aşk acısı için

ahh ahh nedir bizim bu erkeklerden çektiğimiz ama gerçekten bunun tek ilacı zaman zamanla herşey unutuluyo bende çok acı çektim zamanında köpekler gibi ağladım onu ailemle tanıştırdım ve tanıştırdıktan 2 hafta sonra ayrıldık o kadar kötü bişey ki aileme karşı çok küçük düştüm onun için annemle tartıştım ve annem ağladı ALLAH kimseye göstermesin ama kızlar tek ilaç zaman ve şuda bi gerçek ki aşkta her zaman kaçan kovalanıyo çünkü sonradan peşimden çok koşmuştu...

bende cok sevdım birini 4-5 yıl. delicesıne, olurcesıne.
Ama yıllar sonra karsıma baskası cıkdı , beyendım. sevdım . evlendık. su an eşimi ilk sevdiyimden cok seviyorum.

canım o cark bendede donuyo ewt bu bı hastalık ne yapsarsak yapalım gecmıyor gecmeyeckte allah yardımcımız olsun

İlk basda İnsana boyle geliyo hıc keçmeyecek sanıyosun. deli gibi oluyosun. Ama keçiyo.
emin ol keçecek.:teselli:

Tam geçiyo biraz da olsa ağlamayı unuttu gözlerim diyorum ama olmuyo küçük bi kelime bile onu hatırlatıyo senağlamasenağlama
ALLAHIM ne zaman geçecek bana yardım et.

Bu hastalıktan bende de mevcut : )
severken ayrılmak kadar zor bişey yok hele de kısmet böyleymiş diyipte öylesine boyun eğmek öyle zoruma gidiyor ki insanların çırpınmadan birşeylere sahip olabileceğini sanması çok ilginç geliyor

neyse zaman unutturur mu bilemicem ama bir daha birini sevmemeye yetecek kadar acım var : )

off o acıyı birde bana sorun uzakta bende yerine kimseyi koyamam ona baktığım gibi kimseye bakamıyorum offf ayrıldık ama çok seviyorum

bugün kursta birlikteydik senağlama çok kötü bi gündü yanyana oturduk ama hiç konuşmadık sonra ben hoca ara verince çıktım arkamdan gelmedi arkadaşlar 4 saat sona msj attı nasılsın diye.Bende iyiydim zaten merak etme yazdım cevap yok.Çok üzüldüm kızlar o beni tamamaen çıkarmış hayatından derste espiriler filan yaptı sonra arkadaşlarıyla konuşması filan hep aynıydı gülmeler filan.Bende masadan başımı kaldıramadım.Onu öyle mutlu görmeye dayanamadım çoktan unutmuş benisenağlama 20 ayı biranda silebilmişsenağlama.Bugün otogara gidip gitmek istedim biyerlere ve birdaha geri gelmemek istedim sonra değer mi dedim o insan için hayatımı mahvetmeye değer mi tabiki hayır.Ama unutmak çok zaman alcak belki de ömrümü alcaksenağlama

bugün kursta birlikteydik senağlama çok kötü bi gündü yanyana oturduk ama hiç konuşmadık sonra ben hoca ara verince çıktım arkamdan gelmedi arkadaşlar 4 saat sona msj attı nasılsın diye.Bende iyiydim zaten merak etme yazdım cevap yok.Çok üzüldüm kızlar o beni tamamaen çıkarmış hayatından derste espiriler filan yaptı sonra arkadaşlarıyla konuşması filan hep aynıydı gülmeler filan.Bende masadan başımı kaldıramadım.Onu öyle mutlu görmeye dayanamadım çoktan unutmuş benisenağlama 20 ayı biranda silebilmişsenağlama.Bugün otogara gidip gitmek istedim biyerlere ve birdaha geri gelmemek istedim sonra değer mi dedim o insan için hayatımı mahvetmeye değer mi tabiki hayır.Ama unutmak çok zaman alcak belki de ömrümü alcaksenağlama

canım belkide sana mutlu görünmek istediği için öle davranmış olabilir bilmiyorum ne kadar oldu ayrılalı ama herşeyi bi anda silip atmak o kadar kolay olmasa gerek...

Sadece siz değilsiniz aşk acısı çeken sizin hissetiğiniz acıları bilen ve bin katı fazlasını çeken evli insanlarda var.İçleri acıyan arabesk günler geceler,geçiren siz onlardan daha şanslısınız çünki bekarsınız.Onları düşünüp halinize şükretin bence :)

Siz Yine çok şanslisiniz Bu Acilari Evli Olup çeken Insanlarda Var. Tabii Bayanlardan Bahsediyorum.erkeklere Hava Hoş Ne Olcak.düşünsenize Evli Fakat Aşk Acisi çekiyor.her Derin Nefes Alişinda Içindeki Yara Kaniyor.belki Siz Ağlayabiliyosunuz Ama Onlarin Sesleri Duyulmuyor Içlerinden Ağliyor.belki Hayati Boyunca Hiç Gözyaşini Içine Akitmayi Bilmiyodu Ama Hayat Ona Onuda öğretti.arabesk Günler Geceler Geçiyor Ve Enn Acisi Kimseye Anlatamiyor.dicem şu Ki Bence Halinize şükretin Kizlar...

ah ablacım o arabeks günleri ve geceleri bizde geçiriyoruz sonuçta aşk acısı bu çeken anlar...:( ALLAH kimseye çektirmesin..

huris çok haklsın acıyı çekenler anlar sevenler anlar.Ama demem o ki evli olmak daha da acı değilmi sence.?

ya tabikide o daha zordur bi yanda ailen bi yanda sevdiğin iki arada bi derede kalıyosun

Nefret Ediyorum Artik O Adamdan Ya:( Bütün Kötü şeyler Onun Yüzünden Oluyo Sağliğimbile Onun Yüzünden Bozuldu.. Allahim Ben Nasil Birini Sevmişim Ya Benim Düşündüklerime Bak Onun Yaptiklarina Bak...:(((

Bende Duymadim Ablacim Neden Bilmiyom Ki Acaba Bizdemi Bi Terslik Var...onun Için Daha Ne Kadar Gözyaşi Dökecem Acaba:(

Back
X