O senin görüdüğünün farkında mı ?
O kadar acı çekiyorum ki yaşayan anlıyordur beni.Kendimi zor toparladım.Saatlerdir aklımdan çıkaramıyorum onu,o anı düşündükçe içime bıçak saplanıyor.Saatlerdir ondan bir mesaj bekliyorum ama gelmiyor.Sevdiğini biliyorum,bende onu seviyorum ama aramıza giren bir kız var.Onu bu konuda uyardım daha önce ama sözüme değer vermeyip o kızla görüştü.Bunu kötü bi amaçla yapmadı biliyorum ama ben aşırı kıskanç birisiyim.Kız da vardır ya basit tipler,onlardan.Bu çıldırttı beni.Sevgilime gözümün önünde yaklaşmaya çalışıyor.Ve ben bugün pes ettim.Ama içimdeki acı dinmiyor bi türlü.Daha kötüsünü yaşayanlarda olmuştur elbet ve onlardan yardım istiyorum nasıl dayanabiliyorsunuz bu acıya?Henüz tam olarak bitmedi ilişkimiz daha konuşamadık doğru düzgün ama ben düzeleceğini sanmıyorum.Bu dahada acıtıyor içimi.Çook zor bir durumdayım.
Ben mesaj attım,mesajımı okumadı henüz.Ama yüz yüze konuştuğumuzda sen iyi biliyosun kimlerle olduğunu dedim.Yanlış anlamış olma ihtimali var mı acaba,daha önceden görüşmüyoruz diye şikayet ederdim belki yine kıskançlık değilde görüşememe yüzünden böyle yaptığımı düşünmüş olabilir.Bu yeni geldi aklıma.Eğer öyleyse ona göre suçlu olan taraf kesinlikle benim.Çünkü daha önce çözmüştük bu meseleyi.Ama öyle olmadığı için suçlu değilim.Bi mesaj atsa anlaşılacak her şey ama atmadı.Kendini haksız duruma düşürüyor iyice.İlişki durumu var facebookta.Orada birlikte olduğumuzu yazmıştık.Dün kaldırdım onu.Bide konuşurken konuşmak istemediğimi söyledim.Ağır mı geldi acaba?Eğer yanlış anlaşılmadan ibaretse her şey,ona göre hatalı olan taraf benim.Belkide mesaj atmamasının sebebi budur.Kim bilir ne düşünüyor hakkımda...
Haftalarca,aylarca( bence 6 ay kadar bir zaman) harap olacaksın..ondan sonra onsuzluğa alışacaksın..Artık eskisi gibi yanmayacak yüreğin..Arada bir aklına gelip için burkulacak..sonra birini seversen eğer,onda ''aynı veya farklı değerde'' sevecek şey bulursan ;artık bitmiş demektir..Bazen herkesi farklı seversin..İnşallah farklı seversin..Aynı sevmek istemek iyi birşey değil..
Ona ket vuracajk(unutturacak) şeyler yapmaya çalış,aşk anlamında değil,farklı yerlere gitmek,tatil yapmak,aileyle görüşmek,farklı birşeyler yapmak,farklı sorunlarla uğraşmak..Aşk acısı çekerken çalışmak tehlikeli(işyerinde dikkat çekersin biraz) olsa da bir meşgale niyetinedir,yine de iyidir..Günlerin aynı geçmesin;ana düşünce bu..Aynı günler seni daha çok melankolik yapar...
Ben çok zor atlattım her ikisini de...İlk zamanlar ölüyorum sandım,nefessiz kaldım.Yaşama sevincim uçmuştu,herşey renksiz geliyordu,yüreğim yanıyordu,sen aşk acısı çekiyorsun,bakıyorsun çevrende bu acıyı (o an)kimse çekmiyor,veya hiç çekmemiş...salla diyenlere hayranlıkla bakıyorsun..seni anlayacak kimse yok....Kimseye tekrar tekrar anlatamıyorsun,sıkılırlar diye,ki sıkılırlar..zaten ilgilenmiyorlar bile.insanoğlu sorundan kaçar..oysa anlatmak istiyorsun..içine atıyorsun..mıh gibi kalıyor..yaşam bu mu diyorsun..sianki sendne birşeyler eksiltiyor..kattığı şeyler var mı bilmiyorum,belki tecrübe,ama değmez,herkes aşk acısı yaşayarak ulaşmıyor sevdiğine..neyse olan olmuştur,başa gelen çekilirdir..Dünya musibetidir belki,belki günahlarımızı dökecektir..Ki ah alan da belki mutlu olmayacaktır,hernekadar göremesek de akıbetini..Çektiğimiz acıyı o da çeksin isteriz..
Her ikisini de yaşadım ama ölüm acısından zor sanki..ölüm acısı daha kolay atlattım sanki..Allah sevdiklerimizden ayırmasın..sevdiğinin kaybı zor..Sevilen haketmiyordur o sevgiyi çoğunlukla..kötü özelliklerini düşün...insan sevdiğinde hep iyi özellikleri düşünürmüş...o seni sevseydi,terketmeye kıyamazdı..ayrı kalmaya dayanamazdı senin gibi..seni başkasına yar olsun diye arkasında bırakmazdı..sallamıyor başkasına yar olacağını..
Şimdi senin 2 gündür döktüğün gözyaşlarının sonunda bu 2 cümle acına telafi oldumu yani
Kusura bakma ama ne yapacagını biz söylesek ne söylemesek ne? Adam sana dokunmazken eski sevgilisine sarılmıs halde görmemişmiydin?
Nasıl yani ilgilenmesi için ne yapabilir daha ya ben cidden anlamıyorum da biri bana acıklayabilirmi?
Kusura bakma ama pek yüzsüzmüş erkek arkadasın bide seni suclu cıkarmadıgı kalmıs
Pardon kıza basit demişsin,yaftalamışsın hemen de erkek arkadaşının karakteri takdire şayan mı sence ?
Hepimiz yaşadık neredeyse aşk acısını ve hiçbirimiz de ölmedik şükür.
İyi ki de yaşamışım,Rabbim çok daha iyisini verdi.
erkekler salağa yatsalar bile salak varlıklar değildirler.
sen kızın ona ilgisi olduğunu anlamışsın o anlamamış mıdır sanıyorsun?
demek ki hoşuna gidiyordu ki görüşmeye devam etti, acı ama gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?