Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi olmuşÖncelikle merhaba herkese,
Benim 6 yıl süren arada tartışmaların ayrılıkların yaşandığı ilişkim dün bitti.
bu ay istemeye geleceklerdi düğünüde çok uzatmayacaktık ama olaylar öyle bir geliştiki ne olduğunu anlamadan kendimi bugünde buldum.
ben istanbulda yaşıyorum o ise nevsehirde ve evlenınce oraya gıdıp yaşamak zorundaydım cunku babası hayatta degıl ve annesı kızkardeslerını bırakamıyor.istanbulu buradaki işimi arkadaslarımı cok sevmeme ve onun sinirli karakterine olan korkularıma rağmen evlenmeyi kabul ettim hatta ondan once ben istedim.oda beni seviyor ve evlenmeyi benim kadar istediğini biliyorum.gecen hafta babamla tanısmak ıcın geldi gayet güzel geçti geri döndü.olay bundan sonra basladı zaten..
birgün aradım bana tuhaf cevaplar veriyor birsey dıyor sonra oylemi dedım dıyor falan bi tuhaflık var.ne oldugunu anlamak ıcın cok uzerine gittim ve bana seda ben o gece birseyler ictim bu yuzden öyle davrandım dedi o birşeylerin esrar gibi şeyler oldugunu sonradan ögrendım ve ayrıldım bitti herseey ben artık güvenip yola cıkamam dedım.çok ısrar ettı yemınler ettı birdaha olmayacak zaten bagımlı degılim bir iki kere oldu dedi çiçekler gonderdi bende zaten seviyorum dünden razıyım affettim.
bu arada kız arkadaşlarım hep yanımda olayları biliyor ve kimse bu ilişkiyi onaylamıyor.benim bunu bile affetmiş olmamı istememişler beni düşündükleri için annemi arayıp herseeyi anlatmıslar.annemın ogrendıgını sevgilime soledıgımde beyninden vurulmusa döndü bunu nasıl yaparlar annenın gözündeki imajım ne olacak nasıl düzeltcez artık bittim ben vs. bende bi yandan kalktım annemın yanına gittim annem sivasta yaşıyor.annem benim sevgimi gördü ikna oldu en kötü evlenir boşanırsın seda dedi ne yapalım dedii emreyi arayıp oglum sivasa gel yüzyüze konuşalım demiş(ve kendisi sivasa 3 saat lik mesafede yaşıyor) ve emre ben gelemem sizin bana duvarlarınız var ramazan günü oruçluyum şöye böyle ne söyleyeceksenz telde söyleyin diye çıkışmış.annemde tabi çıldırdı ve artık hakkımı helal etmem konusursan dıyor.bende arayıp bitirdigimi bunun benm isteğim oldugunu söyledim.
şuan çok karışık duygulardayım kafayı yemek üzereyim artık dönüşü yok biliyorum ama gönlüme söz geçiremiyorum.
Evet hiç bir anne bunu demez fakat ben o kadar benim hayallerim ne olacak diye ağlamışım ki iyisiyle kötüsüyle yaşayıp göreyim diye son çare olarak bunu demiş.kendiside istemediği bir evliliğin sonuçlarını 3 çocuguyla ortada kalarak çok acı ödedi belki bununda etkisi vardır.bilemiyorum.Bir anne evladına en kötü evlenir boşanırsın dermi hiç.
Bu nasıl bir mantık anlayamadım..
26 yaşındayım çocuk değilim ama çocuklar bile daha mantıklı davranırdı bundan eminim.İlişkinin elle tutulur bir yanı yokmuş ki. Defalarca ayrılıp barışmışsın, adam sinirli dengesiz, bir de Istanbulu, işini gücünü bırakıp Nevşehir gibi küçücük bir yere yerleşecekmişsin.
Kaç yaşındasın? Ama ben 6 yıllımı verdim diye yine yıllarca kendini harap etmezsin umarım.
Evet hiç bir anne bunu demez fakat ben o kadar benim hayallerim ne olacak diye ağlamışım ki iyisiyle kötüsüyle yaşayıp göreyim diye son çare olarak bunu demiş.kendiside istemediği bir evliliğin sonuçlarını 3 çocuguyla ortada kalarak çok acı ödedi belki bununda etkisi vardır.bilemiyorum.
26 yaşındayım çocuk değilim ama çocuklar bile daha mantıklı davranırdı bundan eminim.
Hala çok gençsin; geçmişte takılıp kalma. Bunları yaşamışsın, demekki öğrenmen gereken bişey varmış. Dersini al, yoluna bak.26 yaşındayım çocuk değilim ama çocuklar bile daha mantıklı davranırdı bundan eminim.