aşk acısı.. nasıl unutmalııyım!

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
arkadaslar merhabalar,

ben sevdıgım ınsanı unutmak ıstıorum..
:14: ama sanırım başaramıorum bugun 1 sene oldu onla tanısalı.. :43:

onunla muhabetımız vardı.. ama subatta aramız bozuldu.. sonra mayısta bulusmayı ıstedı bulustuk onunla bulusunca askım gene deprestı..
:14:

kendı sayfamı kapadım ama fake adresden ona bakıyorum hemen hemen 2 gunde 1..
4 gun ara vermstım .. bakim didim... ama ne gorım.. o baska kızları eklemıs de eklemıs..

benım suanda ne halde oldugumu, öldümmü kaldımmı, yasayıp yasamadıgımı bıle bılmıyor.. cunku onemsemıyor..

ama ben bu oruc halımde bıle ona dua etmekten kendımı gerı alamıyorum..biz müminler cok baska ınsanlarız cunku farklı dınde ınsanları dogru yolu bulmaları ıcın dua ederız .. ama karsımdakı ınsanın hıc allah korkusu yok.. vıcdanı varmı onu bıle bılemıorum cunku yalan soleyerek bılerek benı uzuyordu..

ve ben onu unutmak ıstıorum benı ocak ayından berı üzen ,dusunmeyen brını nasıl unutabılırım bana yardım edermisiniz? onu sevdıgım ıcın kendıme kızıyorum
:43:

arkadaslar merhabalar,

ben sevdıgım ınsanı unutmak ıstıorum..
:14: ama sanırım başaramıorum bugun 1 sene oldu onla tanısalı.. :43:

onunla muhabetımız vardı.. ama subatta aramız bozuldu.. sonra mayısta bulusmayı ıstedı bulustuk onunla bulusunca askım gene deprestı..

kendı sayfamı kapadım ama fake adresden ona bakıyorum hemen hemen 2 gunde 1..
4 gun ara vermstım .. bakim didim... ama ne gorım.. o baska kızları eklemıs de eklemıs..

benım suanda ne halde oldugumu, öldümmü kaldımmı, yasayıp yasamadıgımı bıle bılmıyor.. cunku onemsemıyor..

ama ben bu oruc halımde bıle ona dua etmekten kendımı gerı alamıyorum..biz müminler cok baska ınsanlarız cunku farklı dınde ınsanları dogru yolu bulmaları ıcın dua ederız .. ama karsımdakı ınsanın hıc allah korkusu yok.. vıcdanı varmı onu bıle bılemıorum cunku yalan soleyerek bılerek benı uzuyordu..

ve ben onu unutmak ıstıorum benı ocak ayından berı üzen ,dusunmeyen brını nasıl unutabılırım bana yardım edermisiniz? onu sevdıgım ıcın kendıme kızıyorum

canım bunun çaresi de sende..ama ne güzel ki nefret edip sayıp söverek değil hala dua ederek anıyorsun çok takdir ettim seni..

ilk önce durmadan face.ini kontrol etmekten vazgeç derim sana..zorla kendini buna...bak kendin de diyorsun beni hiç önemsemiyor umrunda değilim diye.. o da senin umrunda olmasın o zaman..bir daha konuşmak ya da buluşmak isterse kesinlikle kabul etme derim ben..çünkü mayısta görüştüğünde kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın..baksana o canı sıkıldıkça keyfi nasıl isterse o zaman görüşmüş seninle..bu adamdan sana bir şey çıkmaz..seni çok üzer be canım...

bak görmüyormuşssun da..ne güzel işte herşey kafanda bitirmene kalmış..onu düşünerek harcayacağın vakitlerini kendine yeni bi meşgale bularak geçirmeye çalışş ve her aklına geldiğinde onun seni umursamadığını düşün...zamanla geçicektir...unutmanın sihirli bir formülü yok maalesef :(

cunku ılahı adalete guvenıyorum ve herzaman aklıma mevlanaın sozu gelıyor..

mevlana der ki; bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki..

onun soledıgı yalanlar .. bılerek ısteyerek uzdu benı.. ahımı da aldı tabiii.. allaha havale edıyorum..

canım bunun çaresi de sende..ama ne güzel ki nefret edip sayıp söverek değil hala dua ederek anıyorsun çok takdir ettim seni..

ilk önce durmadan face.ini kontrol etmekten vazgeç derim sana..zorla kendini buna...bak kendin de diyorsun beni hiç önemsemiyor umrunda değilim diye.. o da senin umrunda olmasın o zaman..bir daha konuşmak ya da buluşmak isterse kesinlikle kabul etme derim ben..çünkü mayısta görüştüğünde kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın..baksana o canı sıkıldıkça keyfi nasıl isterse o zaman görüşmüş seninle..bu adamdan sana bir şey çıkmaz..seni çok üzer be canım...

bak görmüyormuşssun da..ne güzel işte herşey kafanda bitirmene kalmış..onu düşünerek harcayacağın vakitlerini kendine yeni bi meşgale bularak geçirmeye çalışş ve her aklına geldiğinde onun seni umursamadığını düşün...zamanla geçicektir...unutmanın sihirli bir formülü yok maalesef :(

ah güzel kardesim bende aylardir unutamadim, unutamamda ama insan kabullenmesi gerekiyor.
Biraz kendini düsün. Sadece ALLAH unutmakta yardimcin olabilir, biz sana ne dersek bos.
Bol bol dua et, hele su mübarek günlerde, Rabbine yönel..
Insallah hersey gönlüne göre olur.

aminn arkadasım..:14: hele bu 1 hafta cok ama cok kotu gecııcek benım ıcın...

deger verdıgım, dogru ınsan sandıgım kısının böle acımasız vıcdansız dusuncesız cıkması
cok uzuyor benı.. yanılmısım ne gelır elden..

allah herseyı bılıyor goruor.. ona havale ettım ...ıns ıns ıns unuturum
ve inşş guzel gunler benı bekler :43:

ah güzel kardesim bende aylardir unutamadim, unutamamda ama insan kabullenmesi gerekiyor.
Biraz kendini düsün. Sadece ALLAH unutmakta yardimcin olabilir, biz sana ne dersek bos.
Bol bol dua et, hele su mübarek günlerde, Rabbine yönel..
Insallah hersey gönlüne göre olur.

Onun ile yaptıklarını bırak onun sana yaptığına odaklan.

haklısın .. :14: ocakdan berı ne cektıgımı bi ben bi allah bilir :43:
ınsan bazen karsındakı kısının degısecegını dusunuyor ve umuor. ama nafile asla degısmıcek o :14:

aynı acımasız kısı yıllar geçsede degısmez..

Onun ile yaptıklarını bırak onun sana yaptığına odaklan.

Son düzenleme:
zaman herseyin ilacı canım kendıne zaman tanı ...yavaş yavaş unutacaksın ...kolay unutulmuyor... Allah yardımcın olsun bu mübarek gunlerde bol bol dua et elden gelen sadece bu...

sizin ayrılma sebebiniz neydi tam olarak sevgili oldunuz mu ? fake bi adresten onu ekliyosun kabul ediyo bunu kıskanmıyosunda başka kızları eklediğini mi kıskanıyosun ben cidden anlamadım bu işi :1: :1: :1: :1:

bir insan ayrıldıktan sonra çok eğleniyorum,keyfim yerinde havasındaysa en ağır depresyonu o yaşıyordur :) ekleyedursun kızları bakalım..yada diğer ihtimal gerçekten sevmemiştir ve o adamdan bi cacık olmaz.. takip etme canım boşver ne hali varsa gördün de..başka şeylere yoğunlaş unutmaya çalış...ama gerçekten uğraş ver buna..takip edip eski günleri düşünerek olmaz.. bıçak gibi kesip at yoksa bitiremezsin..

Unutmak mümkün değil de daha az hatırlamaya calış. Onu hatırlatacak ne varsa uzaklaştır.
Yalnız kalmamaya çalış.
Ben yalnız kaldığımda dalıp gidiyorum olduğum yerde saatler geçmiş kafamda bi sürü şey kurmuşum falan korkuyorum bu halimden.

ben altı yıl çektim böyle birisini unutmam gerekiyor diyordum ama aşkta mantık devre dışı kaldığı için unutamıyordum.
altı yıl sonunda olması gereken oldu unuttum bunu canı gönülden isteyen ve beceren ben oldum.
sana tavsiyem üzülmek istemiyorsan unutmayı gerçekten iste tüm vücudun onu unuttuğuna inansıın.
sonradan üzülmemek için bunu başarmalsın

mesela kendini başka yerlere alıştır
bazen alışkanlıklardır onu sana hatırlatan bi mesaj bi gülücük
farklı alışkanlıklar kazan
k.kulübü olabiler:P

Ne kadar masumsun :nazar: Ben de yüzüne sövüp sövüp arkasından dua ediyordum :31: seninki benimkiyle aynı değil,çok çok güzel tabi tatlım bunları Allah görmüyor mu sanıyorsun inşallah mükafatını en hayırlı şekilde alırsın :34:

Son düzenleme:
ayrılma sebebımız onun baska ulkede olması... sevgılı olamadık ama cok yakındık ben bı ad koyalım ıstıyordum.. sanırım onun işine gelmedı.. ama benıde yedekte tutmayı cok ıyı bılırdı... yanında baska uzakta baska davranan dengesızlerdendı..

fake adresden eklemedım cojugun sayfası halka acık... herkes gorebılıor.. ondan fake adresden bende goruordum.. onu eklememıstım...

sizin ayrılma sebebiniz neydi tam olarak sevgili oldunuz mu ? fake bi adresten onu ekliyosun kabul ediyo bunu kıskanmıyosunda başka kızları eklediğini mi kıskanıyosun ben cidden anlamadım bu işi :1: :1: :1: :1:

evet cnm aynen bol dua edıorum bu mubarek aylarda... :((

sende olmasan zor atlatırım cnm arkadasım muccuckcuckck :)

zaman herseyin ilacı canım kendıne zaman tanı ...yavaş yavaş unutacaksın ...kolay unutulmuyor... Allah yardımcın olsun bu mübarek gunlerde bol bol dua et elden gelen sadece bu...

Son düzenleme:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :) inşşşşşşşşşşşşşşşşşş .. :34:

Ne kadar masumsun :nazar: Ben de yüzüne sövüp sövüp arkasından dua ediyordum :31: seninki benimkiyle aynı değil,çok çok güzel tabi tatlım bunları Allah görmüyor mu sanıyorsun inşallah mükafatını en hayırlı şekilde alırsın :34:

TOUCH bilir benii.. ben sadece askımı ona ıtıraf etmıstımkı cok buyuk bı aptallık yaptıgımı sonradan anladım... ve hıc yuzune sövmedım cunku hıc yapamam öle sey... aksıne herseyı cok alttan aldım..

mesela bana nasıl gıdıor naptın dıye sormadıgı zamanlarda ben ona '' hıı tamam eger sormak ıstersen cevaplayabılırım :) '' gıbı iyi dılle onun yuzune vurdum ..sonucta bende ınsandım :(((( .. ananesımı babanesımı ne öldu ben hergun ona mesaj attım aılen ve sen umarım ıyısındır gıbı .. ama o ben ölsem bılmıcek umursamıcak.. dogum gununde degısık bir vıdeo bıle yapmıstım ona..cunku baska bı ulkede ve vıdeo yaparak sasırtmak ıstedım..

degerım yokmus ıste... uzuldugum nokta ben gercekten deger vermıstım ve sevdım.. ama benım sevgıme layık degıl..
ustelık onu benım gıbı seven bıdaha cıkarmııııı hıc sanmammmmm yaniiiii..

sonunda ıcımden gelenlerı anlattım ona uzun bı konusma yaptım.. ondada gene sövmedım aksıne onsuzken ne halde oldugumu anladı..

ama sonuc nafıle.. ama benden bukadar dıdım coguga.. onun ıcın bı kılımı bıle kıpırdatmıcamı soledım..
dua etmekden baska care yok zaten..

Son düzenleme:
her şey senın elınde unutmak yada unutamamak bütün gün onu ,eski günleri düşünürsen unutamazsın sana yardımcı olacak tek kişi sensin bunu unutma,biz burda ne söylesekte sen unutmaya kararlı olmadığın sürece unutamazsın

elimden gelenı yapıorum ozellıkle bu ramazan ayında ... allah buyuk...cok tşk ederım desteklerınız ıcın :)

Back
X