• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısından kurtulmanın yol nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaman değil irade meselesi bu iradeni güçlü tutup onu hatırlatacak herşeyi ortadan kaldırırsan bi zmn snra alışırsın ve unutursun

Allah başka dert vermesin.Ama bazı insanlar duygusal anlamda çok hassas oluyor buna bende dahil.Nasıl kurtuluyordum uğraşacak bir şeyler buluyordum egzersiz yapmak,kitap okumak gibi aklıma geldikçe,bazen kendime engel olamıyordum arıyordum.Kendinden sogutucak hareketi oluncada uzaklaşıyordum ben biraz ruh haline göre tavır takınırım

Acıyı yaşayıp tüketmek. Kaçtıkça büyür. Yaşanmadan tükenmez olmadık yerde karşısına çıkar insanın.
Acı çekmeniz gerekiyorsa çekin.

Acıyı yaşayıp tüketmek. Kaçtıkça büyür. Yaşanmadan tükenmez olmadık yerde karşısına çıkar insanın.
Acı çekmeniz gerekiyorsa çekin.

Katılıyorum.

Aşk acısıyla baş etme yolları nedir arkadaşlar? Böyle durumda, hiç olmayacak birini akıldan çıkarmak için neler yaptınız, neler yapılabilir?

Edit: Yeni tanıdığım daha doğrusu daha tanımadığım az bişey hoşlandığım biri evliymiş..
Biraz açıklamam gerekirse, çok kolay beğenen biri değilim. Aşkta yüzüm gülmedi.. Şu anki durum, bu yeni tanıdığım kişi evliymiş ve ben çok kolay hoşlanan takılan da biri değilim. İşte unutma yollarını soruyorum.
yok ben aşksız sevgisiz yapamam diyosan ya başkasını bulcaksın onu hayatından çıkarıp ya da aşk neymiş diyosan da işine çalışcaksın.başka yöne kaydırcaksın o enerjini.bence budur yolu.:KK53:

kendini isine ver.
Hirs yap isimde en basarili ben olucam diye mesaiye kal.
Bos vaktin olmasin.

Her şeyin ilacı zaman da bu bahsettiğim kişi kurs hocası. Şimdi kursa gitmek istemiyorum. El sanatı.. Bişey oluyor moralim bozuluyor. Halimden hareketimden de moralimin bozulduğu belli olacak diye de çekiniyorum biraz. Sanki iyiymiş gibi rol yapmak da istemiyorum yapamıyorum da çoğunlukla.. Kafamız dağılsın değişiklik olsun diye kursa gidiyoruz moralimiz bozulup dönüyoruz o ne olacak?..

Acını sonuna kadar yaşa, kurtulmaya çalışma. Ben hep boyle yaparım, sonra değmeyeceğinin farkına varıyorsun. Acından kaçarsan kurtulamazsın. Bir de boyle dene

Zaman galiba :KK51:

İnsanlar çok etkilendiği şeyi unutmaz sadece bulunduğu duruma alışır. Yani zaman+alışmak...

Sanirim bosluktasin.
Yapacak birsey yok. Evli olan biriyle dusunmuyorsundur umarim. Kendi kendine platonik takilip aci cekeceksin. Bosluktan kurtulmalisin. Ortamini degistirmelisin belki de.

O kursu bırak, başka bir kursa yazıl. Görmeye görmeye eski haline dönersin ki zaten bir yaşanmışlıkta yok ortada.

Kursu bırak önce. Başka kursa yazıl. Gez toz. Yaşanmışlık yoksa unutmak çok çok kolay olur.

alışveriş yap rahatlatır biraz. ciddi söyledim yalnız bende bir şeye sinir olunca falan alışveriş yaparak rahatlıyorum.:KK70:

Back
X