- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
işte o noktada o kadar karışık ki, bana o kızı sevmediğini söylüyor olayı anlatıyor sonra atlattım diyor ama kırıntıları hala var diyor kafası çok karışık, acısını anlatması sevmediğini gösterir mi bilemiyorum , hem daha yeni yeni tanışıyoruz muhabbetini dile getiren imalarda bulundu çokca keziyi de sizde gönlü olsa büyük aşk acısını anlatmaz kendisine saklardı.
Seviyor da olabilir sevmiyor da benim hiç sevgim kalmadı geçmişteki için ama anlatabilirim yani bu çok garip değilişte o noktada o kadar karışık ki, bana o kızı sevmediğini söylüyor olayı anlatıyor sonra atlattım diyor ama kırıntıları hala var diyor kafası çok karışık, acısını anlatması sevmediğini gösterir mi bilemiyorum , hem daha yeni yeni tanışıyoruz muhabbetini dile getiren imalarda bulundu çokca kez
işte o noktada o kadar karışık ki, bana o kızı sevmediğini söylüyor olayı anlatıyor sonra atlattım diyor ama kırıntıları hala var diyor kafası çok karışık, acısını anlatması sevmediğini gösterir mi bilemiyorum , hem daha yeni yeni tanışıyoruz muhabbetini dile getiren imalarda bulundu çokca kez
evet anlatması bana da normal geliyor hatta birbirimizle çoğu şeyi paylaştık,anlattık. bu benim için kıymetli bi detaySeviyor da olabilir sevmiyor da benim hiç sevgim kalmadı geçmişteki için ama anlatabilirim yani bu çok garip değil
? :) anlamlandıramadım bu yorumu kusura bakmayınÜniversiteden bir beyle mi tanıştınız :) kalender falan bir de :)
Biraz fazla mı hanımefendisiniz acaba?
evet ,, aşkını anlatması dürüstlüğünden kaynaklı diye umuyorum. çünkü hayatını anlat dedim hiçbir detayı atlamadan anlattı. karakteri bozuk birine benzemiyor, benim şüphelendiğim tek durum o kızı hala seviyor olma ihtimali(sevmiyorum dese de) ve bu nedenle kendimi biraz geri çekiyorum bazenÇok lüzumsuz...gerçekten dereceyle girilebilen bölümlerden birini mi okuyor? O kadar zeki ise bu ex aşkı size niye anlatıyor ki?
Acıların çocuğuyum şeklinde olaya girip, kızlara böyle kendini sevdiren erkekler var. Amaç bu olabilir bence.
? :) anlamlandıramadım bu yorumu kusura bakmayın
teşekkürler ediyorum güzel bakışınız :) mesele içinse şunu söyleyebilirim ben de yavaştan bu ilişkiyi dostluğa çevirip daha ilerisini istemeyeceğim gibi görünüyor, netliği seviyorum çünkü. 2 aydır içimin tatmin olmadığı birkaç mesele daha oldu. ama bu yine de kıymetli bi insan olduğunu değiştirmez, bi insan olarak seviyorum lakin ilerisi olmayacak gibiÖğrenci olduğunuzu düşündüm, yazım tarzınızdan yaşınızın üstünde biri gibisiniz.
Öte yandan üniversitede okuyan genç bir adamı düşündüm, bir türlü bu olgunluğa gelemedi :)
İkinizi bir araya düşünce olarak getiremedim.
Konu ile hiç alakası olmayan bir yorum olmuş haklısınız, kusura bakmayın :)
Konu ile alakalı ise çöpsüz üzüm iyidir.
Öyle miydi böyle miydi diye düşünerek kendinizi yormayın. Aşkınızdan ölüp bitmiyorsanız, Daha net, bu kadar dramatik olmayan, neşeli birileri ile arkadaşlık kurun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?