aşk acısı için

değemz biliyorum ama elimde deil ya bu aşk nasıl bişey aklım almıyooo

artık aşık olmıcam sevmicem engellicem kandimi hep üzülmek istemiyorum artık..
ya hep bölemi gidecek benim hayatımm:(

En acısıda değmediğini bile bile onagöz yaşı dökmek aslında belkide sen onda değil kaderine ağlıyosundur.doğrumuyum?Uzaktan ahkam kesmek ne kadar kolay geliyo dimi unut değmez diyenlerede pek kızarım iyiki söylediniz bilmiyoduk..!

Tamam iyi hoş güzel zaman herşeyin ilacıda peki belirsizlikle biten ayrılıkları ne yapıcaz.Onu zaman maman halletmiyo valla.Tamam bitmiştir bişi olur biter ama neden bitti bilinmedi mi insanı daha sinir ediyor.:kızgın:

Tamam iyi hoş güzel zaman herşeyin ilacıda peki belirsizlikle biten ayrılıkları ne yapıcaz.Onu zaman maman halletmiyo valla.Tamam bitmiştir bişi olur biter ama neden bitti bilinmedi mi insanı daha sinir ediyor.:kızgın:

doğru valla ortada bi neden yokken ilişkilerin bitmesi daha kötü yapıyo insanı

bende çok sevdim arkadaşlar hala da deliler gibi seviyorum mantığım eksilerle dolu bi insan nefret etmeye bile değmez diyor ama kalbime söz geçiremiyorum çok özlüyorum napçam bilmiyorum aradan 1,5 sene geçti ama ben hala unutamadım ki :(

geçiyo be kızlar evet zaman geçtikçe çoğalıyomuş gibi ama sonunda bir an geliyor ve bitiyor benim 4 senemi aldı umarım sizlerin bu kadar uzun sürmez ama bakın sonuç işte BİTTİ...

Aşk acısını bi çeken biliyor heralde, anlatmaya kelimeler yetmiyor çünkü. Ne kadar anlatırsan anlat karşındaki sadece senin için üzülebiliyor o kadar, mümkün değil ki çektiklerini gerçekten hissedebilmesi. Tam 1,5 yıllık bir ilişkimi bitirdim ve canım çok yanıyor şimdi. İçim acıyor. Onsuzluğa alışmak imkansız gibi geliyor.

Ya benim yıllarca bu acıyı çekmeye gücüm yok. Bugün bu kadar çok canımı acıtan bişeyi yıllarca çekersem içim çürür heralde. Biran önce toparlanmalıyım diyorum, diyorum da nerdeeee.
Heryer bana onu hatırlatıyo, işyerim, sokaklar, kafeler, kullandığım koku ya nebileyim en basitinden ojelerim falan, kafayı yemeye başladım galiba.

aşk acısı ölüm acısından beter bence. allah göstermesin ölse öldü gitti derim belki. 1 ay 2 ay 5 ay yada 1 sene yasını tutarım. ama onunda yaşadığını bilmek, şu anda başka bir yerde nefes aldığını bilmek,kiminle nerede olduğunu bilmeden,onun ne düşündüğünü bilmeden onu düşünmek çok acı. içimde sanki bir yara var ve birisi ona sürekli tuz basıyo,sürekli acıyo yaram. gün geçtikçe acısı dineceği yerde,daha da fazla artıyo. :(

aşk acısı ölüm acısından beter bence. allah göstermesin ölse öldü gitti derim belki. 1 ay 2 ay 5 ay yada 1 sene yasını tutarım. ama onunda yaşadığını bilmek, şu anda başka bir yerde nefes aldığını bilmek,kiminle nerede olduğunu bilmeden,onun ne düşündüğünü bilmeden onu düşünmek çok acı. içimde sanki bir yara var ve birisi ona sürekli tuz basıyo,sürekli acıyo yaram. gün geçtikçe acısı dineceği yerde,daha da fazla artıyo. :(

:çok üzgünüm: şunu okudum varya bittim resmen çok kötü yaaa :teselli: düşününce başıma ağrılar giriyor düşünmezsem hayat boş aklından çıkaramazsınki her anın onunladır ama sabredicez geçicekKötü Kazen

:çok üzgünüm: şunu okudum varya bittim resmen çok kötü yaaa :teselli: düşününce başıma ağrılar giriyor düşünmezsem hayat boş aklından çıkaramazsınki her anın onunladır ama sabredicez geçicekKötü Kazen

İnşallah canım inşallah!!! senağlama

rahat ol o kadar da kızmadım rahat ol ne dediysen duymadım rahat ol seni sevdiğim kadar emin ol başka bir aşk bulmadım sayende geldi geçti aşk gönül çağımdan bir damla öfken aktı gitti göz yaşımdan aslında bir tek varlığım sana dert olan,içime aktığın gibi kolayca git başımdan çek git başımdan bu kadar ağladım yalanmış herşey en başından çek git başımdan ecelin olmaya değer akan şu göz yaşımdan

alıntı.....

bende aşk acısı çekiyorum
çok özlüyorum onu ama artık çok geç .........

benden sze bir tavsiye ,herzaman bilin ki bu koca düyada o kadar erkek içinden biri size bin kat daha fazla değer verir ,sizi dahçok sever ,ve siz buna layıksınız.Ve her şey düzelir.Size seveni kalbi açin sevmeyeni değil:1no2:.
Ben 5 yıl aci çektim uzak olduğumuz için deaci cektim beraber olduğumuzda da aynı,meğer ben nekadr kördüm şimdi anladım.Sonunda bana çok fazla değer veren beni çok seven biriyle evlendim,ve zamanla ben de o nu sevdim şimdi çok mutluyuz.:sm_cool:

canım ben tam senın bahsettıgın şeyı yaşıyorum malesef ortada hiç bişi yokken ayrılmak istıyor senağlama

bende aynı dertten sıkayetcıyım ayrılalı 1 seneyı gectı ama hala unutamadım ne yaptıysam olmadı

Back
X