• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask acisi

kusmeaska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1
0
1
35
Selam kizlar! Cok fena ask acisi cekiyorum. Esimden dun ayrildim. Nasil unutacagimi bilmiyorum. Cok arkadaslarim yok disari cikipta gezebilecegim, hepsi merhabalik. Internette kendimi mesgul etmeye calisiyorum, ama olmuyor :KK43: Beni hala sevdigini soyluyor hep sevecegini soyluyor, ama beraber olamayiz diyor, hakli olarak. Birbirimize siddet uyguladik, artik ikimizde isin icinden cikamiyoruz, tek caremiz ayrilmak, cunku yuz goz olduk. Bu acidan kurtulmak icin tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Selam kizlar! Cok fena ask acisi cekiyorum. Esimden dun ayrildim. Nasil unutacagimi bilmiyorum. Cok arkadaslarim yok disari cikipta gezebilecegim, hepsi merhabalik. Internette kendimi mesgul etmeye calisiyorum, ama olmuyor :KK43: Beni hala sevdigini soyluyor hep sevecegini soyluyor, ama beraber olamayiz diyor, hakli olarak. Birbirimize siddet uyguladik, artik ikimizde isin icinden cikamiyoruz, tek caremiz ayrilmak, cunku yuz goz olduk. Bu acidan kurtulmak icin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Dayak yediğiniz adamı unutmanız kolay olur merak etmeyin.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.

Birbirinizi sevmiş olsaydınız ayrılmazdınız bu sadece bir alışkanlık... Ayrıca birbirini seven insanlar birbirlerine kırıcı söz, hakaret etmez şiddet uygulamaz. Daha yeni çıktınız bir kaostan zamanla duzelir, acın hafifler... Çık gez dolaş hava al tikilma eve daha çok bunalıma girersin

Kimse ask acısından ölmedi , ölmezde.
Bitirdiysen düşünmeyeceksin, düşüneceksende dur dur oyle degıldı bakacagın yüze tükürme, tükürdüğün yüze bakma

Ben diğer arkadaşlara pek katılmıyorum, severek de ayrılabiliyor insanlar kimi durumlarda. Sevgi bazen bir arada tutmaya yetmiyor. Şiddet gösterdik demişsiniz, evet ben de dahil çoğu insan için soğuma sebebi bu ama bıçak gibi kesilmiyor duygular ne yazık ki. Size tavsiyem iyi anlarınızı güzel yaşanmışlıkları düşünüp hatırlamak yerine mutsuzluğunuzu hatırlatın kendinize. Bu ilişkide ne kadar üzüldüğünüzü, eski eşinizin kötü yönlerini... Ayrılığın doğru karar olduğuna kendinizi kalpten ikna etmeniz gerek. Psikolojiniz de bu düşünceyle toparlanmaya başlar zaten...

Cumartesi yazdıklarınızı da paylaşsanız ? Ona göre yorum yaparlar daha sağlıklı olmaz mı ?

Misal ; Şiddet konusu...

Hatta 2. üyelik şartlarını da okumanızı naçizane öneririm.

Cumartesi yazdıklarınızı da paylaşsanız ? Ona göre yorum yaparlar daha sağlıklı olmaz mı ?

Misal ; Şiddet konusu...

Ay siz o üye misiniz...
Size söylenecek çok şey yok üzgünüm. Gereken her şey önceki konunuzda söylenmişti.
Pes yani.

Son düzenleme:

Misal ; Şiddet konusu...

Konuyu okudum ve şok içerisindeyim :KK57:

Adam sizden alenen kaçmış yüzsüzlük yapıp tekrar yanına gitmişsiniz. İmam nihakının hiçbir yaptırımı yok zaten eşim falan demeyin boşuna... En kısa sürede gözünüzün açılmasını dilerim.

Back
X