimden ayrılalı 3 asır gibi geldi.zaman geçmiyooosenağlamasenağlama çok zorsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…