aşk acısı için

ALLAH KIMSEYE ASK ACISI CEKTIRMESIN
bu konu acılalı cok olmus bıcok yorum var hep acı ceken umarım bıcogu kavusmustur

"Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta.
Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak İçin uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?"

bu o kadar çok anlatıyor ki beni... ben elimden gelen herşeyi yaptım... ben yeterince sevemediği ve bu yüzden beni üzdüğü için ayrılmak isteyen adam için ben ne yapabilirim ki? bu eksikliği hissedip çabalamak yerine ayrılma kararını alabilen biri için ben ne yapabilirim ?

ben ne yapıyorum... sadece acımın geçmesini bekliyorum... herkes zamanla geçer diyor... geçecek elbet biliyorum... aklıma gelince güzel anlar acı bir gülümseme var şimdi yüzümde... sonra hoş bir gülümseme olacak... sonra aklıma da gelmeyecek belki...

ama ben henüz onu tamamen unutma fikrine alışamadım... sadece ona olan sevgim azalacak yavaş yavaş... bir an önce olsun diye yalvarsam da bazı geceler ; zamanla yavaş yaval olmalı ... ki içimde hiç kalmamalı... gün gelip karşılaştığımızda ; ya da evlilik haberini aldığımda acımasın hiç canım... bileyim ki ben her anını sonuna kadar yaşadım bu ilişki de ... ayrılığı da sonuna kadar yaşamış olmalıyım...

hepimize allah sabır ve güç versin... nolur kimse bu acıyla yaşayamayacağını düşünmesin... nefes almak için ihtiyacımız olan sadece biziz...

aynı acıyı bende çekiyorum.... zamanla unutulur deniyor ama 2 sene oldu hala unutamadım.

o zaman bence unutmak istemiyorsun ... bence bir an önce unutmak istemeyi iste :)
kimsenin sana acı vermesine izin verme ; kendinin bile...

nedenleri ne olursa olsun ; yaşanmış ve bitmiş... kaldı ki 2 sene geçmiş canım... kendine yapma bunu... haketseydi eğer yanında olurdu mutlaka... :teselli:

unutamadım tam 5 yıl oldu, unutamıyorum, ondan kendimi alamıyorum, yok olmuyo işte, hayatıma diğer giren insanları ne olursa olsun sonuç olarak aklımdan kalbimden çıkarabildim ama onu unutamıyorum işte, onu unutabilmek adına en yakın dostuma bile rest çektim,onunla görüştükçe onu hatırlıyorum çünkü,görüşmüyoruz şimdi. ama olmuyo unutamıyorum, tam unuttum diyorum yara yeniden sızlamaya başlıyo bi gün biyerde... ooff unutmak nie bu kadar zor, napıcaz nasıl unutcazz nasııll zaman herşeyin ilacı ama buna ilaç değil,unutamıyorum işte...:1no2:

unutamadım tam 5 yıl oldu, unutamıyorum, ondan kendimi alamıyorum, yok olmuyo işte, hayatıma diğer giren insanları ne olursa olsun sonuç olarak aklımdan kalbimden çıkarabildim ama onu unutamıyorum işte, onu unutabilmek adına en yakın dostuma bile rest çektim,onunla görüştükçe onu hatırlıyorum çünkü,görüşmüyoruz şimdi. ama olmuyo unutamıyorum, tam unuttum diyorum yara yeniden sızlamaya başlıyo bi gün biyerde... ooff unutmak nie bu kadar zor, napıcaz nasıl unutcazz nasııll zaman herşeyin ilacı ama buna ilaç değil,unutamıyorum işte...:1no2:

ya yapmayın böyle yaa :çok üzgünüm: ben unutacağımı düşünüyorum... unutmam gerek... beni çok sevemeyen birini neden sevmeye devam edeyim ki ... siz böyle yazdıkça korkuyorum hadi unutamazsam ilk sevgilim o benim ...

Erkek arkadaşım benden ayrılalı 4 ayı geçti.Çok dua ediyorum Allahım güç versin.4 yıllık ilişki, verilen sözler,yaşanan unutulmaz zamanlar....
O kadarda canım yanmıyor artık ama unuttum diyemem.
Bildiğim bir şey var.Beni istemeyen verdiğim emekleri yok sayan, beni yok sayan,beni unut bekleme kendine yeni bir yol çiz diyen bir adamla zaten nasıl mutlu olabilirimki?
Ben onun sağlam sandığım karakterini sevmiştim güvenmiştim.Bana verdiği sözleri tutar zannetmiştim.Ne oldu ben değiştim benden sana fayda gelmez artık eskisi gibi değilim deyip çekip gitti.
Ben değersiz değilim.Bana hiç değer vermeyen birine muhtaç değilim.Arkamda ailem var beni seven insanlar var.Çok güçlendiğimi hissediyorum.
Hala ağlıyorum ama onu istemiyorum.Artık hayatımda hiç yoktan kalbimi kıran beni inciten biri yok.Sessiz sakin yaşayıp gidiyorum işte.
Birgün tamamen unutacağımı hissediyorum.Zamana bıraktım.Düşündüğüm zaman kötüyüm düşünmediğim zaman daha iyi.
Allah yardımcımız olsun.a.s.:1hug::teselli:

Erkek arkadaşım benden ayrılalı 4 ayı geçti.Çok dua ediyorum Allahım güç versin.4 yıllık ilişki, verilen sözler,yaşanan unutulmaz zamanlar....
Bildiğim bir şey var.Beni istemeyen verdiğim emekleri yok sayan, beni yok sayan,beni unut bekleme kendine yeni bir yol çiz diyen bir adamla zaten nasıl mutlu olabilirimki?
Ben onun sağlam sandığım karakterini sevmiştim güvenmiştim.Bana verdiği sözleri tutar zannetmiştim.Ne oldu ben değiştim benden sana fayda gelmez artık eskisi gibi değilim deyip çekip gitti.
Ben değersiz değilim.Bana hiç değer vermeyen birine muhtaç değilim.Arkamda ailem var beni seven insanlar var.Çok güçlendiğimi hissediyorum.
Hala ağlıyorum ama onu istemiyorum.Artık hayatımda hiç yoktan kalbimi kıran beni inciten biri yok.Sessiz sakin yaşayıp gidiyorum işte.
Birgün tamamen unutacağımı hissediyorum.Zamana bıraktım.Düşündüğüm zaman kötüyüm düşünmediğim zaman daha iyi.

ya bu erkekler nie hep aynı şeyi sölerler ya, tıpatıp aynı seninkinin sana söledikleriyle benimkinin bana söledikleri. aynısını söledi bana da, beni unut kendine yol çiz, beni bekleme kısmetin falan çıkarsa dedi :çok üzgünüm:yıkıldım o zaman,dünya başıma yıkıldı sanki...kelimelere sığmaz

of offf hepimiz yıllarımızı veriyoruz ya sonra...hiç koskoca bi hiç..bende 3,5 yılımı verdim agustosun ilk haftası ramazan sonrası söz takılsın diyoduk hatta o daha nöce istiyodu basımın etini yedi yaz boyu yüzük takılsın gelelim artık die sonra noldu tam bi sonuca ulascakken noldu koskoca bi hiçççç...çekti gitti bana olmaz bitemez ayrılmıcaz biz derken 2 gün sonra ben sogudum artık herseyden benden sana hayır gelmez dedi gitti...hemde okadar rahat okadar ruhsuz söylediki bunları canı bile yanmadı beni acıtırken oysaki bir damla göz yasıma kıyamazdı kurban olurum gözyasına ben aglayım sen aglama kıyamıyorum sana derdi ...ilk basta inanamadım ben degil kimse inanamadı gitmesine herkes dügün tarihi bekliyoduk derken ayrılık haberimizi aldı...adam gayet rahat cekti gitti dahası biriyle gördüm 2 haftaönce calıstıgı yerdeki arkadasıyla..hep derdim uzak dur bu kızdan bakıslarından hoslanmıyorum derdim abartıyosun bu kadar kıskanma kız gayet normal bakıyr derdi ama biliyodum o kızın ilgisi vardı benm yanımda bile yiyecek gibi bakıyrdu dokunmaya yakın olmaya claısıyodu hep söledigimde o kız seni cok seviyr bikere öyle bişey olamaz diyodu ama oldu of offf erkek işte diyebiliyorum artık sadece güvenemiyorum kimseye şimdi ben onun bütün kahrını cektim askere gitti bekledim destek oldum ailesine anlatamadıkalrını ben bilirdim kendisinden gectim kardeslerinin derdine bile ortak oldum her zorluklarında kostum yardım ettim cözdüm sorunlarını ama sonu noldu HİÇÇÇÇ...

benim 1 ayı biraz geçti... beni benim kadar sevemediğini söyledi bana...bunun için çaba bile harcamadı... harcasaydı belki de çirkinleşecekti... ben de onun kişiliğini sevmiştim... ve hala da seviyorum... mutsuz olsun istemem ... ama onu sevmeyi unutacağım ben ... dediğin gibi ben değersiz değilim ; yanımda ailem ve dostlarım var çok şükür... hatta içimden gelerek gülebiliyorum artık :) aklıma geldiğinde gözlerim doluyor ; daha az ağlıyorum...

2 yıldır birlikteydik... ve acımın 1 ay gibi bi zamanda geçmiş olması endişelendiriyor bazen beni... ama senin gibi güçlü de hissediyorum kendimi... ilk başlarda beni tekrar istesin hayatında istedim bi süre sonra ... ne bileyim 2-3 ay sonra ... anlasın istedim emeklerimi... şimdi ararsa ona karşı güçlü duracağıma eminim... belki yine yanacak canım ama geçeceğini biliyorum o acının...

beni çok sevecek biri olmalı hayatımda... eğer olur da birgün beni çok sevebileceğine inanırsa o olsun isterim elbet... ama benim de inanmam gerek ...

hepimize huzur diliyorum :içelim:

geçiyor kızlar hiç üzülmeyin .4 senelik beraberlik bir anda bidaha beni arama mesajıyla bitiyor ..yanıp kavruluyorum ağlayıp sızlıyorum bi sürü bahane sunuyor .düşünüyorum fedakarlık sadakat ölümüne sevmek ...zamanla alışıyorum , 1 sene geçiyor seni unutamadım diyip tekrar denemek istiyor ..ama o bir sene beni okadar büyütüp okadar güçlendiriyorki aynı acımasızlıkla bir daha sakın arama beni diyorum ..o an sanki bütün bir yıl o anı beklemişim gibi mutluyum ..hep aciz kalırım sesini tekrar duyarsam biterim dedigim adama arama diyebiliyorum ..o bir süre sonra evleniyor .ben de dünyanın en iyi insanıyla beraberim ..beni terketmesinin üstünden 5 sene geçiyor ama o aciz basit insan bir lafına bakıyorum boşan de boşanayım diye hala beni taciz ediyor ..ben evlenincede aynı durumu yaşamaktan ve onun yüzünden huzurumun bozulmasından korkuyorum ..rüyalarında gördügünü bir kez sesimi duymak için neler verebilecegine dair arkadaslarımla yada mail ile haber yolluyor .. ben neden terkedildim neden okadar zaman aranmadım ,, bir sene sonra neden degerli oldum neden evlendi neden evliyken beni arıyor bunlara cevap bulamıyorum ..ama sıradan bir insandan farkı yok belkide onlar kadar bile gözümde degeri yok ..fisfisfis :1no2:

çok içim yanıyor,çok canım acıyor, başkalarının düğün resimlerine baktıkça onun başka bi kız istettiği geliyor aklıma,başka birisiyle bunları yaşayacağı, başka birisiyle düğününün olacağı... kız isteme, nişan,söz düğün....içim yanıyor, yanıyor ne demek kavruluyor... :çok üzgünüm:

deli gibi sevdiğin ADAM..... her sabah kaltığında onun varlığını bilerek gülerek uyanmak...gelecekte onun var olduğunu bilmek.....edilen yeminler.....verilen sözler....sımsıkı sarılıp hayaller kurmak.....buluşma saatinin gelmemesi zamanın geçmemesi onun yanında iken 1 saatin 1 dakkika gibi geçmesi.....O HAYATINDAN GİTTİNDE..kalbine saplanan acı....içinin cayır cayır yanması.......uykularının bölünmesi.....biz ayrıldık mı sorusu??? kendı kendıne hatalarını düşünme ne kadar hatalıda olsaa onu cok sevdgıni düşünme... ben nasıl yaparım ben ne yaparım ben ne ederim onsuz bu hayataa die haykırış...telefona bakma..hadi çalsın dıe allaha dualar etme.....sonraa kendıne söz verme ben bunu aşıcam ben güçlüyüm deme....... çoook zor ben bunları başaramadım.......ben sadece geçen günlerın hatrına sevgimin peşinden kostun ASLA İMKANSIZ YOKTUR EĞER GERCEKTEN SEVIYORSANIZ GURURUNUZU BIR KENARA BIRAKIN DUNYAYA BIRKERE GELICEZ SEVDIGIMIZ INSANIN KOLLARINDA OLMAK VARKEN ACILARMIZLA ICIMIZDE YAŞMAYALIM..GÜZEL GÜNLERİN HATRINA SEVGINIZIN HATRINA AŞKINIZA ŞANS VERİN...:1no2: allahım nolur yaşatmasın sevenlere.......:teselli:

Arkadaşlar zaman her şekilde geçiyor.Evet üzülüyoruz acı çekiyoruz içimiz yanıyor ama zaman öyle de geçiyor böyle de.Önemli olan gercekten iyi olmayı istemek.Bizi seven önemseyen insanlar için elbetteki kendimiz için iyi olabilmeyi istemek.
Yaşadığımız hiçbir an geri gelmicek bunun değerini bilmek zorundayız.
Eğer gercekten sevilseydik şuan bu durumda olmazdık.Seven insan sevdiğine acı cektirir mi kıyabilir mi hiç.Yıllarca emek vermişiz en zor zamanlarında desteklemişiz ama sıfıra sıfır elde var sıfır.Ben de bir telefon mesajıyla terkedildim o kadar yıldan sonra.Ben bu kadar mı değersizim dedim benim günahım ne?Düşün düşün çıkışı yok bunun.Hiçbirşey düzelmiyor...
Bence en iyisi oluruna bırakmak ve kendimizi iyi hissettircek şeyler yapmak.Birşeyler üretmek,okumak,kendimizi geliştirmek ve zamanı en güzel şekilde değerlendirip küçük şeylerle mutlu olabilmeyi öğrenmek...

ne ilginc tek unutamıyan benım sanıyordum 5 yıl he al benden de o kdr 2senelik i ilşki sonrası 5yılda unutma cabalarını ekle 7 yıl zmn zmn dyip durdum ama zmnnın bana bişey getirmedigini gördüm yenıden sevmek mı o tam bi hayal ...tam bir çıkmaz dönem dönem azalan dönem dönem artan acı...ama hep içimde bir yara kaşıyınca acıyan

deli gibi sevdiğin ADAM..... her sabah kaltığında onun varlığını bilerek gülerek uyanmak...gelecekte onun var olduğunu bilmek.....edilen yeminler.....verilen sözler....sımsıkı sarılıp hayaller kurmak.....buluşma saatinin gelmemesi zamanın geçmemesi onun yanında iken 1 saatin 1 dakkika gibi geçmesi.....O HAYATINDAN GİTTİNDE..kalbine saplanan acı....içinin cayır cayır yanması.......uykularının bölünmesi.....biz ayrıldık mı sorusu??? kendı kendıne hatalarını düşünme ne kadar hatalıda olsaa onu cok sevdgıni düşünme... ben nasıl yaparım ben ne yaparım ben ne ederim onsuz bu hayataa die haykırış...telefona bakma..hadi çalsın dıe allaha dualar etme.....sonraa kendıne söz verme ben bunu aşıcam ben güçlüyüm deme....... çoook zor ben bunları başaramadım.......ben sadece geçen günlerın hatrına sevgimin peşinden kostun ASLA İMKANSIZ YOKTUR EĞER GERCEKTEN SEVIYORSANIZ GURURUNUZU BIR KENARA BIRAKIN DUNYAYA BIRKERE GELICEZ SEVDIGIMIZ INSANIN KOLLARINDA OLMAK VARKEN ACILARMIZLA ICIMIZDE YAŞMAYALIM..GÜZEL GÜNLERİN HATRINA SEVGINIZIN HATRINA AŞKINIZA ŞANS VERİN...:1no2: allahım nolur yaşatmasın sevenlere.......:teselli:

keşke bütün ayrılıklar gururdan olsa... inan bi sn durmazdım ... bu sabah 6da yoldan geldim ; işe gitmeden 1 saat uyudum ve o arada rüya gördüm ... 2-3 haftadır görmüyordum... rüyamda beni aramış ben de sorgusuz sualsiz gitmişim yanına... ama yine istediğim gibi değildi... bana uzaktı ama beni çağırmıştı... bana bi açıklama bile yapmadı ve ben öle oturdum bana güzel bişey söylesin diye... ne gururu yani ...
neyse ki haftasonum gerçekten dostlarımla çok güzeldi yoksa nasıl güzel başlanır ki güne...

yok mu bu acının bi çaresi,bi ilacı alsak ve geçse, canım acıyor.hiçbişey çare olmuyor, evlenecek gidecek çok yaklaştı evlenmesi hissediyorum, ondan haber almıyım die kendi arkadaşımla bile görüşmeyi kestim, ama dinmiyor acı bütün gücüyle yüreğime bastırıyor,avcunun içine alıyor onu,yokmu çaresi zaman da işe yaramıyor, ne zamanlar geçti,olmuyor işte, yokmu ilacı bunun.:a015:

4 buçuk senem gitti.. ee sevdik de ne oldu ? Geriye kalan koca bir yalan !
hayatta bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef,
ne hayaller kurarsınız, ne şarkılar ne şiirler içinden geçersinz
bir de bakarsınız ki o toz pembe masal hüzünlü sonla bitiyor..
Eğer gerçekten dönüş yoksa boşuna çıkmazların içinde kendnizi kahretmeyin kısmet deilmiş arkadaşlar . hayırlısı belkide böleymiş bizim için. unutmak gerçekten kolay diil ama dört duvar arasına kapanıp anıların sizi ezmesine izin vermeyin :çok üzgünüm:

Back
X